Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba.. bugün 2. asilamami oldum ilk saat bisey yokken daha sonra çok kasik ağrım oldu ve bi kaç damla kanamam. diğerinde böyle bişey yasamamistim aşılama sonrası bu durumu yaşayan varmi?

Merhaba kızlar benim 9 günüm bugün sürekli süren Bi kasık Ağrı'm vardı baştan beri şuan adet olcak gibi Ağrı'm var olabilme ihtimalim varmı 9 gün

Merhaba kızlar benim 9 günüm bugün sürekli süren Bi kasık Ağrı'm vardı baştan beri şuan adet olcak gibi Ağrı'm var olabilme ihtimalim varmı 9 gün
Merhaba benimde aynı dokuzuncu günüm bu gün benimde kasık ağrım ara ara hafif oluyo şişkinlikde var. Progestan kullanıyosan o adet belirtilerine neden oluyomuş ondan olabilir.

Merhaba benimde aynı dokuzuncu günüm bu gün benimde kasık ağrım ara ara hafif oluyo şişkinlikde var. Progestan kullanıyosan o adet belirtilerine neden oluyomuş ondan olabilir.
Vala canım bi vitamin bi coraspirin ve jel kullanıyorum of belirsizlik öldürdü beni senin ilk aşılamanmı benim ikinci daha öncesi böyle değildi

Kizzlar merhaba bugün aşılama yaptırdım eşimin yıkama sonrası sperm sayısı 21 milyon ileri hız % 60 değerlerimiz düsuk var mi bu değerlere yakın olup aşılamasi tutan bu arada ben klomen falan kullanmadim bir yumurtam büyüdü zaten onu takip edip çatlama zamanı yaptik şansımız nedir acaba. Sizin eşinizin aşılama zamanı sperm değerleri neydi paylasir mi sini z

Kızlar merhaba ben dayanamayıp 10 günüm idrar testi yaptım negatif :KK43: ve acayip Ağrı'larım var adet gibi

X