- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 37
Doktor değiştirdiniz mi hiç ben aşılama ile hamile kaldım ben.Ankara da isen Esra çabuk cömertle de bir görüş ben aşılamada bile doktor değiştirdim 2. denemede hamile kaldım oldu.Her doktor yeni bi umut ya da kendi şehrinde başka bir doktorla devam et.Ben sayısız kere tüp bebek tedavisi gördüm. Son olarak geçen ay negatifi aldım. 1 ay ara verelim dedi doktorum. Ara vermişken aşılama yaptırayım dedim. aşılama sonucuna göre tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım
Umudunu kaybetme bende 2. aşılamadan sonra hamile kaldım canım.Benim ilk asilamamdi ama bugun kotu haberi aldik negatifti bugun en kotu gunum benim agliyorum suan bakiyorum arastiriyorum ama cok yoruldum gercekten allah isteyen herkeze nasip etsin
Tüp bebek tedavisinde şu an 4. doktordayım canım. İstanbuldayım. Cem çelik, mustafa behçeci, ümit özekici ve şu an aret kamar. bunlar en iyi denilen doktorlar. ama olmayınca olmuyor işte. Aşılama da iptal oldu zaten. Fsh yüksek çıktı diye aşılama yapmadı doktor. Şimdi adeti bekliyorum tekrar tüp tedavisine devam etmek içinDoktor değiştirdiniz mi hiç ben aşılama ile hamile kaldım ben.Ankara da isen Esra çabuk cömertle de bir görüş ben aşılamada bile doktor değiştirdim 2. denemede hamile kaldım oldu.Her doktor yeni bi umut ya da kendi şehrinde başka bir doktorla devam et.
Eşinize bi tedavi uygulandı mı
Canım naptın yıllar geçmiş ama hamile kaldın mıEllerin dert görmesin Çağlam
Rabbim senin dualarını şu mübarek Cuma günü hürmetine kabul etsin.
Kızlar selam şimdi geldim doktordan bu akşam çatlatma iğnemi olacağım.2 yumurtam oluşmuş.Cumartesi gün saat 12 de aşılamam yapılacak.nolursunuz dualarınızı eksik etmeyin.bende tüm çocuk sahibi olmak isteyenler için dua ediyorum.kalbim sizlerle
Merhaba canım 1000 tl ye yakın iğne ve hap tuttu.1500 tl yede aşılama yapıldı.toplam 2500 tl canımmerhaba aşılama masrafları nelerdir ? aşılama nekadar tuttu ve ilaclar vs ne kadar acaba...