- 13 Ocak 2018
- 105
- 21
- 30
An
Anladım cnm allah emegını bos cıkarmasın kucagını doldursunnınsallah bende 4bucuk tıldır evlıyım hıc korunmadım ılk tedavıye basladıgımda tupleeım kapalı cıktı laparoskopı o ldum tuplerım acıldı 2 yıl oldu doktor amelıyattan 3 sonra kesın hamıle kalırsın desı ama hıc olmadı malesef 4 ay klomenle tumurta takıbı yapıldı ama yumurtam hıc gelısmedı pco oldugumu 4 ay once ogrendım asılamaya basladık 2 ayda gelıstı yumurtam aaılama oldum ama oda olmadı sımdıde kıst olustu bende drm bır ılac verdı bu ay bunu kullan gecer dedı bakalım onuzdekı ay 2 asılamaya baslıcaz hayırlısıylaİnş canım hakkımızda hayırlısı. 6 yıl bitti ama ilk 4 sene korunduk. 1,5-2 senedir de uğraşıyoruz. Bende pcos var, prolaktinim yüksek. Poliplerim vardı aldırdjm, hiç gebeliğim olmadı. Eşimde bir problem gözükmüyor. Yumurtlama kitleriyle denedim, soğan kürleri, aslan pençeleri, preseed jel fln sonuç alamadım. 1 aşılamam oldu başarısız. Drda yumurtlama takibi ve aşılama tekrar önerdi bu ay ama artık uğraşmak istemedim ve tüp bebek tedavisine başladım. Bakalım hakkımda hayırlısı. Ssnin durumun nedir?