Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Adetin 20 gununden sonra asilama yaptiraniniz var mi acaba ben suan 18.gundeyim carsamba kontrolum var yani 20.gun olucak 112.5 doz ile igneye devam ediyorum 3.kutum bitmek uzere bu kadar uzun sürmesi bende olumsuz etki yaratti ister istemez asilama olmadan negatif olcakmis gibi hissetmeye basladim klomende hemen gelisen yumurtalarim neden simdi direniyor anlam veremiyorum benm gibi gec yaptiran var mi acaba ins iptal olmaz
size biraz gec yapmıs gibi
bana da cok erken yaptılar sanki:KK70:
Adetın 10. gunu oldum ben de

Kuzular 17sinde asilama oldum adet gunum 31temmuz. 1agustosta kan geldi ama cok az geldi.olen ped takttim aksama bi iki damla olmus.aksamda yeni ped taktim sabah pede baktim tertemiz. Bugun de kafamda soru isareti olmasin die kan testi verdim ogleden sonra sonucu alicam.ben usutmusumdur ondan boyle olmustur diye dusunuyorum.bo dehavuza denize felan giriyorum onunda etkisi var gibi

Kuzular 17sinde asilama oldum adet gunum 31temmuz. 1agustosta kan geldi ama cok az geldi.olen ped takttim aksama bi iki damla olmus.aksamda yeni ped taktim sabah pede baktim tertemiz. Bugun de kafamda soru isareti olmasin die kan testi verdim ogleden sonra sonucu alicam.ben usutmusumdur ondan boyle olmustur diye dusunuyorum.bo dehavuza denize felan giriyorum onunda etkisi var gibi
İnşallah hamilesindir yaa :)

Bende iyiyim canım bende de bi
Değişiklik Yok aynıyım valla ya :)
Ne güzel en temizi hatırlamamak zaten
Sen çalışıyor musun
Ben çok yoğun çalışıyorum kosturmaca içinde çok aklıma gelmıyor
kendını mesgul edecek seyler bul
hep buna odaklanma

sonucu çok merak ettim
insallah hamılesındir
ilk aşılama mı
hangi şehir?

Son 4.asilama tuttu cnm.esim varikosel ameliyati oldu.ameliyattan once 4milyondu sperm. Bir yilda 25milyona cikti.bende sikinti yoktu.biraz da nasip isi canim
Ay cok sevindim valla
Ben de oldum ilk asılamamı
Pek umudum yok ama bakalım hayırlısı
Bizde de sperm sayısı cok iyi ama hareketi az
Bende de bir problem cıkmadı

X