Bu arada aşılamayi bu bilgiyi veren doktora değil devlete yaptırdım,özel bayağı pahaliya geliyordu ozel e vereceğim parayi bu vitaminlere yatirdimKizlar çok şükür 2.asilamam tuttu biliyorsnz size bi kaç fikir vermek istiyorum belki işinize yarar.3.senenin sonunda asilamadan 1.ay öncesi yaptıklarımızi paylasmak istiyorum. Kendi doktorum harici çok iyi bi uzmana gittim oda doktorumun dediklerninin aynisini dedi asilama yapalim dedi. Öncesinde eşimin spermine ekstra hareket katmak istediğini söyledi E.vitamini ,proxed toz(140tl,15günlük),balikyagi tablet olandan,kabakcekirdegi,ceviz,findik hergün yedi eşim ben işe giderken peceteye sarip cebine biraktim akşamdan. Yani biz sebepsiz inferbiliteyi bu sekilde aştık.ilk defa bi ay tam konsantre hepsini yaptik nasip olsu kizlae umudunzu kaybetmeyin hep pozitif olun
Kızlar ben dün gece regl oldum az önce doktordan geldim yine gece yarısı doktor kontrolüm vardı. kist falan yokmuş iki taraftada yumurta var dedi yarın akşam gonal f 75 ile başlıyorum. Cuma gününe kadar iğneye devam cuma akşam kontrolüm var bakalım ikinci aşılama yoluna girdim yani.
Merhaba arkadaşlar
Benim ilk aşılamam, 21 Şubatta yapıldı.
Salı günü 14.günüm çok sabırsızlanıyorum.
Eğer negatif ise çok çok üzüleceğim herkes gibi...
Çok şişkinlik yaptı bende, kasık ağrım ilk günden beri oluyor ama dayanılmacak gibi değil. Ya da çok mu kendimi dinliyorum bilemiyorum.
Dualarımda siz de varsınız, Allahım herşeyin hayırlısını versin.
Kizlar çok şükür 2.asilamam tuttu biliyorsnz size bi kaç fikir vermek istiyorum belki işinize yarar.3.senenin sonunda asilamadan 1.ay öncesi yaptıklarımızi paylasmak istiyorum. Kendi doktorum harici çok iyi bi uzmana gittim oda doktorumun dediklerninin aynisini dedi asilama yapalim dedi. Öncesinde eşimin spermine ekstra hareket katmak istediğini söyledi E.vitamini ,proxed toz(140tl,15günlük),balikyagi tablet olandan,kabakcekirdegi,ceviz,findik hergün yedi eşim ben işe giderken peceteye sarip cebine biraktim akşamdan. Yani biz sebepsiz inferbiliteyi bu sekilde aştık.ilk defa bi ay tam konsantre hepsini yaptik nasip olsu kizlae umudunzu kaybetmeyin hep pozitif olun
Canım bizde eşime ortalama 3 aydır proxeed muadili certix tablet ve krill-om balık yağı kullanıyoruz sabahları zorla keçiboynuzu özü içiriyordum ama bizimki biraz iştahsızdır zaten çok yemez yani.Bu arada aşılamayi bu bilgiyi veren doktora değil devlete yaptırdım,özel bayağı pahaliya geliyordu ozel e vereceğim parayi bu vitaminlere yatirdim
kızlar merhaba.. bendebu ay ilk defa aşılama yaptıracağım. puregon iğne verdi 5.gunum bugün göbekten vuruyorum yarın doktor kontrolum var. süreç nasıl ilerliyor tecrubeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz?
Yaparsın canım yaa diğerlerini bilmiyorum ama ovitrelle için doktorum göbekten vurursun diye söyledi, nee ben mi iğneyi kendime vuracağım dedim :) kalçadan yapsam olmaz mı diye sordum(göbek yanı bana çok narin geliyor) göbek daha etkili, daha iyi diye birşey söyledi. İnternette de çok merak ediyorsan videolar var, ben izleyip ondan sonra yapmıştım. Hayırlı olur inşallahYaklaşık 2 haftadir cok dusuk doz gonalf kullanıyorum. Bu gece 4te ovitrelle catlatma iğnesi vuracagim ve Çarşamba öğlen aşılamam var. Insallah hayırlısı olur.
Ovitrelle konusunda soyleyeceginiz bişey var mi? Digerleriyle ayni mi kullanimi? Yapip yapamayacagimdan emin degilim açıkçası
18-20 mm civarında olunca iğneyi vuruluyorsun Can'ım. 3 yumurta da aynı boyutlarda mı? Aşılama olacaksan çok yumurta olunca aşılamayı iptal ediyor bazı doktorlar. Çoğul gebeliği engellemek için.bu sabah doktor kontrolüm vardı 3 yumurta oluşmuş cuma tekrar gideceğim. deneyimli arkadaşlar yumurta ne kadar büyüklüge ulaştığında ovitrelle iğneyi yapıyoruz acaba?
Coffeeturk lemonade_85 Bebis27
Kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor hiç??
nevesta81 canım senin de Yen'i aşılama maratonun hayırlı olsun. Bu ay seni bekleyeceğiz desene. Herkes bu ay tedaviye ara verdiğinden kabuğuna çekildi.
bu sabah doktor kontrolüm vardı 3 yumurta oluşmuş cuma tekrar gideceğim. deneyimli arkadaşlar yumurta ne kadar büyüklüge ulaştığında ovitrelle iğneyi yapıyoruz acaba?
Ben de çok tiksiniyorum böceklerden. Kahverengi küçük küçükse benim de daha önce olmuştu. Camdan giriyordu sanırım. Halıların üstünde duvar kenarlarında görüyordum havalar ısınmaya başlayınca. Ama zararsızdı. İlaçlama yapsanız kalmaz belki.Canım ; benim sinirlerim bozuk iki gündür, evde bi böcek türü çıktı delirdik eşimle camlar kapalı olunca olmuyor, ne zaman geceden cam kapı açık olsa kapı kenarlarında bit kadar bi böcek ölüleri. Tiksindim ne bilmiyorum, sigara içtiğimiz için salon hep aralık kalır bizde, birileri inşaat böceği diyor, birileri kuş biti diyor ki bizim evin mutfak borusuna dışardan kuşlar yıllardır yuva yapmış gelip gidiyor bi süredir. Konu açıcaktım resim atıp bende, evimde çiçekte yok benim hiç.
Ben de çok tiksiniyorum böceklerden. Kahverengi küçük küçükse benim de daha önce olmuştu. Camdan giriyordu sanırım. Halıların üstünde duvar kenarlarında görüyordum havalar ısınmaya başlayınca. Ama zararsızdı. İlaçlama yapsanız kalmaz belki.
sağ da iki tane 11 mm, soldaki de 15 mm olmuş bizim için önemli olan soldaki dedi doktor. cuma değil perşembe gideceğim tekrar kontrole yanlış yazmışım.18-20 mm civarında olunca iğneyi vuruluyorsun Can'ım. 3 yumurta da aynı boyutlarda mı? Aşılama olacaksan çok yumurta olunca aşılamayı iptal ediyor bazı doktorlar. Çoğul gebeliği engellemek için.
Sağolasın canım bende akşamları iğnelerimi oluyorum ve cuma günü akşama kontrolüm var bakalım kaç yumurta gelişti kaç mm oldu o zaman anlaşılacak.Coffeeturk lemonade_85 Bebis27
Kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor hiç??
nevesta81 canım senin de Yen'i aşılama maratonun hayırlı olsun. Bu ay seni bekleyeceğiz desene. Herkes bu ay tedaviye ara verdiğinden kabuğuna çekildi.
Pikniklerde kullanılan soğutucular var ya küçük boylarından alıp yanında götürebilirsin araba ile gidiyorsanız.Sağolasın canım bende akşamları iğnelerimi oluyorum ve cuma günü akşama kontrolüm var bakalım kaç yumurta gelişti kaç mm oldu o zaman anlaşılacak.
Bu haftasonu şehirdışına çıkmayı düşünüyoruz eşimle 4 saatlik bir yola gideceğiz yanımda gonal f i alsam plastik buzluklardanda alsam acaba ilacı taşıyabilir miyim? karar veremiyorum doğrusu doktora sormam lazım bu konuyu.
Benim adete 4-5 gün kaldı ... zaman nasıl akmış kızlar yaPikniklerde kullanılan soğutucular var ya küçük boylarından alıp yanında götürebilirsin araba ile gidiyorsanız.