Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah herşeyin hayırlısını versin .. rabbimin hepimiz için bir bildiği var . bir zamanı var . kimi evlendiği gece hamile kalıyo kimi evlendikten 10 yıl sonra . kocaman bir mucize . ALLAH ne zaman gönderirse ozaman olcak .sabır sabır sabır

yumurtan kaç taneydiki canim bide sanci ağrı filan yapmış mıydı kist
2 tane vardı ama bi tanesi yeterli büyüklükteydi. Geriden gelen de kist olmuş. Yani ağrılarım tabi ki oldu ama kist hiç aklıma gelmedi. Daha önce de 5-6 kez çatlatma iğnesi olmuştum. Hiç kist oluşmamıştı. Çatlamıştı yumurtam. Ağrıları Aşılamaya bağladım.

anladım canım. benimde 3 yumurtam vardı biri yeterli buyuklukteydi diğer ikisi noldu bilmiyorum aşılama olacağım günde muayene etmemisti doktor. dün adet oldum her ay sancılı olurum ilaç içerim geçerdi ama bu sefer belimdeki ağrı dünden beri geçmedi neden bilmiyorum çok şiddetli ağrıyor.

merhaba , kist olduğunu nasıl anlıyorsunuz . belirti veriyormu . bende hiç kist yoktu ama aşılamadan sonra kist oluşabiliyormuş diye duydum . sag kasıgıma adet olmama rağmen ufak ufak ağrılar giriyor . 2 gün sonra muayeneye gidicem dün adet oldum . korktum şimdi kist olmasından .

Evet. Zaten sağlıklı çiftlerde bile gebelik şansı her ay %25.

Ohh valla ben bi rahatım bi rahatım. Ne gün hesaplıyorum ne ilişki geziyorum tozuyorum bu aralar. Sizleri merak ediyorum ama kızlar... regli olanları görüyorum üzülmeyin, her ay yeni bi şans. Olcağı varsa olacak

Kist atar kendini telaşlanma. Bende kist oluştuğu ay klomen ayıydı. Adet gelene kadar yerimde duramadım hergün ağrıyla batmayla sanki taş düşürüyor gibiydim. Ama regli günü geldi sökülmeye başlayınca ne ağrı kaldı ne bişey. İki ayda attım. Kontrol hapı vermişti dr kullanmadım bile. Korkma gider varsa

anladım . bende hiç kist olmadı çünkü ilk aşılamam dı. bide üstüne o çıkmasın dedim Allah yardımcımız olsun hepimizin . kadın olmak çok zor

Benim bir bilgim yok aslında doktorum dedi bunu bana eğer tutmazsa ben sana bir rapor yazıyoru mve zeynep kamilden rapor çıkarabilirsin dedi ama o rapor memorial de geçmiyor dedi yani ben aslında kullanamayacağım ama çıkarabilirsem yinede raporu almaya çalışacağım. Tabi kesin değil bilgim.

Bu arada benim baya baya regl belirtilerim tavan yaptı yani, iştahım açık tatlı krizlerim var ve kasık ağrılarım, baş ağrısı vs. 3-4 gün sürer bu böyle sonrada regl olurum. Bu seferde olmadı sanırım.

anladım . bende hiç kist olmadı çünkü ilk aşılamam dı. bide üstüne o çıkmasın dedim Allah yardımcımız olsun hepimizin . kadın olmak çok zor
Öle düşünme. Kadın olmak sadece anne olmak değil. Kadınlığımla gurur duyuyorum, anne olamayabilirim belki de hiç tadamıcam o duyguyu ama kendimi seviyorum ben ya ... bak, mesela tedavi döneminde evet yaşıyosun bu hisleri çnkü hormon yüklemişiz vücuda cvp bekliyoruz takıyoruz . Düşün düşün kafayı yedim ben de bi ara ama çocuk sahibi olacam diye baktım sağlık gidecek şükür rabbim dedim oynamıyorum şuan dengemle. Bunu yapan biziz cnkü.

Ara ver bebeim artık

Can'ım adetin 3. Günü 2. Aşılama için muayene gittiğimde ultrasonda baktı dr. Zaten bu sürekli olan bir kist değil. Çatlamamış yumurta yani. Bu ay olmaması sonraki ay olmayacağı anlamına gelmiyor. Adet olmanın kistin olmaması ile ilgisi Yok. Dr a gidecekmişsin Zaten. Muayenede varsa görünür.
Erken olduysan kist yoktur zaten canım .genelde kist adeti geciktirir
Can'ım benim geciktirmedi. Ama nurtopu gibi iki kistim oluşmuştu.
Az önce bişey yazdım kuzum gördün mü? Bi iki sayfa önce. Bir macun siparişi verdim. Bayağı olumlu sonuç var macunla ilgili. Ben de dün ovulasyon testi yaptım hiç çizgi Yok. Ama ağrım çok. Sanırım kisten. Yumurtlama olmadı.

Benim testler duruyo biliyosun bende bu ay hiç dokunmadım aksine, kistler çok o zaman sende reglide atamadığına göre,ikinciyi bekliceksin gülüm. Klomen ayında da ben iki üç ayda düzene sokmuştum. Yumurtan vardır ama gelişmemiştir o zaman. Dr ne diyor? Bu arada macun olayını okumadım bakıp sayfana döncem

kendi kendimize yapıyoruz tabiki ama duygulara da engel olunmuyor ki . en azından ben biraz zayıfım o konuda . zır zır ağlamaya başlıyorum anlatmaya başlayınca . geçiçek bugünlerde ama inancım hiç kaybolmadı ..hayal kurması bile güzel . insan hayalleriyle yaşıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…