Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İns
Yaptırdım canım. Pazar günü transferim yapıldı. şimdilik test gününü bekliyorum. Sende durumlar nasıl?
İnş bebisin seninledir sana sıkıca tutulur ben kararsızım cnm bı kez dahami aşılama yaptirsam yoksa bayramdan sonra direk tüp bebegemi gitsem kolaymi tedavi sureci

İns

İnş bebisin seninledir sana sıkıca tutulur ben kararsızım cnm bı kez dahami aşılama yaptirsam yoksa bayramdan sonra direk tüp bebegemi gitsem kolaymi tedavi sureci
Aşılamadan çok farklı bir süreç değil aslında, sadece ilaçların dozu ve adedi daha fazla. Aynı aşılamadaki gibi iğnelerle yumurta geliştirme ve takip süreci var, ardından yumurta toplama işlemi zaten anestezili oluyor. kısa bir işlem ama 15 dakika falan. Sonrası kaç yumurta toplandığı ve bunların kaçının döllenip embriyo olduğu en önemli kısım bu zaten. sonra embriyonun laboratuarda önce 3 gün, gelişimleri normal ilerlerse de 5 gün içinde transferine karar veriyorlar. Benim 5. gün transferim oldu.

Aşılamadan çok farklı bir süreç değil aslında, sadece ilaçların dozu ve adedi daha fazla. Aynı aşılamadaki gibi iğnelerle yumurta geliştirme ve takip süreci var, ardından yumurta toplama işlemi zaten anestezili oluyor. kısa bir işlem ama 15 dakika falan. Sonrası kaç yumurta toplandığı ve bunların kaçının döllenip embriyo olduğu en önemli kısım bu zaten. sonra embriyonun laboratuarda önce 3 gün, gelişimleri normal ilerlerse de 5 gün içinde transferine karar veriyorlar. Benim 5. gün transferim oldu.
Kaç tane embriyo transferi yapıldı sana

Ben tek istedim tek transfer yapıldı ama 6 tane daha dondurulmuş embriyom var. İnşallah tutar tabi ama yinede ilerde gerekebilir.
Keşke iki tane embriyo transfer yaptirsaydin biri tutmasa diğeri tutar di ama inş bidaha gerek kalmaz bebiş haberini verirsin maliyeti ne oldu

Bide ne kadar tuttu
Canım benim vereceğim rakamlar memorial hastanesinin standart ücretinden daha düşük çünkü benim doktorum dışardan. 5500tl hastaneye ödedim. İlaçlarım 1600 tuttu. Embriyo dondurma ücreti 260€ Ben ayrıca doktorumun kliniğine 150tl ödedim.

Canım benim vereceğim rakamlar memorial hastanesinin standart ücretinden daha düşük çünkü benim doktorum dışardan. 5500tl hastaneye ödedim. İlaçlarım 1600 tuttu. Embriyo dondurma ücreti 260€ Ben ayrıca doktorumun kliniğine 150tl ödedim.
10 milyara yakın tutmuş inş tutarda çabaları boşa gitmez bende samsun 19 mayısta yaptiricam büyük ihtimalle orası devletle anlasmaliymis galiba

Kızlar ablam 7 aylık evli bu ay korunmayı bıraktı adet günü gelmeden hamile kaldığını öğrendi rabbim çok büyük bizlerin senelerdir olmuyo ablam ilk ay kaldı hamile inş darısı başıma sizlerinde başına

Merhaba kizlar araniza yeni katildim 2015 eylulde ewlendim 2 ay sonra hamile olduqumu oqrenmemle dusurmem bir oldu kimyasal gebelikmis ardindan 8 ay sonra tekrar bir gebeligim oldu bu sefer hersey guzel ilerlerken kesemin icinde bebgim olusmadi ;( derken ocak ayinda tekrar hamile kaldim fakat klomen kullanmistim gecen aydan catlamayan yumurtam oldugu icin doktor kurbani olup dis gebelik yasadim we sag tupum alindi ;( ve simdi muhtemeln persembe gunu asilamam olucak fakat aksi gibi yumurtam tupum olmayan tarafda olusmus doktor diger tup ceker diyor ama bana pek mantikli qelmedi bakalim yasayip gprucez benim gibi tup olmayan tarafda yumurtasi olusup hamile kalan var mi acaba? Cook uzun oldu hakkinizi helal edin

Merhaba geçen bana klomen kullandıraral aşılama yapıldı ve tutmadı. Bu ay iğne verildi geçen perşembe aşılama oldu. Ama benim hiç umudum yok.. Bekliyorum amh değerim çok düşük. Zaten onu da anlamıyorum... Beklemedeyiz.

Kızlar bu test ilk yaptığımda yoktu saatler sonra resimdeki gibi olmus catlatma iğnesi olmadim sizce durum nedir

Eklentiler

• IMAG1949.jpg
    IMAG1949.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 181
X