Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Total de ne kadarı buluyor orada aşılama peki? İğneleri devlet karşılıyo mu
Canım doktora bağlı ben ara vermeyeceğim ama herşey yolunda giderse tabi. Bu arada aşılama 450 doktor ücreti 150 ama tabi iğnelerde kendin alıyorsun gonal f 300 ben iki kalem aldım birinin yarısı duruyor. ovitrel 75 di. doktorada üç kez muayene verdim sperm yıkama 330 toplam 900 klinik 700 ilaçlara verdim 1930 olmuş toplamı.
Ayrıca eşimin sperm değerlerini yükseltmek içinde 900 tl ilaca verdim :mad:bu ne yaa 3000 tl ye mal oldu resmen.

Bende özel klinikte yaptırdım aşılamayı sgk anlaşmasıda yok. O zamn bizim aşılamalar devlet nezlinde geçersiz oluyor. Başa döneceğiz rapor çıkarmak için yani :olamaz:
sanırım öyle canım ama bende özelde devam edeceğim şimdilik dayanabildiğim kadar.

Can'ım geçmiş olsun. Ben de bir kez düşük yaptım. Ama kalp atışları falan duyulmuştu. 8 haftalıktı :KK43:
Sonra hep bekledim olur diye. Senin gibi sevindim sonuçta kalabiliyorum diye. Ama o zamandan beri olmadı. Hala umutluyum senin gibi. Tutunamama olduğunu hep hissediyordum ben. Sanki döllenme oluyor rahimde bir şeyler oluyor gibi.
Geçen ay ben de aşılama oldum. Sonuç negatif. Ve kist oluşmuş. Yumurtalar büyümüş çatlamamış. Bana Doğum kontrol hapı verdi. Kistleri eritsin diye. Büyük ihtimal sana da verir.
Artik o ilaci kullanmak istemiyorum ama ya gecmiste guya tedavi etsin diye kullandim polikistik over icin hic bir faydasini gormedim. Ya bana hep asilamada da uc taneye kadar sans oluyor sonrasinda cok da bir sans olmuyor diyorlar. Bende onun icin tup bebege gecisi dusunuyorum. Gerci bu dozlarda boyle ohss oluyorsam onda kimbilir ne olur bana degil mi :)
Allah hakkimizda hayirisini versin dua etmek gerek bol bol ben bu ay icim rahat ti sakindim ona veriyorum gebeligi. Allah herkezin hakkinda hayirdini versin gonlundekini hayirlisi etsin insallah. İnsallah bu pihtilasma testlerini yaptiralim der

Kizlar bugün 2. Asilamamin 13.günü akşam idrarimla test yaptim silik 2 cizgi çıktı yarim saat sonra tekrar yaptım oda çift çizgi çıktı. Kan verdim 45 dakika sonra belli olacak inşallah
Tebrik ederim inşallah sağlıkla geçirirsin gebeligini ne güzel bir haber verdin. Maşallah:halay:

Kizlar sonucum 149 pozitif 13.gün.çok şükür hamileyim sarjim çok az eve gecince yazacagm size darisi sizin basiniza

Ben bugün gittim benim doktorumunda kendi kliniği belki duymussunuzdur dragos gülen tıp merkezi ama sgk anlaşması var onuda sordum 2. Si başarısız olursa rapor yazacağız onunla zeynep kamilden rapor çıkarabilirsiniz dedi ama özelde değil devlette yaptırabilirsiniz dedi. Çünkü tüp yaptırırsam memorialda yapacağız dedi Bende devlette yaptiramam simdi ama yinede rapor için uğraşacağım ne olur ne olamaz sıfırı tüketirsem zeynep kamile giderim diye düşündüm. Bugün tekrar negatifi gördük simdi adet olmayı bekleyeceğim ve 2. Günü yumurta takibi yine başlayacak.
Tekrar aşılama yolundayız yani kızlar.
Zeynep Kamile niye yönlendirdiler ki acaba? Ben anlaşması olan hastanelerin de rapor çıkardığını duymuştum. Hatta benim gittiğinde vakıf hastanesi. Özel gibi ücretli. 550 aşılama 150 sperm yıkama. Üniversite hastanesi olduğu için mi acaba? Bence araştırın Can'ım. Yazık günah. Tüp bebeğe geçince çok daha pahalı oluyor raporsuz. Hele bir de ilkinde tutmazsa. Ben onu düşünerek rapor çıkartıyorum.

Canım doktora bağlı ben ara vermeyeceğim ama herşey yolunda giderse tabi. Bu arada aşılama 450 doktor ücreti 150 ama tabi iğnelerde kendin alıyorsun gonal f 300 ben iki kalem aldım birinin yarısı duruyor. ovitrel 75 di. doktorada üç kez muayene verdim sperm yıkama 330 toplam 900 klinik 700 ilaçlara verdim 1930 olmuş toplamı.
Ayrıca eşimin sperm değerlerini yükseltmek içinde 900 tl ilaca verdim :mad:bu ne yaa 3000 tl ye mal oldu resmen.
3 bin miii:kızgın: ne çok ya. Raporlu tüp bebek parası resmen
Artik o ilaci kullanmak istemiyorum ama ya gecmiste guya tedavi etsin diye kullandim polikistik over icin hic bir faydasini gormedim. Ya bana hep asilamada da uc taneye kadar sans oluyor sonrasinda cok da bir sans olmuyor diyorlar. Bende onun icin tup bebege gecisi dusunuyorum. Gerci bu dozlarda boyle ohss oluyorsam onda kimbilir ne olur bana degil mi :)
Allah hakkimizda hayirisini versin dua etmek gerek bol bol ben bu ay icim rahat ti sakindim ona veriyorum gebeligi. Allah herkezin hakkinda hayirdini versin gonlundekini hayirlisi etsin insallah. İnsallah bu pihtilasma testlerini yaptiralim der
Kisten kurtulmak için mecbur Can'ım. Yoksa kimbilir ne zaman adet olurum. Yoksa ben de istemezdim bu ay Doğum kontrol hapı kullanmayı.

Teskkrler canm darısı hepinzn başına ben en umutsuz oldugm ayda geldi hatta mayis ayi için tüp bebek fiyatlari almıştım. sırf rapor hakkim olsun diye yaptirmistim bu asilamayi

Gözünüz aydın canım. Kendine dikkat et, bundan sonrası da önemli artık. Tebrik ederim
Çok tutmuş be canım. Benim 400 muayene,465 tl üç kutu iğne,75 tl çatlatma iğnesi,220 sperm yıkama,1000 tl aşılama. Oldu bitti artık gerçi olmuşla ölmüşe çare yok :dondurma:
Teskkrler canm darısı hepinzn başına ben en umutsuz oldugm ayda geldi hatta mayis ayi için tüp bebek fiyatlari almıştım. sırf rapor hakkim olsun diye yaptirmistim bu asilamayi

Gözünüz aydın canım. Kendine dikkat et, bundan sonrası da önemli artık. Tebrik ederim

Çok tutmuş be canım. Benim 400 muayene,465 tl üç kutu iğne,75 tl çatlatma iğnesi,220 sperm yıkama,1000 tl aşılama. Oldu bitti artık gerçi olmuşla ölmüşe çare yok :dondurma:
Sen nerede yaptırmıştın canım

Zeynep Kamile niye yönlendirdiler ki acaba? Ben anlaşması olan hastanelerin de rapor çıkardığını duymuştum. Hatta benim gittiğinde vakıf hastanesi. Özel gibi ücretli. 550 aşılama 150 sperm yıkama. Üniversite hastanesi olduğu için mi acaba? Bence araştırın Can'ım. Yazık günah. Tüp bebeğe geçince çok daha pahalı oluyor raporsuz. Hele bir de ilkinde tutmazsa. Ben onu düşünerek rapor çıkartıyorum.

3 bin miii:kızgın: ne çok ya. Raporlu tüp bebek parası resmen

Kisten kurtulmak için mecbur Can'ım. Yoksa kimbilir ne zaman adet olurum. Yoksa ben de istemezdim bu ay Doğum kontrol hapı kullanmayı.
Memorial da raporun geçmediğini söyledi sadece aslında zeynep kamil süleymaniye ve birkaç hastane daha saydı oralarda geçer dedi. Benim tüp yapılırsa memorial olacak inşallah gerek kalmaz tabi, bu arada bugün arısütü bal polen karışımı aldım eğriçayır diye bir marka organikmiş onu kullanıyorum bakalım faydası olur belki.

Vermemiz lazım anacım benimde seninde fazlamız var aslında etkiliyor her ne kadar doktor önemli değil dese de bence var yani. En güzel yapabildiğim diyet karatay dı önceden iyi kilo vermiştim onunla ama artık onuda yapamıyorum.

arkadaşlar çatlatma iğnesini kaçıncı gün vuruldunuz?

X