Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eylül ben regl oldum tutmadı senin???
Benim de tutmadı. Sana tavsiyem özellikle eşinin testlerini detaylı araştır. Bizde 68 milyon sperm yüzde yetmis ileri hız var herkes mükemmel diyodu ancak testleri detaylandırdık morfoloji dna vs yaptırdık ve morfolojisi yüzde 2 cıktı yani sağlıklı sperm yüzde iki... cok büyük sıkıntı. Sebepsiz infertilite hastaları muhakkak daha detay arastırsın derim

Mrb bende 29 temmuz sizden bi gun sonra asilama yaptirdim benim doktorum 15 gun sonra dedi sizde ne gibi belirtiler oluyor acaba bende hergun farkli bi belirti var bugun 9.gunum acaba test yaptirsammi?

Mrb bende 29 temmuz sizden bi gun sonra asilama yaptirdim benim doktorum 15 gun sonra dedi sizde ne gibi belirtiler oluyor acaba bende hergun farkli bi belirti var bugun 9.gunum acaba test yaptirsammi?
Bende hiç belirti Yok canım sadece göğsüm agriyor. Sende ne gibi belirtiler var

Canım benim de 3 günüm kasık ve bel ağrısı var kasiklarim da batma oluyor bu sanırım ilaçların etkisi daha henüz belirtiler belli olmazmis gerçi benim doktor biraz kapalı kutu kesin net cevap vermiyor ilk asilamam da bütün hamilelik belirtilerim vardı hatta kahverengi leke bile gelmişti bende hamile gibi ama doktor tutmadı dedi bilmiyorum aslında doktora güveniyorum ama kafamdaki sorulara cevap vermiyor doktor ikinci asilamada öyle belirtiler yok sadece kasık batması ve hafif bel ağrısı birde aşırı sinirlilik var başka birşey yok

zeynep kamilde mi başka yerde mi yaptırdın canım detaylandırmayı

BİZİM DE morfoloji %2
aşılama yapıldı bakalım tutacak mı

hadi ya 13. gun pozitif
14. gun negatif
çok şaşırdım

Merhaba kizlar ben bugun asilama yaptirdim bu 4. Asilama ilk 3 asilamayi baska bir doktor yapti ama hep yanlis islem yapmis bizi oyalamis yani suanki doktorun iyi pek umudum yok ama insallah...

Negatif canım yaz tatiline çıktım biraz ara verelim dedi doktorum. Eylül sonu gitmeyi düşünüyorum.
Vardır bi hayır cnm daha zamanı gelmemiş demek bende tedaviyi bıraktım eşimin sperm sayısı kendiliğinden düzelmiş belki normal yolla hamile kalirim diye ara verdim

oyy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…