Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim sıkıntım çikolata kist’i ve myom’um var. Eşiminde sperminimde hareket problemi var. Aslında direk tüp bebek yaptıracaktım. Çok insanın aşılaması tutunca belki benimki de tutar diye başladım. İnşAllah hepimizin ki tutar
Aşılama günün belli mi ben duphaston kullaniyorum suan.... adetimi geciktiriyo....prolaktinim icin verdi doktor yuksektii çünkü..

İnşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşAllah. Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1 hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatma iğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.

Bende 2 aydır asılama tedavısındeyım yumurtam yenı gelıstı yarın kontrulum var yıne tam gelısırse asılamayı yapacaz ınsallh senınkı uzun surdumu tedavın anlatırmısın zahmet olmazsa cnm
nşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşAllah. Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1 hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatma iğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.

İnşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşAllah. Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1 hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatma iğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.
Cabuk gelısmıs yumurtan sorun neydı sızın

İnşAllah herkes güzel haberler verir :)
Aminnnn Rabbim isteyen herkesin kucagini bos bırakmasın... bişey sorcam sana canim tecrubelerinden faydalanmak adina çünkü Allah nasip ederse bu ay benimde aşılamam olacak... bana biraz bahsedermisin... aşama aşama neler yaşadığını tedavi suresince...

Aminnnn Rabbim isteyen herkesin kucagini bos bırakmasın... bişey sorcam sana canim tecrubelerinden faydalanmak adina çünkü Allah nasip ederse bu ay benimde aşılamam olacak... bana biraz bahsedermisin... aşama aşama neler yaşadığını tedavi suresince...
Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatmaiğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.

Eşim ve benim 1 ay boyunca tahliller vs. Yapıldı sonra mens döneminin 2. Günü yumurta gelişmesi için 1hafta boyunca göbekten iğne vuruldum. Sonra çatlatmaiğnesi 2 gün sonra da aşılamam yapıldı.
Özeldemi yaptırdın aşılamayı ne kadar paraniz gitti hepsine ....ilaclarda dahil ...

Ayrıca gobekten ıgne mi vuruldum dedin aciyomiydu cok... ve sen kendin mi yapiyodun...

Evet göbekten kendim vurdum. Hayır acımıyor insülin gibi...
Adet dönemi içinde mi vuruldun igneyi cnm seni de sorularla sıkmadım umarim ... ya burda hem ben hem bizim gibi olan diger arkadaslarimiz da faydanalim bilgilenelim istiyorum merakimi mazur görün... cunku basima neler gelecek gercekten bilgim yok ...

X