Hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri duyabiliriz inşallahMrb arkadaslar asılamayı yaptık sımdı evde dınlenıyorum bıraz agrım bız elımızden gelenı yaptık rabbıme havale ettık hayırlısı olsun hakkımızda
Yaptınmı sende asılamayıHayırlısıyla hepimiz güzel haberleri duyabiliriz inşallah
Cnm asılamayı yaptınmıHayırlısıyla hepimiz güzel haberleri duyabiliriz inşallah
Insallh kuzumEvet canım ilkti darısı başınıza
Benim bugün 7. Günüm canımCnm
Cnm asılamayı yaptınmı
Benim ilk gün olmuştu sadece sonradan geçmişti ama değişir sanırım bünyeye göre canm doktorun ne dedi istirahat filan önerdi miArkaslar asılamadn sonrakı agrılar normalmı kac gun surecek boyle
evet zaten ayakta kaldımmı bıraz agrım oluyor hemenBenim ilk gün olmuştu sadece sonradan geçmişti ama değişir sanırım bünyeye göre canm doktorun ne dedi istirahat filan önerdi mi
Dün yaptırmıştın demi aşılamayıevet zaten ayakta kaldımmı bıraz agrım oluyor hemen
Carsamba gunu cnmDün yaptırmıştın demi aşılamayı
Hala var mı peki canım ağrınCarsamba gunu cnm
Evet var ılk gunkı gıbı degıl ama var baya yıneHala var mı peki canım ağrın
Kabızlık sorunun var mı ondan olabilir miEvet var ılk gunkı gıbı degıl ama var baya yıne
Hayır yok lavaboya gıtmekte zorlanıyorum ama kabızlık yok normalmı boyleKabızlık sorunun var mı ondan olabilir mi
Sende agrı nekadar surduKabızlık sorunun var mı ondan olabilir mi
Ben cumartesi günü yaptırmıştım sadece o gün vardı ağrım pazar günü de çok çok az bir ağrım vardı ama ben ortalık toplamak hariç hiçbir ağır iş yapmadım normal mi orasını da bilmiyorumSende agrı nekadar surdu
Anladım cnm sagol nezaman bellı olacak sonucun ınsallh hayırlı haberı alırızBen cumartesi günü yaptırmıştım sadece o gün vardı ağrım pazar günü de çok çok az bir ağrım vardı ama ben ortalık toplamak hariç hiçbir ağır iş yapmadım normal mi orasını da bilmiyorum
Ayın 17sinde gidicem inşallah doktora ya da adet olursam 3. Günü çağırdı tekrar inşallah bakalım canımAnladım cnm sagol nezaman bellı olacak sonucun ınsallh hayırlı haberı alırız
Banada oyle dedı ımsallh olur rabbım ısteyen herkesın kucagını bos bırakmasın sorun neydı senınAyın 17sinde gidicem inşallah doktora ya da adet olursam 3. Günü çağırdı tekrar inşallah bakalım canım
Bende pcos var canım adetim düzensiz senin neydiBanada oyle dedı ımsallh olur rabbım ısteyen herkesın kucagını bos bırakmasın sorun neydı senın