Çilli aşılama nsl oluyo cnm bende aşılama olmuştum ama cipliyi bilmiyorumben dun cipli asılama yaptırdım ılk asılamam. bu arada yenı uyeyım burada
Yeni bir yildir varmis sanirim videosu var izleyin isrersiniz mikro cip asilama die.spremler yuzduruluo kaliteliler seciliyormusÇilli aşılama nsl oluyo cnm bende aşılama olmuştum ama cipliyi bilmiyorum
Hmm bilmiyodum cnm belki bu ay bende yeniden aşılama olurumYeni bir yildir varmis sanirim videosu var izleyin isrersiniz mikro cip asilama die.spremler yuzduruluo kaliteliler seciliyormus
Sizin problem neydiHmm bilmiyodum cnm belki bu ay bende yeniden aşılama olurum
Esimde sperm düşüklüğü var bir asilamam var iki defada klomen var başarısızSizin problem neydi
Kac spremin sayisi.benm de sperm dusukEsimde sperm düşüklüğü var bir asilamam var iki defada klomen var başarısız
Bir buçuk sene önce hareketlilik Yüzde 33 şimdiki tahlilde dahada düşükKac spremin sayisi.benm de sperm dusuk
Sende herhangı bır belırtı var mı...?Kizlar benimde asilamada 12.gunum bende cipli yaptirmistim insallah guzel haberler alriz birbirimizden
7.gunde sol kasigim agrimisti bir iki gun ara ara dr uma sordum bekleyecegiz dedi catlamayan yumurta kist yaparsa o da agri yaparmis duphaston iciyorum akintim var ondan mi bilmem erken gebelik testi yaptim dun silik gibi cikti ama normal idrar testi yaptim birsey cikmadi belki de catlatma ignesinden dolayi silik gibi cikmistirSende herhangı bır belırtı var mı...?
Insallah pozitif olur.benim dah 4.gunum bugun. Ilk asilama oldugu icin ara ara kasik agrim oluyo ne anlama geldigini anlayamiyorum7.gunde sol kasigim agrimisti bir iki gun ara ara dr uma sordum bekleyecegiz dedi catlamayan yumurta kist yaparsa o da agri yaparmis duphaston iciyorum akintim var ondan mi bilmem erken gebelik testi yaptim dun silik gibi cikti ama normal idrar testi yaptim birsey cikmadi belki de catlatma ignesinden dolayi silik gibi cikmistir
Insallah hepimizin kucagi bebisle dolarInsallah pozitif olur.benim dah 4.gunum bugun. Ilk asilama oldugu icin ara ara kasik agrim oluyo ne anlama geldigini anlayamiyorum
İnşallah tutar canımSlm kızlar yarın ikinci aşılamam yapılacak inşallah bu sefer güzel haber alırız
Cnm bende tüp bebekten önce bı aşılama daha denicem perşembe günü doktora gidicem aşılama için inş ikinci asilamamiz da bebislerimiz gelirSlm kızlar yarın ikinci aşılamam yapılacak inşallah bu sefer güzel haber alırız
Cnm bende tüp bebekten önce bı aşılama daha denicem perşembe günü doktora gidicem aşılama için inş ikinci asilamamiz da bebislerimiz gelir