- 13 Ocak 2018
- 105
- 21
- 30
Cnm sende catlatma ıgnesı agrı yaptımıBende de pcos var klomenle gelişmişti yumurtalarım ama kalitesi düşük çıkmıştı Gonal f kullandım yumurtam büyüdü değeri de doktorun beklediğinden bile daha iyi çıkmış cumartesi yaptırdık aşılamayı bakalım ayın 17sinde adet olmazsam gidicem doktora
Genelde cok agrı yapıyor dıyolar ama bende normal hafıf bı agrı varCnm sende catlatma ıgnesı agrı yaptımı
Yaptı canım kasık ağrısıGenelde cok agrı yapıyor dıyolar ama bende normal hafıf bı agrı var
Bendede cok hafıf var genelde cok agrı yapıyor dıyolarYaptı canım kasık ağrısı
Durulmayacak gibi bi Ağrı değildi ama hafiften biraz daha fazlaydı benim aşılamadan sonra ağrım oldu daha fazlası hatta merdiven çıkarken filan çok zorlandım büyük tuvalete çıkamadım 1 gün boyunca sonrasında herşey normale döndü çok şükür doktorumda normal hayatına devam edebilirsin demişti zatenBendede cok hafıf var genelde cok agrı yapıyor dıyolar
Pekı sureklı yatıp dınlenmek gerekıyormuDurulmayacak gibi bi Ağrı değildi ama hafiften biraz daha fazlaydı benim aşılamadan sonra ağrım oldu daha fazlası hatta merdiven çıkarken filan çok zorlandım büyük tuvalete çıkamadım 1 gün boyunca sonrasında herşey normale döndü çok şükür doktorumda normal hayatına devam edebilirsin demişti zaten
Bana sadece aşılama olduğum gün için ıstırahat vermişti doktor onun haricinde ben zaten fırsat buldukça dinleniyorum ağır kaldırmıyorum temizlik filan yapmıyorumPekı sureklı yatıp dınlenmek gerekıyormu
Cok sevindim kuzum insallah..Evet canım hamileyim darısı başına tüm isteyenlere
Dıkkat etmek gerkıyor ben 3 gundur agır temızlık yaptımkı bıraz rahat olayım dıye asılamadn sonraBana sadece aşılama olduğum gün için ıstırahat vermişti doktor onun haricinde ben zaten fırsat buldukça dinleniyorum ağır kaldırmıyorum temizlik filan yapmıyorum
Evet kesinlikle dikkat etmek önemli tabi fazla takmamaya da çalışıyorum sonuç olumsuz olursa hüsrana uğramamak içinDıkkat etmek gerkıyor ben 3 gundur agır temızlık yaptımkı bıraz rahat olayım dıye asılamadn sonra
Insallh olumlu cevabı alırız safol bılgılerın ıcınEvet kesinlikle dikkat etmek önemli tabi fazla takmamaya da çalışıyorum sonuç olumsuz olursa hüsrana uğramamak için
İnşallah rica ederimInsallh olumlu cevabı alırız safol bılgılerın ıcın
Evet canım ilkti darısı başınızaCok sevindim kuzum insallah..ilk aşılanmanmiydi kuzu
Hayırlı olsun çok sevindim sizde sperm değerleri nasıldı eşimin sperm değerleri bir iyi bir kötü çıkıyor bilgilendirirseniz sevinirim10 ocakta aşılama 25 ocakta beta hcg 92 çıktı
Hiçbir sıkıntı yoktu rabbim sizlerede nasip etsinHayırlı olsun çok sevindim sizde sperm değerleri nasıldı eşimin sperm değerleri bir iyi bir kötü çıkıyor bilgilendirirseniz sevinirim
Hayırlısı olsun hakkımızda aynı gunde yapmısız sorunn neydı sızın bende pco vardıSelam kızlar
Bende bugün aşılama oldum evde dinleniyorım :)
Canım bende yumurtalar büyümüyorHayırlısı olsun hakkımızda aynı gunde yapmısız sorunn neydı sızın bende pco vardı
Canım bende yumurtalar büyümüyor
İğne ile sadece bir tane büyüyüp çatladı
Bir de eşimde de sıkıntı var hareket be hız az
Doktor tüp önerdi ama bem yine bir kere denemek istedim
Pco Nasıl bi hastalık hep duyuyorum ama anlamıyorum
Benlm şuan belim çok ağrıyor kasıklarımda da ufak ufak sızı git çık yapıyor sen nasılsın?[/pco yumurtam gelusmıyordu bır cesıt horm o n bozuklugu bendede agrı cok var en cokta sag tarafımda