Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benimde ilk asilamamdi tutmadı adet oldum:KK43: asilamanin 13. gununde. Normal gunume daha 5 gün vardi erken geldi ilaçlardan galiba. Bu ay bende ara vermek istiyorum ama kist için kontrole gitmeme gerek varmı acaba?
Benim de ilk aşılamamdi tutmadi ve 13. günde geldi benim adetim de ve şok oldum doktor normal dedi. Allahtan kist falan oluşmamış sen de git baktir istersen kafan rahat olur.

Can'ım sen ne zaman test yaptıracaksın? Merakla bekliyorum sonucunu.
Cuma sabahı kan verip akşamda doktora gideceğim, bu hafta iş biraz yoğun arada gidip yaptıramayacağım. Erken gebelik testleri negatif çıkıyor o yüzden ümidim kalmadı ama hayırlısı Allahtan artık bekliyorum.

Cuma sabahı kan verip akşamda doktora gideceğim, bu hafta iş biraz yoğun arada gidip yaptıramayacağım. Erken gebelik testleri negatif çıkıyor o yüzden ümidim kalmadı ama hayırlısı Allahtan artık bekliyorum.
Aşılamada kaçıncı günün canım ben 13. günde adet oldum.

Aşılamada kaçıncı günün canım ben 13. günde adet oldum.
Bugün 12. günüm 15 Martta yapılmıştı, ben crinone jel kullanıyorum jel kullanırken adet olmuyor sanırım jeli bırakınca olabiliyorsun tutmadıysa bile ondan olmamışımdır. Sanırım benimde tutmadı ama Cuma gününü bekliyorum. Sen jel kullanıyor muydun?

Bugün 12. günüm 15 Martta yapılmıştı, ben crinone jel kullanıyorum jel kullanırken adet olmuyor sanırım jeli bırakınca olabiliyorsun tutmadıysa bile ondan olmamışımdır. Sanırım benimde tutmadı ama Cuma gününü bekliyorum. Sen jel kullanıyor muydun?
Ben 17 martta asilama oldum. Antibiyotik disinda ne jel ne hap hicbisey vermedi doktorum bana. Tahlili cumartesi yaptiracagim.

Benim de ilk aşılamamdi tutmadi ve 13. günde geldi benim adetim de ve şok oldum doktor normal dedi. Allahtan kist falan oluşmamış sen de git baktir istersen kafan rahat olur.
işten izin almam sıkıntı oluyo canım yoksa gidecem de. kaç yumurtan oluşmuştu senin peki?

Yok kullanmadım ondan erken geldi o zaman

canım nasılsın? ne durumdasın? haberdar et
canım adet oldum baya baya . yeni bir doktora başlayacağım . bu ay ara vercem .çarşamba günü yeni doktora randevu aldım . hikayemi anlatıcam bakalım nasıl yön vericek bana ? infertilite uzmanı bir doktor . izmirdeyim ben . baya ün yapmış biraz tuzlu ama herşeye hazırladık artık kendimizi .

canım adet oldum baya baya . yeni bir doktora başlayacağım . bu ay ara vercem .çarşamba günü yeni doktora randevu aldım . hikayemi anlatıcam bakalım nasıl yön vericek bana ? infertilite uzmanı bir doktor . izmirdeyim ben . baya ün yapmış biraz tuzlu ama herşeye hazırladık artık kendimizi .
üzüldüm canım :KK43: hakkınızda hayırlısı olsun.
bugün bir yerde okudum aşılama şansı gerçekten çok düşük yani her 10 kadından 1'i aşılama ile hamile kalıyor. %80 tutmama şansı var. Aslında hepimiz bu kadar düşük ihtimalde bile bir umut işte deneyelim diyoruz. Sen de hiç moralini bozma. Bu ay olmaz öbür ay olur hiç dert etme kendine. Sağlığın daha önemli.

Kızlar sosyal ağlardan birinde kadınlara özel macun satan bi sayfa var. Takipçisi çok fazla. Ve o kadar çok olumlu dönüş var ki macunla ilgili. Adet düzensizliğinden pko dan kısırlığa kadar birçok sorun yaşayan kişi kullanıp iyi sonuçlar almış. Ben de uzun zamandır takipteydim ama cesaret edemiyordum. Bugün sipariş verdim sonunda. Umarım şifa olur.

üzüldüm canım :KK43: hakkınızda hayırlısı olsun.
bugün bir yerde okudum aşılama şansı gerçekten çok düşük yani her 10 kadından 1'i aşılama ile hamile kalıyor. %80 tutmama şansı var. Aslında hepimiz bu kadar düşük ihtimalde bile bir umut işte deneyelim diyoruz. Sen de hiç moralini bozma. Bu ay olmaz öbür ay olur hiç dert etme kendine. Sağlığın daha önemli.
haklısın canım . adet olunca doktorumu aradığımda tutma ihtimali %25 ti zaten dedi . bu ay şanslı 4 kişiden 1 i olamadın öyle düşün dedi direk :KK43:

haklısın canım . adet olunca doktorumu aradığımda tutma ihtimali %25 ti zaten dedi . bu ay şanslı 4 kişiden 1 i olamadın öyle düşün dedi direk :KK43:
Bu ay olmaz baska ay olur. Asilama olmaz tup bebek olur. Hic dert etme. Bundan 30-40 sene once tip bu kdr ileri bile degildi. O zaman dogal yoldan baska care de yoktu. Simdi tip cok ilerde sperm olmayan kisiden bile sperm uretiyorlar dusun yani neler neler var. Sakin uzme kendini. Nasil hissettigin sagligin icin cok onemli.

slm ben yeni üye oldum siteye gayet güzel ve bilgilendirici paylaşımlar var ben bir tane tüp bebek denedim olmadı bir tane aşılama yaptım kimyasal gebelik oldu ve düştü şimdi ikinci aşılama tedavisine başladım doktorum menogon 150 ml'lik başladı inşallah faydası olur yumurtalarım yaşıma göre değilmiş doktor söyledi biraz kafam karıştı hemşire neden bu ilacı kullanıyorsunuz gibi bişey söyledi doktara bende soramadım bu ilacın diğerlerinden farkı ne acaba bilen var mı arkadaşlar

X