Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim şimdilik sadece bel agrım var. Öyle kasıkta pek bişey yok ama hafif hafif şişlik hissetmeye başlıyorum
Şişlik bende de var canım göbeğimi görsen 5 aylık hamile gibiyim.:anneadayı:

canım bide kan testi yaptır inşallah tutunmuştur bebişin sana
Cumartesi kan testi yapacağım ama daha önümde 3 gün var ve en az 6 tane idrar testi demek bu benim için:ıslık:

nevesta81 nevesta81 inşallah bu sefer gelmiştir bebeğin cnm hayırlı haberler inşallah
İnşallah canım sanki daha çok ümitlendim bu sefer :dua:

Aşılamanın 13.günü dayanamadım test yaptım. Yarın sabah kan vereceğim. Ikinci çizgi çok silik,heveslensem mi bilemedim

Ben senin yerine heveslendim bile inşallah hamilesindir :dua:

TM bilmiyomusun cnm ya eşimin sperm sayısı biraz azmis doktor ilaç takviyesi görsün dedi
Benim eşime ilaçları şuan gittiğim kadın doğum doktorum yazmıştı ama ilaç değil besin takviyesi şeklindeydi, certix kapsül ve krillom diye bir krill yağı yani omega 3 takviyesiydi ama normal şartlarda ilk akla gelen Ürolog oluyor.

Aşılamanın 13.günü dayanamadım test yaptım. Yarın sabah kan vereceğim. Ikinci çizgi çok silik,heveslensem mi bilemedim
Cnm inş hamisdindir benimde 13 gün silik çizgi çıkmıştı ama kanda 14 gün negatif çıktı ilacı vücudum geç atmıştı benim ama inş senin pozitif cikar

Cnm inş hamisdindir benimde 13 gün silik çizgi çıkmıştı ama kanda 14 gün negatif çıktı ilacı vücudum geç atmıştı benim ama inş senin pozitif cikar

Ay ne diyorsunuz bebek alışverişine bile çıktım ben :KK43:((( tabii ki hayırlısı neyse o olsun ama ikinci çizgiyi görünce kesin gozuyle baktım ben. Çatlatma iğnesi olalı 15 gunu geçti. Yarin sabah kan vereceğim zaten

Ay ne diyorsunuz bebek alışverişine bile çıktım ben :KK43:((( tabii ki hayırlısı neyse o olsun ama ikinci çizgiyi görünce kesin gozuyle baktım ben. Çatlatma iğnesi olalı 15 gunu geçti. Yarin sabah kan vereceğim zaten
Canım hiç belirti yaşadın mı? Değişiklikler var mı önceki bekleyişlere göre

Canım hiç belirti yaşadın mı? Değişiklikler var mı önceki bekleyişlere göre

Ben daha önce hiç beklemedim ki :KK43:(( aşılamadan sonra akinti bi kesildi, bi devam etti, göğüs ağrısı da öyle. Şimdi çok ama çok yoğun bi kasık sancım var zor yürüyorum. Ama çok umutluyum, ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah hayallerim yıkılmaz

Kizlar sonucum 149 pozitif 13.gün.çok şükür hamileyim sarjim çok az eve gecince yazacagm size darisi sizin basiniza

Taa eskilerden sizin mesajinizi buldum,hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Bugün 13.gunum ve ikinci silik cizgiyi gördüm ve yarın sabah da kan vereceğim. Idrarda pozitif, kanda negatif cikanlari okudum simdi moralim bozuldu. Sizin yorumunuz iyi geldi

Hoşbulduk bu konuda çok bilgisizlik ilk defa 14gun önce iğne oldum ama sonuç negatif
çatlatma iğnesi mi oldun sadece yoksa aşılama da yapıldı mı? Benimde ilki negatifti artık ikinciyi bekliyorum inşallah seninde bir dahaki pozitif olur.

Ya arkadaşlar bu çatlatma iğnesi işe yarıyor mı ben dün doktora gittim yumurta çatlamış kiste dönüşmüş bu tehlikeli birseymi

X