Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim kist de dert oluyor gecen aylarda bende olmustu bir ay doğum kontrol hapı kullandim.benimde 3 taneydi bi tanesi yeterli büyüklükteydi onu catlatmistik canım umarım kist yoktur
Üstüne git bence zayıflığının. Bu pazar sabahın köründe eşimin işyerinden bi arkadaşı aradı,hadi ben hatunu çocuğu alıp geliyorum kahvaltıya gidelim dedi, tamam dedim tanışırız eşiyle de gidelim. 2 yaşında oğulları var, neyse gittik oturduk tabi,kadın aldı çocuğunu oturmadan daha sadece çantasını koydu masaya gitti çocuk alanına. Yarım saat geçti gelmedi izliyoruz ama onları, neyse eşi ben ve benim eşim muhabbet ediyoruz. Sonra geldi çocuk kucağında bi beş dk daha oturdu snra yine kalktı aldı çocuğunu dolaşıyor mekanda elinden tutmuş, yahu çocuk ağlamıyo sızlamıyo zaten ne iş yaratıyosun kendine derdin ne di mi? Dedim en sonunda bi mama taburesi var masada al oturt şuna bi yüzünü görelim, sen bilmezsin anne olunca anlarsın dedi yahu ne alakası var dedim bizi yataktan niye kaldırıyosunuz o zmn gelin ailecek yapın kahvaltınızı ilgilen cocuğunla o zmn. Üşenmemişler sabah sabah kadın hava yapmaya bizi çağırmış ... ya neleri var ma takmıcaksın işte. Gıcık oldum ya o an, ver elini gel gezelim dedim cocuğa,sende yiyemedin bişey kahvaltını yap dedim, tuttu elimi çıktım bu sefer ben çocukla oyun alanına, güldük eğlendik oturdum yerime sonra hesabı iste dedim eşime çıktık. Sen olsan ağlardın yine o zaman hiç üzülme , ağlama eşini de üzme. Üzülecek bişey yok. Ben artık hiç takmıyorumkendi kendimize yapıyoruz tabiki ama duygulara da engel olunmuyor ki . en azından ben biraz zayıfım o konuda . zır zır ağlamaya başlıyorum anlatmaya başlayınca . geçiçek bugünlerde ama inancım hiç kaybolmadı ..hayal kurması bile güzel . insan hayalleriyle yaşıyor .
Kızlar sosyal ağlardan birinde kadınlara özel macun satan bi sayfa var. Takipçisi çok fazla. Ve o kadar çok olumlu dönüş var ki macunla ilgili. Adet düzensizliğinden pko dan kısırlığa kadar birçok sorun yaşayan kişi kullanıp iyi sonuçlar almış. Ben de uzun zamandır takipteydim ama cesaret edemiyordum. Bugün sipariş verdim sonunda. Umarım şifa olur.
böyle lüzumsuzlar o kadar çok ki. bazen düşünmeyim diyorum takmayim diyorum ama böyle insanlar varken çok zor.Üstüne git bence zayıflığının. Bu pazar sabahın köründe eşimin işyerinden bi arkadaşı aradı,hadi ben hatunu çocuğu alıp geliyorum kahvaltıya gidelim dedi, tamam dedim tanışırız eşiyle de gidelim. 2 yaşında oğulları var, neyse gittik oturduk tabi,kadın aldı çocuğunu oturmadan daha sadece çantasını koydu masaya gitti çocuk alanına. Yarım saat geçti gelmedi izliyoruz ama onları, neyse eşi ben ve benim eşim muhabbet ediyoruz. Sonra geldi çocuk kucağında bi beş dk daha oturdu snra yine kalktı aldı çocuğunu dolaşıyor mekanda elinden tutmuş, yahu çocuk ağlamıyo sızlamıyo zaten ne iş yaratıyosun kendine derdin ne di mi? Dedim en sonunda bi mama taburesi var masada al oturt şuna bi yüzünü görelim, sen bilmezsin anne olunca anlarsın dedi yahu ne alakası var dedim bizi yataktan niye kaldırıyosunuz o zmn gelin ailecek yapın kahvaltınızı ilgilen cocuğunla o zmn. Üşenmemişler sabah sabah kadın hava yapmaya bizi çağırmış ... ya neleri var ma takmıcaksın işte. Gıcık oldum ya o an, ver elini gel gezelim dedim cocuğa,sende yiyemedin bişey kahvaltını yap dedim, tuttu elimi çıktım bu sefer ben çocukla oyun alanına, güldük eğlendik oturdum yerime sonra hesabı iste dedim eşime çıktık. Sen olsan ağlardın yine o zaman hiç üzülme , ağlama eşini de üzme. Üzülecek bişey yok. Ben artık hiç takmıyorum
Dr a gitmedim Can'ım. Doğum kontrol hapını bıraktığım için yüzüm Yok.Benim testler duruyo biliyosun bende bu ay hiç dokunmadım aksine, kistler çok o zaman sende reglide atamadığına göre,ikinciyi bekliceksin gülüm. Klomen ayında da ben iki üç ayda düzene sokmuştum. Yumurtan vardır ama gelişmemiştir o zaman. Dr ne diyor? Bu arada macun olayını okumadım bakıp sayfana döncem
Ayyyyy uyuzzz yaaa. Tamam işte benim işim biter artık o insanla. Çocuklarına tapan hayatının merkezine oturtan anne modeli. Dünyada yapabildikleri tek şey o sadece. Kendilerini işe yarar hissetme duygusu. Ya işte şu çocuğuna çok düşkün maşallah çok ilgili desinler modeli. Sen iyi dayanmışsın. Ben çocuğunu alıp parka götürmezdim bile. Kadın da zıkkım yesin aç kalsın.Üstüne git bence zayıflığının. Bu pazar sabahın köründe eşimin işyerinden bi arkadaşı aradı,hadi ben hatunu çocuğu alıp geliyorum kahvaltıya gidelim dedi, tamam dedim tanışırız eşiyle de gidelim. 2 yaşında oğulları var, neyse gittik oturduk tabi,kadın aldı çocuğunu oturmadan daha sadece çantasını koydu masaya gitti çocuk alanına. Yarım saat geçti gelmedi izliyoruz ama onları, neyse eşi ben ve benim eşim muhabbet ediyoruz. Sonra geldi çocuk kucağında bi beş dk daha oturdu snra yine kalktı aldı çocuğunu dolaşıyor mekanda elinden tutmuş, yahu çocuk ağlamıyo sızlamıyo zaten ne iş yaratıyosun kendine derdin ne di mi? Dedim en sonunda bi mama taburesi var masada al oturt şuna bi yüzünü görelim, sen bilmezsin anne olunca anlarsın dedi yahu ne alakası var dedim bizi yataktan niye kaldırıyosunuz o zmn gelin ailecek yapın kahvaltınızı ilgilen cocuğunla o zmn. Üşenmemişler sabah sabah kadın hava yapmaya bizi çağırmış ... ya neleri var ma takmıcaksın işte. Gıcık oldum ya o an, ver elini gel gezelim dedim cocuğa,sende yiyemedin bişey kahvaltını yap dedim, tuttu elimi çıktım bu sefer ben çocukla oyun alanına, güldük eğlendik oturdum yerime sonra hesabı iste dedim eşime çıktık. Sen olsan ağlardın yine o zaman hiç üzülme , ağlama eşini de üzme. Üzülecek bişey yok. Ben artık hiç takmıyorum
Tamam o zaman sen kullanıcaksın inşallah olumlu sonuç alırsın bebeim, bende senden öğrenirimDr a gitmedim Can'ım. Doğum kontrol hapını bıraktığım için yüzüm Yok.
Ayyyyy uyuzzz yaaa. Tamam işte benim işim biter artık o insanla. Çocuklarına tapan hayatının merkezine oturtan anne modeli. Dünyada yapabildikleri tek şey o sadece. Kendilerini işe yarar hissetme duygusu. Ya işte şu çocuğuna çok düşkün maşallah çok ilgili desinler modeli. Sen iyi dayanmışsın. Ben çocuğunu alıp parka götürmezdim bile. Kadın da zıkkım yesin aç kalsın.
Ya çocuk ağlasa sızlasa yerinde durmasa neyse dersin ama çocuğu kukla etti ya , mama taburesine koyduk çocuğu yok alıyo yine kucağına gidio... kesinlikle doğru tasvir etmişsin ,bi işe yarama olayı yaratıyo kendine çocuğu kullanarak. Eşimin iş arkadaşı ne diim kadına daha zaten görüşmem illet oldum
Kuzum çok bişey yazmıyo zaten önceki sayfada. Sosyal ağlardan birinde uzun zamandır takipteydim. Bir macun üretip satan bir yer var. Pko adet ağrısı adet düzensizliği kısırlık gibi birçok sorunu gideriyormuş. Yorumları çok güzel. Bayağı da takipçi var. Çok faZla olumlu dönüş var. O macundan sipariş verdim ben de. 3 ay kullanılıyormuş.
Zıkkım yesin hakikaten ya, doğru diyosun niye bişey yiyemedi diye taktım acaba??? Ya ne bilim kahvaltıya gittik ya yiyemedi dedim hatun bişey. De kendi durmuyo ki yerinde doğru dedinDr a gitmedim Can'ım. Doğum kontrol hapını bıraktığım için yüzüm Yok.
Ayyyyy uyuzzz yaaa. Tamam işte benim işim biter artık o insanla. Çocuklarına tapan hayatının merkezine oturtan anne modeli. Dünyada yapabildikleri tek şey o sadece. Kendilerini işe yarar hissetme duygusu. Ya işte şu çocuğuna çok düşkün maşallah çok ilgili desinler modeli. Sen iyi dayanmışsın. Ben çocuğunu alıp parka götürmezdim bile. Kadın da zıkkım yesin aç kalsın.
Kuzum çok bişey yazmıyo zaten önceki sayfada. Sosyal ağlardan birinde uzun zamandır takipteydim. Bir macun üretip satan bir yer var. Pko adet ağrısı adet düzensizliği kısırlık gibi birçok sorunu gideriyormuş. Yorumları çok güzel. Bayağı da takipçi var. Çok faZla olumlu dönüş var. O macundan sipariş verdim ben de. 3 ay kullanılıyormuş.
Gereksiz ne cok insan var etrafimizda yaw. Akil veren, kucumseyen... Bosver takma hicbiseyi. Ben 1 senedir kafayi yedim baktim olmuyor oluruna biraktim. Ocak ayinda kimyasal gebelik olunca en azindan hamile kalabiliyormusum diye sevindim. Simdi 5 gun sonra test icin gun sayiyorum. Ama soz verdim kendime, eger olumsuz olursa yipratmayacagim kendimi. Allah biliyor ne cok istedigimi illaki dogru zamanda nasip edecektir diyorum.Üstüne git bence zayıflığının. Bu pazar sabahın köründe eşimin işyerinden bi arkadaşı aradı,hadi ben hatunu çocuğu alıp geliyorum kahvaltıya gidelim dedi, tamam dedim tanışırız eşiyle de gidelim. 2 yaşında oğulları var, neyse gittik oturduk tabi,kadın aldı çocuğunu oturmadan daha sadece çantasını koydu masaya gitti çocuk alanına. Yarım saat geçti gelmedi izliyoruz ama onları, neyse eşi ben ve benim eşim muhabbet ediyoruz. Sonra geldi çocuk kucağında bi beş dk daha oturdu snra yine kalktı aldı çocuğunu dolaşıyor mekanda elinden tutmuş, yahu çocuk ağlamıyo sızlamıyo zaten ne iş yaratıyosun kendine derdin ne di mi? Dedim en sonunda bi mama taburesi var masada al oturt şuna bi yüzünü görelim, sen bilmezsin anne olunca anlarsın dedi yahu ne alakası var dedim bizi yataktan niye kaldırıyosunuz o zmn gelin ailecek yapın kahvaltınızı ilgilen cocuğunla o zmn. Üşenmemişler sabah sabah kadın hava yapmaya bizi çağırmış ... ya neleri var ma takmıcaksın işte. Gıcık oldum ya o an, ver elini gel gezelim dedim cocuğa,sende yiyemedin bişey kahvaltını yap dedim, tuttu elimi çıktım bu sefer ben çocukla oyun alanına, güldük eğlendik oturdum yerime sonra hesabı iste dedim eşime çıktık. Sen olsan ağlardın yine o zaman hiç üzülme , ağlama eşini de üzme. Üzülecek bişey yok. Ben artık hiç takmıyorum
Yok yok bende güçlü olcam bundan sonra..kendimi sıka sıka böyle oldum zaten..arkdasımdan hamile haberi alınca oturup sabaha kadar agladıgımı biliyorum ..bebek ziyaretleri dönüşü eşime sarılıp ağldıgımı..ama böyle hayat gecmiyor kendimi mahvediyorum .eşimide tabi.kendi kendimi telkin ediyorum şimdi.daha kötüleri var diyorum.yine halimize binlerce şükür.insanlar nelerle ugrasıyor ne acılar yaşıyor. Aldıgımız nefese şükürÜstüne git bence zayıflığının. Bu pazar sabahın köründe eşimin işyerinden bi arkadaşı aradı,hadi ben hatunu çocuğu alıp geliyorum kahvaltıya gidelim dedi, tamam dedim tanışırız eşiyle de gidelim. 2 yaşında oğulları var, neyse gittik oturduk tabi,kadın aldı çocuğunu oturmadan daha sadece çantasını koydu masaya gitti çocuk alanına. Yarım saat geçti gelmedi izliyoruz ama onları, neyse eşi ben ve benim eşim muhabbet ediyoruz. Sonra geldi çocuk kucağında bi beş dk daha oturdu snra yine kalktı aldı çocuğunu dolaşıyor mekanda elinden tutmuş, yahu çocuk ağlamıyo sızlamıyo zaten ne iş yaratıyosun kendine derdin ne di mi? Dedim en sonunda bi mama taburesi var masada al oturt şuna bi yüzünü görelim, sen bilmezsin anne olunca anlarsın dedi yahu ne alakası var dedim bizi yataktan niye kaldırıyosunuz o zmn gelin ailecek yapın kahvaltınızı ilgilen cocuğunla o zmn. Üşenmemişler sabah sabah kadın hava yapmaya bizi çağırmış ... ya neleri var ma takmıcaksın işte. Gıcık oldum ya o an, ver elini gel gezelim dedim cocuğa,sende yiyemedin bişey kahvaltını yap dedim, tuttu elimi çıktım bu sefer ben çocukla oyun alanına, güldük eğlendik oturdum yerime sonra hesabı iste dedim eşime çıktık. Sen olsan ağlardın yine o zaman hiç üzülme , ağlama eşini de üzme. Üzülecek bişey yok. Ben artık hiç takmıyorum
Evet çapa da yapiyorlar.Kızlar adetin üçüncü günü hormon testleri yapılıyorsa alttan muayene yapiyomu doktorlar
Ama adetliyken nsl bakiyolarEvet çapa da yapiyorlar.
Baya bakiyolar:)Ama adetliyken nsl bakiyolar
İnşallah mutlu haberlerini alırız. Evet en azından gebe kalabiliyosun, ben hiç kalamadım 2 sene olcak. Gereksiz insanlar evet , çocuk sahibi olmayan insanlara hastalıklı aciz sanki hayata devam etmemiz anlamsızmış gibi bakıyolar, yahu var veya yok sen önüne bak ya, sanane , doğursam sana giren çıkan ne doğurmasam ne! Ne laf sokuyosun çocuğun yok anlamazsın diye? Niye embesil mi çocuk sahibi olmayan ,offf bak yine ateşlendimGereksiz ne cok insan var etrafimizda yaw. Akil veren, kucumseyen... Bosver takma hicbiseyi. Ben 1 senedir kafayi yedim baktim olmuyor oluruna biraktim. Ocak ayinda kimyasal gebelik olunca en azindan hamile kalabiliyormusum diye sevindim. Simdi 5 gun sonra test icin gun sayiyorum. Ama soz verdim kendime, eger olumsuz olursa yipratmayacagim kendimi. Allah biliyor ne cok istedigimi illaki dogru zamanda nasip edecektir diyorum.
Ne kadar geriliyosun öyle:))İnşallah mutlu haberlerini alırız. Evet en azından gebe kalabiliyosun, ben hiç kalamadım 2 sene olcak. Gereksiz insanlar evet , çocuk sahibi olmayan insanlara hastalıklı aciz sanki hayata devam etmemiz anlamsızmış gibi bakıyolar, yahu var veya yok sen önüne bak ya, sanane , doğursam sana giren çıkan ne doğurmasam ne! Ne laf sokuyosun çocuğun yok anlamazsın diye? Niye embesil mi çocuk sahibi olmayan ,offf bak yine ateşlendim
Şükür canım şükür. Eşimi üzemem valla, onun sağlığı bozuluyor ben iyi olmayınca ,bende hiç konuşmuyorum artık hopluyorum zıplıyorum bu yaşımda (34)Yok yok bende güçlü olcam bundan sonra..kendimi sıka sıka böyle oldum zaten..arkdasımdan hamile haberi alınca oturup sabaha kadar agladıgımı biliyorum ..bebek ziyaretleri dönüşü eşime sarılıp ağldıgımı..ama böyle hayat gecmiyor kendimi mahvediyorum .eşimide tabi.kendi kendimi telkin ediyorum şimdi.daha kötüleri var diyorum.yine halimize binlerce şükür.insanlar nelerle ugrasıyor ne acılar yaşıyor. Aldıgımız nefese şükür
Amaaan bosver canim bu tur insanlar icin asap bozmaya degmez. Gor bak kafani rahatlattigin zaman hamile kalacaksin. Etrafindakilere tika kulaklarini.İnşallah mutlu haberlerini alırız. Evet en azından gebe kalabiliyosun, ben hiç kalamadım 2 sene olcak. Gereksiz insanlar evet , çocuk sahibi olmayan insanlara hastalıklı aciz sanki hayata devam etmemiz anlamsızmış gibi bakıyolar, yahu var veya yok sen önüne bak ya, sanane , doğursam sana giren çıkan ne doğurmasam ne! Ne laf sokuyosun çocuğun yok anlamazsın diye? Niye embesil mi çocuk sahibi olmayan ,offf bak yine ateşlendim
Amaaan bosver canim bu tur insanlar icin asap bozmaya degmez. Gor bak kafani rahatlattigin zaman hamile kalacaksin. Etrafindakilere tika kulaklarini.
Ben ilk kasim ayinda doktora gittim. Kadin daha muayeneye baslamadan hungur hungur aglamaya basladim benim cocugum olmuyor diye. Kadin once beni sakinlestirdi sonra bakti. Ne zamanki tum testler temiz cikti spermde sorun yoktu iyi tamam deneyelim kendi kendimize dedik ve 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. Asilamayi da inan artik ugrasmayayim her ay ayni husran olmasin bir de boyle deneyelim diye yaptirdik. Insallah tutar. Hersey Allah'tan. En hayirlisini nasip etsin hepimize.
Bu cümlen beni sakinleştirmiyo yalnızNe kadar geriliyosun öyle:))