Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah gönlüne göre versin canım inşallah az kalmis senin yine gecmis zaman:)) insallah tutar kaç yumurta vardı Sperm sayısı nasildi
Aminn canım. Benim sol tarafta 2 tane yumurta vardı 17 buçuk biri diğeri 16 di. Spermler de bi sorun yok diyorlar. Benim çikolata kistim var. O yüzden olmuyormuş. Sen ne durumdasin aşılama yapildi mi

bu benim 2. asilamam hic belirtim yok. 1. asilamamda belki psikolojik olarak ben cok belirti aradim kasik bel gogus agrilarim oluyordu. asilama sirasinda 1. asilamamda hic agrim olmadi 2. asilamamda ise asilana bitince cekme gibi bi agrim oldu. belirtiler degisiyormus kisiye gore insAllah bu sefee tutar.

bu benim 2. asilamam hic belirtim yok. 1. asilamamda belki psikolojik olarak ben cok belirti aradim kasik bel gogus agrilarim oluyordu. asilama sirasinda 1. asilamamda hic agrim olmadi 2. asilamamda ise asilana bitince cekme gibi bi agrim oldu. belirtiler degisiyormus kisiye gore insAllah bu sefee tutar.
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza:halay:Ben 3 yıldır hamile kalmaya çalıştım olmadı toplamda 5 yıllık evliyim cikolata kistim dışında hiçbir sorun görülmedi. Geçen cuma aşılama yapıldı bugün 8. Günüm beklemek çok zor.:110: inşallah sonu hüsran olmaz
bende cumartesi mustum cnm benmde tam bi hafta oldu.hadi hayirlisi baklim.ayni zamanlarda alcaz sonuclari

Ben yapmaya korkuyorum.nezaman yapsam hep negatif cikmisti kac yildir.artik korkuyorum.adetimi belliyim diyorum. Bi belirtiniz var mi bemim arada belim ve kasigim acio.guguslerim sert lakin acimio sian

Ben yapmaya korkuyorum.nezaman yapsam hep negatif cikmisti kac yildir.artik korkuyorum.adetimi belliyim diyorum. Bi belirtiniz var mi bemim arada belim ve kasigim acio.guguslerim sert lakin acimio sian
Ben de hiç belirti yok ya sadece sol kasigimda bir şey var hissi oda asilamadan beri var zaten benim yumoslar ordaydi . Sen ne zamandır istiyorsun. Ben 5 yıldır evliyim 3 yıldır uğraşıyorum. O hüsranlari bende çok yaşadım yani.

kızlar, aranizda ovulasyon testiyle pozitif sonuc alip hamile oldugunuzu ogrendiniz mi? internette gezinirken karsima cikti. Sizlere bir sorim dedim

Benim akıntım hiç olmuyor sadece progestestani kullandıktan sonra oLuyor o da ilacın bir kısmı dışarı çıktığı için ama akıntı kişiye göre değişir hamilelik belirtiside olabilir

X