Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Muayene bakırköy de prof.cemil akgül de. Sperm yıkama florance n. Hast.
Anladım canım avrupa yakası tabi ben Anadolu yakasında oturuyorum :oops: Seninde Florance ile bakırköy arası nasıl yetiştirdiniz sperm yıkamayı? Baya trafikli ve uzak yol olmuş.

Merhabalar herkese, 2 yıldır bebek istiyoruz. Fakat hep hüsran oldu sonuç. Artık biz de aşılamaya karar verdik doktorumla sorunumuz şu ben de pko eşimde de morfoloji bozuklugu var. Benimle aynı durumda olup, aşılama sonucu olumlu olan var mı? Bu durumda bizim ihtimaliniz nedir? Yine hüsranla karşılaşmak istemiyorum, bu defa da olmazsa bana çok agır gelir çünkü

Anladım canım avrupa yakası tabi ben Anadolu yakasında oturuyorum :oops: Seninde Florance ile bakırköy arası nasıl yetiştirdiniz sperm yıkamayı? Baya trafikli ve uzak yol olmuş.
Ben de anadolu da oturuyorum . Taksiyle uçtuk resmen sorma :emir_bebek:
Şimdi kargo geldi ovülasyon testlerim geldi kaç gündür yapamıyodum bugün bakayım silik mi :dondurma:

Bu rapor olaylarını tüp e karar verdiğimde hepinize tek tek sorucam yavru ceylanlarım beyninizi yicem o zaman :dondurma::KK49:
Memorial da raporun geçmediğini söyledi sadece aslında zeynep kamil süleymaniye ve birkaç hastane daha saydı oralarda geçer dedi. Benim tüp yapılırsa memorial olacak inşallah gerek kalmaz tabi, bu arada bugün arısütü bal polen karışımı aldım eğriçayır diye bir marka organikmiş onu kullanıyorum bakalım faydası olur belki.

Umarım güzel geçer aşılaman kardeşim. Ben pko değilim bilgim yok ama inşallah hiç bi sorun yaşamadan atlatırsın bu süreci :KK200:
Merhabalar herkese, 2 yıldır bebek istiyoruz. Fakat hep hüsran oldu sonuç. Artık biz de aşılamaya karar verdik doktorumla sorunumuz şu ben de pko eşimde de morfoloji bozuklugu var. Benimle aynı durumda olup, aşılama sonucu olumlu olan var mı? Bu durumda bizim ihtimaliniz nedir? Yine hüsranla karşılaşmak istemiyorum, bu defa da olmazsa bana çok agır gelir çünkü

Kızlar 18.günüm bugün. En son ptesi yapmıştık yine pozitif e dönmüştü hatırlarsanız, bugün negatif demekki 2 yumurta vardı :emir_bebek:sanki silik mi hala

Eklentiler

• IMG_2788.JPG
    IMG_2788.JPG
    31,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Kızlar 18.günüm bugün. En son ptesi yapmıştık yine pozitif e dönmüştü hatırlarsanız, bugün negatif demekki 2 yumurta vardı :emir_bebek:sanki silik mi hala
Canim bana sen hep hamile gibi geliyorsun heveslendirmek istemem ama o bana söylediğin formda 18.19.20 de böyle gözüküp sonucu pozitif olanlar var yaa olurmu olur inşallah olmuştur bu arada bende aldım bu gün adetimin 6.günü adet bitti şimdi ben nezaman bakmaya baslicam

Bugün 18 değil 19.günüm yanlış yazmışım bu arada. İki kere yumurtlamışım di mi ? Çarşamba pik ti, sonra azaldı sonra ptesi pik oldu bugünde silik. On gün kaldı adete. Ah nerde be canım inşallah öledir :KK200:
Bence bugün başla. Suandan itibaren sıvı tüketme çişe çıkma 22 de yap testi
Canim bana sen hep hamile gibi geliyorsun heveslendirmek istemem ama o bana söylediğin formda 18.19.20 de böyle gözüküp sonucu pozitif olanlar var yaa olurmu olur inşallah olmuştur bu arada bende aldım bu gün adetimin 6.günü adet bitti şimdi ben nezaman bakmaya baslicam

Bugün 18 değil 19.günüm yanlış yazmışım bu arada. İki kere yumurtlamışım di mi ? Çarşamba pik ti, sonra azaldı sonra ptesi pik oldu bugünde silik. On gün kaldı adete. Ah nerde be canım inşallah öledir :KK200:
Bence bugün başla. Suandan itibaren sıvı tüketme çişe çıkma 22 de yap testi
Şimdi çift pembe olunca ilişki birde ertesi gün ilişki doğrumu okuduklarimda çift çizgi ilişki ertesi gün siliklesiyor tekar ilişki diyor

Şimdi çift pembe olunca ilişki birde ertesi gün ilişki doğrumu okuduklarimda çift çizgi ilişki ertesi gün siliklesiyor tekar ilişki diyor
Evet , işte benim geçen çarşamba çift oldu t c den daha koyuydu, ben o gün olmadım ertesi günü bekledim o gece beraber oldum. Çift çizgiden sonraki 24-36 saatte çatlıyormuş.çift çizgi gecesi hem ertesi gecesi üst üste olursa sperm hareketi aZalmasın diye. Altın vuruş yapıım dedim ertesi gün yaptık . Tabi eşimin bunlardan haberi yok testlerden falan, yoksa psikolojik etkileniyo benimki

Evet , işte benim geçen çarşamba çift oldu t c den daha koyuydu, ben o gün olmadım ertesi günü bekledim o gece beraber oldum. Çift çizgiden sonraki 24-36 saatte çatlıyormuş.çift çizgi gecesi hem ertesi gecesi üst üste olursa sperm hareketi aZalmasın diye. Altın vuruş yapıım dedim ertesi gün yaptık . Tabi eşimin bunlardan haberi yok testlerden falan, yoksa psikolojik etkileniyo benimki
iyimiş ben söyledim bakalım neler olucak bende okuduklarimda dediğin gibi de var aynı gün ve ertesi gün olup hamile kalanda çok var kafam karisti:KK22:

iyimiş ben söyledim bakalım neler olucak bende okuduklarimda dediğin gibi de var aynı gün ve ertesi gün olup hamile kalanda çok var kafam karisti:KK22:
Hahahah valla benimde akli dengem pek yerinde sayılmaz artık :halay:şimdi aynı gün mü tuttu yoksa ertesi gün mü di mi

Son düzenleme:
Az önce sağ kasığımda dehşet bi batma mı desem çekilmemi , sanki ip varmış da çekiyolar gibi bişey oldu ... bu ne kızlar ya :KK17:

Aynı durumdayız Can'ım. Ben de pko eşimde morfoloji bozukluğu var %3
Tabi sonradan bozuldu. En başlarda yüksekti.
Benim ilk aşılamam tutmadı. Kiste dönüştü yumurtalarım. Şimdi Doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Tabi benim böyle diye seninki de tutmayacak diye bir şey Yok.
Ben bir hamilelik yaşadım üstelik. Kendiliğinden olmuştu. Ama düşükle sonuçlandı.
Olmaz diye bir şey Yok o yüzden içini ferah tut.

Silinmiş yavrucum. O günleri değerlendirmişsin. Üstüne düşeni yapmışsın. Gerisi Allah'a kalmış :dua:

Kızlar burayı konu dışı kullanıyorum kızıyo musunuz bana :110: aşılama dışı konu ya , kovmazsınız di mi beni :kahve:
Alemsin kız kim kızacak dükkan senin :KK70:kime ne bir sürü konu var aşılama için. Ben size alıştım valla yazamasam bile takipteyim zaten gelismeleri birbirimize yazmak iyi oluyor hepimiz alıştık bu konuya seviyom kız sizi:KK68:

Alemsin kız kim kızacak dükkan senin :KK70:kime ne bir sürü konu var aşılama için. Ben size alıştım valla yazamasam bile takipteyim zaten gelismeleri birbirimize yazmak iyi oluyor hepimiz alıştık bu konuya seviyom kız sizi:KK68:
Tatlısın tatlı :KK200:
Ya sinemadan yeni çıktım yemin ediyorum kasık sancısından iZleyemedim bacağıma vuruyo resmen , kistten şüpheleniyorum ben ... kist olsaydı negatif çıkar mıydı bugünkü testim , kafam darmaduman :işsiz::işsiz:

Tatlısın tatlı :KK200:
Ya sinemadan yeni çıktım yemin ediyorum kasık sancısından iZleyemedim bacağıma vuruyo resmen , kistten şüpheleniyorum ben ... kist olsaydı negatif çıkar mıydı bugünkü testim , kafam darmaduman :işsiz::işsiz:
O konuda bilgim yok ama senin aşılaman tutmayinca doktor kontrol etmedi mi olsa görünmez miydi? Bide adet olduğunda hala kist varsa kalıyor mu yani adetle sökülüp gitmiyor mu?

X