Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada aşılamayi bu bilgiyi veren doktora değil devlete yaptırdım,özel bayağı pahaliya geliyordu ozel e vereceğim parayi bu vitaminlere yatirdim

Hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif olur güzel haberlerini alırız...Ben bir ay ara verdim doğum kontrol hapı verdi dr bir dahaki ay yeniden başlayacak aynı stres :)

Allah razı olsun canım Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah :)

Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah meleğini...Kabakçekirdeği, fındık, ceviz yediriyorum eşime ama proxed toz kullanmadı...Bi araştırıyım netten...Teşekkürler canım :)

Bu arada aşılamayi bu bilgiyi veren doktora değil devlete yaptırdım,özel bayağı pahaliya geliyordu ozel e vereceğim parayi bu vitaminlere yatirdim
Canım bizde eşime ortalama 3 aydır proxeed muadili certix tablet ve krill-om balık yağı kullanıyoruz sabahları zorla keçiboynuzu özü içiriyordum ama bizimki biraz iştahsızdır zaten çok yemez yani.
Bu arada bende bugün eğriçayır marka organik polen arısütü bal karışımı başladım sabah bir çay kaşığı bakalım bir şey değişecek mi?

kızlar merhaba.. bendebu ay ilk defa aşılama yaptıracağım. puregon iğne verdi 5.gunum bugün göbekten vuruyorum yarın doktor kontrolum var. süreç nasıl ilerliyor tecrubeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz?

kızlar merhaba.. bendebu ay ilk defa aşılama yaptıracağım. puregon iğne verdi 5.gunum bugün göbekten vuruyorum yarın doktor kontrolum var. süreç nasıl ilerliyor tecrubeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz?

Ilac veya igneyle yumurtalari uyariyorlar. Yumurtalar buyuyunce, rahim duvari kalınlığı da uygunsa, catlatma iğnesi yapiyorlar ve yaklasik 36 saat sonra aşılama yapılıyor

Yaklaşık 2 haftadir cok dusuk doz gonalf kullanıyorum. Bu gece 4te ovitrelle catlatma iğnesi vuracagim ve Çarşamba öğlen aşılamam var. Insallah hayırlısı olur.
Ovitrelle konusunda soyleyeceginiz bişey var mi? Digerleriyle ayni mi kullanimi? Yapip yapamayacagimdan emin degilim açıkçası

Yaparsın canım yaa diğerlerini bilmiyorum ama ovitrelle için doktorum göbekten vurursun diye söyledi, nee ben mi iğneyi kendime vuracağım dedim :) kalçadan yapsam olmaz mı diye sordum(göbek yanı bana çok narin geliyor) göbek daha etkili, daha iyi diye birşey söyledi. İnternette de çok merak ediyorsan videolar var, ben izleyip ondan sonra yapmıştım. Hayırlı olur inşallah

Selam arkadaslar uzun zaman oldu bu topige girmeyeli bende ikinci asilama ile hamile kalanlardanim suan kizim 6 buçuk aylik oldu ve ben suan normal yolla ikinci bebegime hamileyim bu arada sorunum polikistik overdi yani demek istedigim umudunuzu kaybetmeyin ve en onemlisi stresten uzak durun insallah sizede nasip olur amin

bu sabah doktor kontrolüm vardı 3 yumurta oluşmuş cuma tekrar gideceğim. deneyimli arkadaşlar yumurta ne kadar büyüklüge ulaştığında ovitrelle iğneyi yapıyoruz acaba?

bu sabah doktor kontrolüm vardı 3 yumurta oluşmuş cuma tekrar gideceğim. deneyimli arkadaşlar yumurta ne kadar büyüklüge ulaştığında ovitrelle iğneyi yapıyoruz acaba?
18-20 mm civarında olunca iğneyi vuruluyorsun Can'ım. 3 yumurta da aynı boyutlarda mı? Aşılama olacaksan çok yumurta olunca aşılamayı iptal ediyor bazı doktorlar. Çoğul gebeliği engellemek için.

Canım ; benim sinirlerim bozuk iki gündür, evde bi böcek türü çıktı delirdik eşimle camlar kapalı olunca olmuyor, ne zaman geceden cam kapı açık olsa kapı kenarlarında bit kadar bi böcek ölüleri. Tiksindim ne bilmiyorum, sigara içtiğimiz için salon hep aralık kalır bizde, birileri inşaat böceği diyor, birileri kuş biti diyor ki bizim evin mutfak borusuna dışardan kuşlar yıllardır yuva yapmış gelip gidiyor bi süredir. Konu açıcaktım resim atıp bende, evimde çiçekte yok benim hiç.

Ben gün aşırı gidiyordum kontrole. Pazartesi gittiğimde 1 tane 16.5 mm yumurta vardı,o akşam 37.5 her zamanki dozdan gonalf iğne yaptım karnımdan. Gece 4te ovitrelle iğne yaptım. Yarın öğlen de aşılamam var. Sanırım igneyi yaptığımda 17 mm falandı yumurtam. Ama sizin durumunuza göre bu 20 de olabilir

Ben de çok tiksiniyorum böceklerden. Kahverengi küçük küçükse benim de daha önce olmuştu. Camdan giriyordu sanırım. Halıların üstünde duvar kenarlarında görüyordum havalar ısınmaya başlayınca. Ama zararsızdı. İlaçlama yapsanız kalmaz belki.

sağ da iki tane 11 mm, soldaki de 15 mm olmuş bizim için önemli olan soldaki dedi doktor. cuma değil perşembe gideceğim tekrar kontrole yanlış yazmışım.

özele bak canım

18-20 mm civarında olunca iğneyi vuruluyorsun Can'ım. 3 yumurta da aynı boyutlarda mı? Aşılama olacaksan çok yumurta olunca aşılamayı iptal ediyor bazı doktorlar. Çoğul gebeliği engellemek için.
sağ da iki tane 11 mm, soldaki de 15 mm olmuş bizim için önemli olan soldaki dedi doktor. cuma değil perşembe gideceğim tekrar kontrole yanlış yazmışım.

Sağolasın canım bende akşamları iğnelerimi oluyorum ve cuma günü akşama kontrolüm var bakalım kaç yumurta gelişti kaç mm oldu o zaman anlaşılacak.
Bu haftasonu şehirdışına çıkmayı düşünüyoruz eşimle 4 saatlik bir yola gideceğiz yanımda gonal f i alsam plastik buzluklardanda alsam acaba ilacı taşıyabilir miyim? karar veremiyorum doğrusu doktora sormam lazım bu konuyu.

Pikniklerde kullanılan soğutucular var ya küçük boylarından alıp yanında götürebilirsin araba ile gidiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…