- 22 Mart 2017
- 36
- 13
- 37
helal olsun harika bi esin var.allah mutlulugunuz daim etsin.belki inanmayacaksin ama bende esimle dun konustum sorun onda oldugu icin beli etmesede baya uzuluo.biz cocuk icin birbirimizi sevmedik olsa guzel olur olmazsada biz birbirimize yetioruz beni bir cocuk gibi seviorsun sevgin sevkatin arkadsaligin ve babaligin bana yetior.dedim hersey nasip kismet.Kızlar 30 mart catlatma iğnesi 31 mart asilama oldum 7 nisanda Gece acilde kanda 5.71 di 9 nisan da öğlen 12 de kan testi 2.89 çıktı ...ilk asilammada 4. Ve 6. Günü kanda negatif ti ... bu hormonlar asilama dan aşılamaya ve vücudun o dönemdeki fonksiyonel durumuna göre değişiyor sanirim.2. Asilammada bol su içtim bir an önce hormon atmak için ise yaramıyor anlaşılan.. üzüldüm mu neden se hayır uzulmedim. Yaktım sigara mi atladım arabaya gezdim kocamlan .. eşim üzüldü sonra onunla Gece dünyanın en güzel kokusu filmini izledik. Eşim gözleri dolu bir şekilde cocuk değil sen daha onemlisin senle sağlıkla buyuyeteceksek olsun dedi.. yani olmayan herşeyde bir hayır var . Artık o kadar da takılmıyorum.