Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba. Forma yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum. 3 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyorduk. Doktora gözüktüm rahim filmim çekildi tüpler açıktı fakat yinede olmadı. 2 ay klomen ve ovitrelle kullandım yine olmadı. Bende pko vardı ama gittiğim doktorlar buna tam pko diyemeyiz minkistik over dediler iki taneside pko değilsin dedi. Herneyse eşimde baktırdı ondada bi sıkıntı çıkmadı sadece çok az hız düşüklüğü varmış oda hamileliğe engel değil dediler. Sonra aşılamaya karar verdik ben klomen ve ovitrelle kullandım eşim omepa q10 kullandı 1 ay. 16 haziranda ilk aşılamamı ankarada Şükran Çakmak yaptı.bu formlarıokuyup umutsuzluğa kapıldım hepgenelde tutmamıştı ilkinde çoğunun. 30 haziranda kan testine çağırdı doktor. İlk defa evde test yapmadım. Öyle bir adet sancım olduki kan testinden eve dönerken arabada ağladım yine olmadı diye hatta bi akıntı geldi regl olduğuma emindim. Fakat saat 16 da hemşire aradı gebesiniz diye. 2 yılın acısıyla baya bi ağladım inanamadım. Ben sizden biriyim sizin gibi uğraştım eğer hamile olursam buraya üye olup umut vermeye ant içtim. Allaha çok şükür nasip oldu. Şuan 11 haftalık. Bana ne sormak isterseniz cevaplarım arkadaşlar.Burdaki herkesin iyi haberlerinibekliyorum

Kızlar aşılama hakkında bilgi verir misinizz??

Nasıl yapılıyor
Adetliyken mi adetten sonra mı kaçıncı gün yapılıyor
Tutma ihtimali nasıl?? :anneadayı::dua:[/QUOTE]

Kızlar aşılama hakkında bilgi verir misinizz??

Nasıl yapılıyor
Adetliyken mi adetten sonra mı kaçıncı gün yapılıyor
Tutma ihtimali nasıl?? :anneadayı::dua:
[/QUOTE]
Adetin 2. günü ya da 3. günü tahlilleriniz yapılıyor yumurta büyüyücü iğne kullanıyorsunuz sonra da yumurta takibiniz başlıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapıp yaklaşık 36 saat sonra aşılama yapılıyor benim adetin 14. Gününe denk geldi

Adetin 2. günü ya da 3. günü tahlilleriniz yapılıyor yumurta büyüyücü iğne kullanıyorsunuz sonra da yumurta takibiniz başlıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapıp yaklaşık 36 saat sonra aşılama yapılıyor benim adetin 14. Gününe denk geldi[/QUOTE]
Tutma ihtimali %15 ile %20 diye biliyorum nasip

Canım
Adetin 2. günü ya da 3. günü tahlilleriniz yapılıyor yumurta büyüyücü iğne kullanıyorsunuz sonra da yumurta takibiniz başlıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapıp yaklaşık 36 saat sonra aşılama yapılıyor benim adetin 14. Gününe denk geldi
Tutma ihtimali %15 ile %20 diye biliyorum nasip[/QUOTE]
ben geçen ay klomen kullanmıştım onda da yumurta takibi yaptı ve iğne vurdu
Ona benziyor dimi?

Canım

Tutma ihtimali %15 ile %20 diye biliyorum nasip
Ona benziyor dimi?[/QUOTE]
Canım benim aynı aşama fakat bana klomen yerine göbekten yapılan menegon adında bir iğne uygulandı yumurta çatlatma iğnesinden sonra da eşimin spermleri yıkanarak aşılamam yapıldı

Ona benziyor dimi?
Canım benim aynı aşama fakat bana klomen yerine göbekten yapılan menegon adında bir iğne uygulandı yumurta çatlatma iğnesinden sonra da eşimin spermleri yıkanarak aşılamam yapıldı[/QUOTE]
Klomende yumurta çatlatma iğnesinden sonra beraberlik isteniyor bunda ise spermleri doktor enjekte ediyor

Coffeeturk Coffeeturk canım sen nerelerdesin?
En son tedaviyi bırakmıştın.
Merak ettim hepinizi.
Ben geçen ay tüp bebeğe başladım. Çok aniden oldu. Hiç düşünmezken.

Kızlar nasılsınız? Hatırladınız mı beni?
Merak ettim sizleri? Neler yaptınız?
Tüp bebeğe başlayacaktınız en son?
Hatirlamammi cnm sürekli bakiyodum bişey yazdinmi diye ama ses yoktu senden ben tedaviyi bıraktım cnm belki normal yolla hamiş kalırım diye

Evet canım. 2. Denemede tuttu çok şükür ama artacak mı kan değerim bilmiyorum. Bekliyorum şuan. Salı günü testim
Allahın izniyle artar cnm kafana takma hiç bişey morelini yüksek tut etkilemesin bebisi cnm tedavi nsl oluyo tüp bebekte

Allahın izniyle artar cnm kafana takma hiç bişey morelini yüksek tut etkilemesin bebisi cnm tedavi nsl oluyo tüp bebekte
İnşallah Can'ım inş.
Aşılama süreci gibi iğne vuruluyorsun daha yüksek dozda. Yeterince büyüyünce yumoşlar yumurtalar toplanıyor ve spermle buluşturuluyor.
Döllenme durumuna göre 3. Yada 5. Gün embriyo transferi yapılıyor. O günden sonra teknik olarak hamile oluyorsun. Test gününü bekliyorsun. Tabi transferi ilk Aydan yapılmayanlar var. Onların embriyoları donduruluyor.
Bu ay bana 2 tane transfer yapıldı. 5 tanede sağlıklı embriyom vardı. Onları da dondurduk.

İnşallah Can'ım inş.
Aşılama süreci gibi iğne vuruluyorsun daha yüksek dozda. Yeterince büyüyünce yumoşlar yumurtalar toplanıyor ve spermle buluşturuluyor.
Döllenme durumuna göre 3. Yada 5. Gün embriyo transferi yapılıyor. O günden sonra teknik olarak hamile oluyorsun. Test gününü bekliyorsun. Tabi transferi ilk Aydan yapılmayanlar var. Onların embriyoları donduruluyor.
Bu ay bana 2 tane transfer yapıldı. 5 tanede sağlıklı embriyom vardı. Onları da dondurduk.
İlki tutmadimi

X