- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 34
Benimde aşılamadan Sonra bat daha yakın oluyor yani 14 günden önce. Aşılamam yarın yapılacakBat 29u ama aşılama gününden 14 gün sayarsak 31i oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aşılamadan Sonra bat daha yakın oluyor yani 14 günden önce. Aşılamam yarın yapılacakBat 29u ama aşılama gününden 14 gün sayarsak 31i oluyor.
Bakalım sonuc nasıl olucak bazılarının gec bazılarının erken oluyor aslında ben normal bat günümde test yapmak istiyorım ama 2 gün daha beklesem daha iyiBenimde aşılamadan Sonra bat daha yakın oluyor yani 14 günden önce. Aşılamam yarın yapılacak
Az kamış senin :))) güzel haberlerini bekliyorum canımBakalım sonuc nasıl olucak bazılarının gec bazılarının erken oluyor aslında ben normal bat günümde test yapmak istiyorım ama 2 gün daha beklesem daha iyi
bat :Bat ne zaman sizin?
Batı mı bekliceksin? Ben 14 gün koyup üstüne 31ndw test yaptırırım dedim. Ama tabi o güne kadar adet olmazsambat :
2 haziran
Hayırlı olsun insallah tutarBende bugun aşılama oldum kızlar doktorum 12.gün test yaptır dedi. Yani 9 agustos da kanda belli olacak hayırlısı ile
Amin canım insalalhHayırlı olsun insallah tutar
Evet adet günü beklemiceksin canım 24 gün Sonra test yaparsın anca.Ben de dün aşılama oldum
Dr 14. Gün test yap dedi
Ama benim adetim daha ileri bir tarihte
Adet günü beklenmiyor sanırım
Yanılıyor muyum ?
Tesekkurler bilgi içinEvet adet günü beklemiceksin canım 24 gün Sonra test yaparsın anca.
Aşılamadan ne kadar süre Sonra duş aldınız hanımlar ? Zararlı olr mu?
Tesekkurler bilgi için
Ben bugun alıcam mecbur
Persembe oldum
3. Günü bugun
Anladım ben yanlıs olsa da:)Canım 14.gün test yapabilirsin olacaktı yanlış yazmışım. Bende dün aşılama oldum o zaman pazartesi duş alıyım en iyisi. Acaba neden zararlı ki hemen duş almak?
Evet bende araştırdıktan Sonra ögrendim alınmaması gerektiğini ama sebebini bilmiyorum. Evet canım hemen hemen aynı zamanlarda öğrenecekse sonucumuzu.Anladım ben yanlıs olsa da:)
Bilmiyorum ki bana dr lar birsey demedi
Ben arastırmalarım sonucunda dus almama kararı oldum
O zaman senin benden bir gün snr belli
Olacak
İlk asılaman mi?
Ben de 3 yıllık evliyimEvet bende araştırdıktan Sonra ögrendim alınmaması gerektiğini ama sebebini bilmiyorum. Evet canım hemen hemen aynı zamanlarda öğrenecekse sonucumuzu.
Evet ilk aşılamam canım 3 yillşk evliyim 2 kez dış gebelik geçirdim. İnşallah bu sefer saglıklı hayırlı hamile kalabilirim. Senin ilk mi?
Bizde oyle pek bi sıkıntı Yok ama olmuyordu. Elimde varikosel var ama daha ameliyat olmadı.Ben de 3 yıllık evliyim
Evet ilk asılama
Bende hiç gebelik olusmadı
Sizde sıkıntı neydi
Bnm eşimde hareket azlıgi ve morfoloji sorunu var
Kaç yumurta oldugunu heyecandan sormadımBizde oyle pek bi sıkıntı Yok ama olmuyordu. Elimde varikosel var ama daha ameliyat olmadı.
İnşallah sizin de olur canım bu ay. Kaç yumurtan vardı? Bide hep boyle uzanıyormusunyz? Ben pek ayağa kalmamaya calisiyorjm yzanuyrıu genelde
Bende uzanıyorum da sıkıldım ya boyle de olmuyor :)) neysenhayırlısı ile gelsin bebişler hepsine değer o zamanKaç yumurta oldugunu heyecandan sormadım
2 gun uzandim evet
Bugun 3. Gun ayaklandım :)
Yarın kalkarsın canım:)Bende uzanıyorum da sıkıldım ya boyle de olmuyor :)) neysenhayırlısı ile gelsin bebişler hepsine değer o zaman
İnsalalh canım oyle yapacam :)Yarın kalkarsın canım:)