- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.712
Ne söylersem sakinleşirsinBu cümlen beni sakinleştirmiyo yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne söylersem sakinleşirsinBu cümlen beni sakinleştirmiyo yalnız
Benim rahimde az ters ama hamileliği engel değil dedi doktorBende aynı, hiç bi sorun yok ama dedik aşılamayı deneyelim ne kaybederiz, ama tutmadı tabi. Ben histereskopi ameliyatı da oldum, rahim temizdi zaten daha da kusurlar düZeltildi, benim doğuştan ters ve kapalı çıktı rahim, zaten bi sene boyunca Boşa uğraşmışız sperm girmiyomuş ki içeri, hadi olduk ameliyat olur şimdi dedik 7 ay oldu hala tık yok. İnşallah tutar senin inşallah
Benimde rutin kontrollerde dr hep ters olduğunu ama engel olmadığını söylerdi, anneminde teyzemin de ters, normalde sorun değil ama benimkinin ters ve kapalı olduğu histereskopide netleşti, yani dr da operasyon esnasında görmüş, polip diye ameliyata girmiştim bu çıktıBenim rahimde az ters ama hamileliği engel değil dedi doktor
Bilmiyorum cnm ya doktorum az bir terslik var dedi parmakla muayene Edip baktı tersligeBenimde rutin kontrollerde dr hep ters olduğunu ama engel olmadığını söylerdi, anneminde teyzemin de ters, normalde sorun değil ama benimkinin ters ve kapalı olduğu histereskopide netleşti, yani dr da operasyon esnasında görmüş, polip diye ameliyata girmiştim bu çıktı
Canım önceki mesajlarda sormuşsun da reglin 2. Yada 3. Günü baya alttan ultrasonla bakıyorlar sende hazırlıklı ol yani bildiğin kanama varken muayene oluyorsun. Bende çok rahatsız oluyorum ama iki sefer o şekilde kontrolüm oldu.Bilmiyorum cnm ya doktorum az bir terslik var dedi parmakla muayene Edip baktı terslige
Nie cnm peki bu muayeneCanım önceki mesajlarda sormuşsun da reglin 2. Yada 3. Günü baya alttan ultrasonla bakıyorlar sende hazırlıklı ol yani bildiğin kanama varken muayene oluyorsun. Bende çok rahatsız oluyorum ama iki sefer o şekilde kontrolüm oldu.
Parmakla mı canım ? Nasıl yani?Bilmiyorum cnm ya doktorum az bir terslik var dedi parmakla muayene Edip baktı terslige
Valla bende tam bilemiyorum ama muayene ederken rahim kalınlığına bakıyor, birde gelişen yumurta varmı diye çünkü benim doktor o gün bana bunları söylemişti.Nie cnm peki bu muayene
Ama ben geçen salı muayene oldumValla bende tam bilemiyorum ama muayene ederken rahim kalınlığına bakıyor, birde gelişen yumurta varmı diye çünkü benim doktor o gün bana bunları söylemişti.
Cnm benim doktor tecrübeli profesör yaşı baya var nsl muayene edilicegini iyi biliyor ben bıraktığım doktora 200 TL muayene parası veriyodum sadece alttan bakiyodu güzel bir inceleniyor bu doktor çok güzel muayene etti alttan muayene ederken kasiklarima diğer eliylede bastırıyordu daha güzel gorunuyomus yumurtalar öyle karından güzelce muayene etti sonrada çatala otur dedi rahim tersligine bu bakalım dedi parmağını rahimin çevresinde dolandırdı hissettim sonra dediki rahmin hafif tersParmakla mı canım ? Nasıl yani?
Ben de 2 Günde bir muayene oluyordum o aralar ama belki sende denk gelmez inanki bende hiç istemem adetliyken o halde muayene ama başa gelen çekiliyor işte.Ama ben geçen salı muayene oldum
Ayy insan çekinir ya inş yapmaz bana denk gelmez çok utanırımBen de 2 Günde bir muayene oluyordum o aralar ama belki sende denk gelmez inanki bende hiç istemem adetliyken o halde muayene ama başa gelen çekiliyor işte.
İyi akşamlar benim dediklerinin aynısı oluyor. Ama doktor sormadı banaSize doktorunuz şunları sordumu ilişkiden sonra semen dışarı akiyomu vajenden ilişkiden bir gün sonra yapışık bir sıvı geliyomu
Bana sormadı ama bizim ilişkiden sonra akıyor baya bir akıyor hemde bu ne anlama geliyormuş acaba akmamasi mi gerekiyor?Size doktorunuz şunları sordumu ilişkiden sonra semen dışarı akiyomu vajenden ilişkiden bir gün sonra yapışık bir sıvı geliyomu
Benim uzanımca da akıyor. Bide benim rahmim darmış.Ayağa kalktığında akması normalmiş ben doktora dedimki uzaninca akmıyor dedim oda iyi o zamn dedi o yapışık sıvıda asitmis galiba yanlış hatırlamıyorsam eğer vajende asit varsa esimiz boşaldığı an spermler hemen ölüyomus
Gebeliğe engelmiymis pekiBenim uzanımca da akıyor. Bide benim rahmim darmış.
Doktor engel felan birşey demedi. Ama internetten araştırdım. Gebelipe engelmişGebeliğe engelmiymis peki
Doktor seçimi çok önemli bence ben bunu iyi anladım çünkü olan bize oluyo zamanımız boşa gidiyor eğer doktorundan memnunsan bişey demem ama değilsen alanında uzman bir doktor bul git derimDoktor engel felan birşey demedi. Ama internetten araştırdım. Gebelipe engelmiş