Ssğol gülüümm. Ya cuma khve lekelendm. Snra hc olmdm. Yrrlşmedr dye sevndm. Dün kan verdm 0,100 çktı ve hala dökülmediCanm o normal bütün kadınlarda akar onlar sperm değil spermlerin içinde olduğu sıvı o
Cnm testin gebelik yok gosteriyo stresten geç olabilirsin adet yinede adetin 4 5 gün geçerse bidaha yaptır testSsğol gülüümm. Ya cuma khve lekelendm. Snra hc olmdm. Yrrlşmedr dye sevndm. Dün kan verdm 0,100 çktı ve hala dökülmedi
Cnm Türkiye'de gelip kalabileceğini kimse yokmu burda tedavi gorsenselam arkadslar ya buraya uye oldum ama cevap verme begenme gibi seyleri bir turlu ogrenemedim.bende cuma gunu gitim doktora.fransada oldugum icin yenide urda oldugum icin tam dili anlamiorum tercuman goturduk bir akrabayi oda duzgun anlamadi sanirsam.beni aydinlatin lutfen biz asilama diye gitik ama kadinin istedigi seyler tup bebekmis gibi geldi iki saat tartiatim tercume eden kisiyle eminmisin diye asilamada da komisyondan gecmesi gerekiormu raporlarin ? yapilip yapilmayacagi ? verem ediorlar beni bi senedir sacma sapan tahiler yuzunden bekledik aimdi bos bos bir ay komisyonu beklicez sonra gene gidip gun alacaz nedir bu anlamadim.fransada aislama yapan biri varmi acaba ?
benim esimde ilk sperm testinde morfoloji cikti ikincisinde sadece az oldugy orataya cikti ama bu ikisi arqsinda 3 ay zaman gecmesi gerekti ve ilkini biz yanlis anlamiatik daha dogrusu bize anlatan aptal akrabam yanlis anlatmisti.iki gun once mutlaka iliakiye girin daha uzun sure gecince test yanlis cika bilioEşinin sperm sayısı ve morfolojisi bozuk olanlar sayı yazabilirler mi acaba ya
burda tedavileri devlet karsilior. bunu karisiliya bilecek butcemiz yok esimde surekli calismasi gerekiorCnm Türkiye'de gelip kalabileceğini kimse yokmu burda tedavi gorsen
Anladım cnm benim o zaman bidaha doktora gittiğinde düzgün tercüme edicek birini götürün yanlış anlatır size yanlış tedavi uygulanirburda tedavileri devlet karsilior. bunu karisiliya bilecek butcemiz yok esimde surekli calismasi gerekior
5 cmlik kist olmus bnde sende ne var ne yokTutmayınca erken geliyor dedi banada doktor .benimde 3gün önce geldi
Bana çok yardımcı oldun keşke yakın olsaydık yaCnm testin gebelik yok gosteriyo stresten geç olabilirsin adet yinede adetin 4 5 gün geçerse bidaha yaptır test
Hangi sehirdesin cnmBana çok yardımcı oldun keşke yakın olsaydık ya
İstanbul Ümraniye cnmHangi sehirdesin cnm
Hm uzagiz cnmİstanbul Ümraniye cnm
tutmus ola bilir canim insallah hamilesindir.allah kimseyi cocukla sinamasin ya cok zoe bisi ceken bilirIlk aşılamami oldum 14 nisanda test yapıcaz ilk 3 gün kasik ağrılarım oldu ama geçti şimdi sadece göğüs hassasiyetim var ama beklemek zor gerçekten...
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kendi üzüntümüzden ziyade birde insanların abuk subuk yorumları yokmu iste ona artık dayanamıyorum.tutmus ola bilir canim insallah hamilesindir.allah kimseyi cocukla sinamasin ya cok zoe bisi ceken bilir
slm canim bende asilama yaptiricam cok heycanliyim.sinir edense yuz tane tahlil istiorlar senden ve esinden 5 aydir yapmadigimiz tahlil kalmadi benim esimde aorun var bakalim bana daha gun bile vermediler komsiyondan gecmesi gerekmis butun tahliler. turkiyede nasil oluor bilmiorum canimMerhaba arkadaşlar hepinize iyi günler öncelikle.. Normalde bu foruma hep yazıyorum ama topiğinize ilk bugün yazdım.. 2016 ekimde doğal yolla hamile kaldım ama Kasım sa kürtaj oldum boş gebelikti ve 2 aydır korunmuyorum ve klomen tedavisine başladı doktorum ama yaşım ilerlediği için aşılama olmak istiyorum aranızda bu konuda tecrübeli kimse var mı?? İlk Aşılama tutan veya doktorû tavsiye eden beni de bilgilendirir misiniz???
gercekten verem ediolar ama ben soranlara cocuk istemioruz diorum. nekadr cok kisi bilse okadr aciklama yapmak zorunda kaliorsun.zati zor bi surec.basen oyle bunalima giriorumki esimi oldureesim gelio inat edip 3 sene doktora gitmedigi icinRabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kendi üzüntümüzden ziyade birde insanların abuk subuk yorumları yokmu iste ona artık dayanamıyorum.
Ya iste biz ilk günden beri salak gibi istiyo4uz dedik durduk şimdi 2.5 sene geçti tabi herkes soruyor ama ıns bizde birgün hamileyiz diyebilecez insgercekten verem ediolar ama ben soranlara cocuk istemioruz diorum. nekadr cok kisi bilse okadr aciklama yapmak zorunda kaliorsun.zati zor bi surec.basen oyle bunalima giriorumki esimi oldureesim gelio inat edip 3 sene doktora gitmedigi icin
amin insallah canim ya.hele burda tutmayanlari gorunce daha da demoralize oluorsun bak kimsede ise yaramio dieYa iste biz ilk günden beri salak gibi istiyo4uz dedik durduk şimdi 2.5 sene geçti tabi herkes soruyor ama ıns bizde birgün hamileyiz diyebilecez ins