Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktor değiştirdiniz mi hiç ben aşılama ile hamile kaldım ben.Ankara da isen Esra çabuk cömertle de bir görüş ben aşılamada bile doktor değiştirdim 2. denemede hamile kaldım oldu.Her doktor yeni bi umut ya da kendi şehrinde başka bir doktorla devam et.

Tüp bebek tedavisinde şu an 4. doktordayım canım. İstanbuldayım. Cem çelik, mustafa behçeci, ümit özekici ve şu an aret kamar. bunlar en iyi denilen doktorlar. ama olmayınca olmuyor işte. Aşılama da iptal oldu zaten. Fsh yüksek çıktı diye aşılama yapmadı doktor. Şimdi adeti bekliyorum tekrar tüp tedavisine devam etmek için

Bende düşünüyorum bu ay yaptırıcam bir cocuğum var ama ikinci olmuor eşimde morfoloji yüzde 2 cıkdı tutarmı die düşünüorum 2 ay önce düşük yptım normal yolla hamile kalmıştım

Bende Bu tarz sitelerde çok umut aradım. Şükür şuan umut olmak için yazıyorum.
2 yıl bebisimiz olmadı sebepsiz infertilite dediler
Lökosit fazlalığı dediler eşime. Bir sürü şey uyguladık. 3 ay klomen tedavisi verdiler olmadı.
Așılama kararı aldık.bu sırada çok dua topladım. Kabeden de dua geldi. İlk asilamami oldum şuan çok şükür 5+6 haftalık hamileyim.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
Yaşamayan bilemez nasıl bir yokluk olduğunu.

Bende Bu tarz sitelerde çok umut aradım. Şükür şuan umut olmak için yazıyorum.
2 yıl bebisimiz olmadı sebepsiz infertilite dediler
Lökosit fazlalığı dediler eşime. Așılama kararı aldık. İlk asilamami oldum şuan 5+6 haftalık hamileyim.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
Yaşamayan bilemez nasıl bir yokluk olduğunu.

Merhaba canim,adiniza cok sevindim.Mart ayi ici ben de yaptirdim,ikinci asilamami,ama hec bir hal hiss etmiyorum kendimde,Bugun 14 gunundeyim.Test yapmaya yurek edemiyorum

Merhaba kızlar,bende bebek isteyenlerdenim.Eşimdede bendede bir problem yok ama çocuğumuz olmuyor.2,5 senedir evliyiz.bir tüp bebek denedik tuttu ama kalp atışını duyamadığımız için kaybettik.sonrada kürtaj yaptılar hatta içimde parça bırakmışlar ve ben 2 ay o parçayla yaşamışım.sonrasında 8 ay kadar ara verip kendimiz denemek istedik ama yine olmadı.yeni bir doktora gittik ve bu ay aşılama önerdi.bizdr yaptırdık.22 sinde test yaptıracağım.hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki.rabbim hepimize inşallah bir evlat nasip eder.sonucu olumlu yada olumsuz yazarım.

Benim tanıdığımın aşılamayla üçüzleri oldu. Erkek ve kadının durumuna göre değişir bu durum. Ona kalırsa tüp bebek yaptırıp 2-3 defa tutmayanda var. Tedaviler kişilerin durumlarına göre değişiyor.

Kızlar selamünaleyküm.Yine ben.geçen sefer ki aşılama maalesef ki tutmadı.Zaten tam anlamıyla bir aşılama prosedürü uygulanamamıştı(yumurtam büyümüştü ve doktor sadece çatlatma iğnesi verip aşılamayı yapmıştı).Sonrasında da bir kist oluştu bu yüzden o ay duphasston kullandım.O ayda maalesf ki bebek olmadı.hastalanınca doktora gittik ve merional 150 mg ve femara hap verdi.femara hapı 5 gün kullandım sabah akşam ama iğneye devam ediyorum günde bir sefer.Cumartesi aşılama yapılacak herşey yolunda giderse.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Ve aşılama yaptıracak olan dostlarım birbirimize destek olalım lütfen.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Aşılamadan sonra yine yazarım mutlaka.Gün ve gün neler yaşıyorum yazıcam.Olur da tutarsa bebek isteyen herkese umut olsun diye

Kızlar bugün perşembe ve 2 saat sonra doktor randevum var.yumurtalarıma bakılacak ve ne zaman aşılama yapılacağına karar verilecek.Gelir gelmez sonuçları size yazarım.Yalnız acayip bir şişkinlik ve bel ağrısı var bende.

Kızlar selam şimdi geldim doktordan bu akşam çatlatma iğnemi olacağım.2 yumurtam oluşmuş.Cumartesi gün saat 12 de aşılamam yapılacak.nolursunuz dualarınızı eksik etmeyin.bende tüm çocuk sahibi olmak isteyenler için dua ediyorum.kalbim sizlerle

merhaba aşılama masrafları nelerdir ? aşılama nekadar tuttu ve ilaclar vs ne kadar acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…