Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 15nısanda ılk aşılamamı yaptırdım. Ama bende hıcbır belırtı yok. Burda okuduğum kadarıyla çoğunda göğüs ağrısı, şişmesi, karın ağrısı mevcutmuş. Benım aşılamam tutmadı mj acaba.? Hıc belirtisi olmadan hamile kalan var mı?

Benim yarın adet günüm ins adet olmam bu ay klomen kullandım umudum yok ama Allah büyük yinede

Kizlar benimde asilamada 12.gunum bende cipli yaptirmistim insallah guzel haberler alriz birbirimizden

Sende herhangı bır belırtı var mı...?
7.gunde sol kasigim agrimisti bir iki gun ara ara dr uma sordum bekleyecegiz dedi catlamayan yumurta kist yaparsa o da agri yaparmis duphaston iciyorum akintim var ondan mi bilmem erken gebelik testi yaptim dun silik gibi cikti ama normal idrar testi yaptim birsey cikmadi belki de catlatma ignesinden dolayi silik gibi cikmistir

Insallah pozitif olur.benim dah 4.gunum bugun. Ilk asilama oldugu icin ara ara kasik agrim oluyo ne anlama geldigini anlayamiyorum

Swlammm kızlar 22.23.24 de menogon iğnesi vuruldum , 22.28 arası femara içiyorum.Genelde bu ilaçlardan sonra aşılama alıyormuş doktorum cuma günü kontrole gel dedi.

Aşılama yapacağını düşünüyorum nasıl oluyor kaçıncı gününüzde gebe kaldığınızı öprendiniz yardımcı olursanız sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…