Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende de pcos var klomenle gelişmişti yumurtalarım ama kalitesi düşük çıkmıştı Gonal f kullandım yumurtam büyüdü değeri de doktorun beklediğinden bile daha iyi çıkmış cumartesi yaptırdık aşılamayı bakalım ayın 17sinde adet olmazsam gidicem doktora
Cnm sende catlatma ıgnesı agrı yaptımı

Bendede cok hafıf var genelde cok agrı yapıyor dıyolar
Durulmayacak gibi bi Ağrı değildi ama hafiften biraz daha fazlaydı benim aşılamadan sonra ağrım oldu daha fazlası hatta merdiven çıkarken filan çok zorlandım büyük tuvalete çıkamadım 1 gün boyunca sonrasında herşey normale döndü çok şükür doktorumda normal hayatına devam edebilirsin demişti zaten

Durulmayacak gibi bi Ağrı değildi ama hafiften biraz daha fazlaydı benim aşılamadan sonra ağrım oldu daha fazlası hatta merdiven çıkarken filan çok zorlandım büyük tuvalete çıkamadım 1 gün boyunca sonrasında herşey normale döndü çok şükür doktorumda normal hayatına devam edebilirsin demişti zaten
Pekı sureklı yatıp dınlenmek gerekıyormu

Mrb arkadaslar asılamayı yaptık sımdı evde dınlenıyorum bıraz agrım bız elımızden gelenı yaptık rabbıme havale ettık hayırlısı olsun hakkımızda

Hayırlısı olsun hakkımızda aynı gunde yapmısız sorunn neydı sızın bende pco vardı
Canım bende yumurtalar büyümüyor
İğne ile sadece bir tane büyüyüp çatladı
Bir de eşimde de sıkıntı var hareket be hız az
Doktor tüp önerdi ama bem yine bir kere denemek istedim
Pco Nasıl bi hastalık hep duyuyorum ama anlamıyorum

Benlm şuan belim çok ağrıyor kasıklarımda da ufak ufak sızı git çık yapıyor sen nasılsın?

Canım bende yumurtalar büyümüyor
İğne ile sadece bir tane büyüyüp çatladı
Bir de eşimde de sıkıntı var hareket be hız az
Doktor tüp önerdi ama bem yine bir kere denemek istedim
Pco Nasıl bi hastalık hep duyuyorum ama anlamıyorum

Benlm şuan belim çok ağrıyor kasıklarımda da ufak ufak sızı git çık yapıyor sen nasılsın?[/pco yumurtam gelusmıyordu bır cesıt horm o n bozuklugu bendede agrı cok var en cokta sag tarafımda

X