Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bilmediğim için soruyorum; ben bi aşılama yaptırdım ama özel de yapıldı di mi , peki devlet yine tüp bebek hakkı veriyor mu? Ben hiç devlette bi şeyimi yaptırmadım çnkü. Bi de ikinci aşılamayı da özel yaptırdım diyelim o zmn tüp bebek için devlete nasıl başvuruluyor mesela?Var kuzucum kilo ile ilgisi. Özellikle pko hastalarında. Kilo pko yu tetikliyor. Benim de var 5-6 kilo fazlam. Vermem lazım. Bak ben hamile kaldığım dönem kilo da vermiştim iş yoğunluğunda. Ne etken oldu tam bilmiyorum
Can'ım bekleme sürecine girince daha iyiyim. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Kisti eritsin diye. Bu ayda böyle geçecek. Hamilelik hayal bu ay. Bir sonraki adette Sanırım bir aşılama daha yaptırırız. Çünkü raporsuz tüp olsa tutmazsa yine ayrıca masraf. En azından 2. Aşılama olursa tüp bebek için rapor hakkkmız oluyor. Hemen yaptırmaya gerek Yok tabi. Belki seneye. Ama hazırda dursun.
Can'ım pıhtılaşma varsa sorun çözülür artık. Merak etme.off kızlar test sonucu çıktı pıhtılaşma gösteriyor sanırım düşük bu yüzden oldu tamda anlamadım yarın dr randevum var inşallah güzel sonuçlar çıkar ben yanlış anlamışımdır umarım
Can'ım yaptırdığın yerin sgk ile anlaşması varsa o da sayılıyor. Sen aşılamada ilaçları raporsuz mu aldın? Raporlu aldıysan ilk aşılama kabul edilir. İlla ki devlet hastanesi olması gerekmiyor. Benim yaptırdığım yerde devlet değil. Para ile yaptırdık. İlaçları raporlu aldık bir tek.Peki bilmediğim için soruyorum; ben bi aşılama yaptırdım ama özel de yapıldı di mi , peki devlet yine tüp bebek hakkı veriyor mu? Ben hiç devlette bi şeyimi yaptırmadım çnkü. Bi de ikinci aşılamayı da özel yaptırdım diyelim o zmn tüp bebek için devlete nasıl başvuruluyor mesela?
Can'ım bir iğne ya da aspirinle çözülüyor pıhtılaşma. Benim bi arkadaşım da 2 kez düşük yaptı. Pıhtılaşma çıkınca hamileliği boyunca aspirin içti. Çok şükür bi oğlu var şimdi.Dolunay22 korkuyorum yaa hamile kalırsam rabbim verirse bize zor bir yol gözüküyor ama bir tarafımda seviniyo çok şükür dr ları dinlemedim ve kendim bu testleri yaptırdım eğer yaptırmasaydım ve tahminim doğruysa varsa bu sorun bebeğimi kaybedecektim yada tutunamıyacaktı Allahım herşede bi hayr vardır burda formları okurken dikkatimi çekmişti ve yaptırayım dedim çünkü dr lar düşük normal olabilir o testlere gerek yok demişlerdi
Can'ım geçmiş olsun. Ben de bir kez düşük yaptım. Ama kalp atışları falan duyulmuştu. 8 haftalıktıMerhaba kızlar bende ilk defa bir testte pozitifi gördüm. hatta sevindimde 3. aşılama denememdi bu çünkü. Ohss olmama rağmen kendimi koy vermemiştim. hep dinlenmiştim hatta. doktorum bana coraspirin vermişti. adet günüm geldiğinde hcg değerim 50 idi. doktorumda hatta güzel demişti. coraspirini ve içtiğim diğe ilaçları bıraktırdı bana. sonra iki test daha yaptırıp takip ettik ve değerlerim düşüşe geçmişti. yani tutunamadı bebeğim. daha adet olmadım ama bekliyorum işte bu hafta sonuna doğru adet olurum heralde. Hayırlısı tabiki. benden testler isteyecekmi bilmiyorum. tüp bebek yapalım artık demeyi düşünüyorum. tedaviden dolayı birde kist oluşmuş yumurtalıklarımda en büyüğü 6 cnm üç dört tane var. bunları nasıl küçültücez bilmiyorum. zaten pko hastasıyım. bunlar gitmeden yeni tedaviyede başlamaz sanırım. Ay hayırlısı olsun geri bunada şükür ilk defa gebe kalabildim sonuçta ve olabiiyormuş gördüm:)
Raporlu almadık ilaçları iğneleri direk eczaneden gidip adlarını verdik. Muayenehanesinde oldu herşey hep, sgk anlaşması falan yok. O yüzden soruyorum ben bunu ispat nasıl edicem ? Hastane olarak florance gayrettepe yi kullandık ama dr orayla anlaşmalı yine rapor falan yokCan'ım pıhtılaşma varsa sorun çözülür artık. Merak etme.
Can'ım yaptırdığın yerin sgk ile anlaşması varsa o da sayılıyor. Sen aşılamada ilaçları raporsuz mu aldın? Raporlu aldıysan ilk aşılama kabul edilir. İlla ki devlet hastanesi olması gerekmiyor. Benim yaptırdığım yerde devlet değil. Para ile yaptırdık. İlaçları raporlu aldık bir tek.
Belli şartları var. 3 yıllık evli olma şartı 5 yıllık sigorta primi gibi. Sgk dökümü vukuatlı nüfus kaydı evlilik cüzdanı vs götürüyorsun. Şartların uyuyorsa rapor çıkarıyorlar.
Can'ım ispat etmen bir şey ifade etmiyor bildiğim kadarıyla. Aşılamanı raporlu bir yerde yaptırman gerekirdi.Raporlu almadık ilaçları iğneleri direk eczaneden gidip adlarını verdik. Muayenehanesinde oldu herşey hep, sgk anlaşması falan yok. O yüzden soruyorum ben bunu ispat nasıl edicem ?
Yavrum bize bişey diyen olmadı ki, nerden bileyimCan'ım ispat etmen bir şey ifade etmiyor bildiğim kadarıyla. Aşılamanı raporlu bir yerde yaptırman gerekirdi.
Ben bugün gittim benim doktorumunda kendi kliniği belki duymussunuzdur dragos gülen tıp merkezi ama sgk anlaşması var onuda sordum 2. Si başarısız olursa rapor yazacağız onunla zeynep kamilden rapor çıkarabilirsiniz dedi ama özelde değil devlette yaptırabilirsiniz dedi. Çünkü tüp yaptırırsam memorialda yapacağız dedi Bende devlette yaptiramam simdi ama yinede rapor için uğraşacağım ne olur ne olamaz sıfırı tüketirsem zeynep kamile giderim diye düşündüm. Bugün tekrar negatifi gördük simdi adet olmayı bekleyeceğim ve 2. Günü yumurta takibi yine başlayacak.Yavrum bize bişey diyen olmadı ki, nerden bileyim
Belki dr orada yapıldığına dair belge falan gösterir , olmaz mı
Canım ben 104 kiloyum amaValla bende yaz bitene kadar dr kapısına gitmeye düşünmüyorum ... sanırım olmazsa bende eylüle bi aşılama daha çakarım kendime . Yavrum kilo da sigara gibi bi etken tabi ama yahu deliricem bak yine, arkadaşım 38 yaşında hergün iki paket sigara yaklaşık 5-6 turk kahvesi üstüne 75 kiloyla hamile kalıyo ya??? 3.yü doğurdu. Şimdi gel de kitlenme di mi ? Ben 58 kiloyum göbek falan hiç bişey yok ama olmuyo. Yani kilo ver tabi ama pek de alaka görmüyorum şahsen gülüm
Ben bugün gittim benim doktorumunda kendi kliniği belki duymussunuzdur dragos gülen tıp merkezi ama sgk anlaşması var onuda sordum 2. Si başarısız olursa rapor yazacağız onunla zeynep kamilden rapor çıkarabilirsiniz dedi ama özelde değil devlette yaptırabilirsiniz dedi. Çünkü tüp yaptırırsam memorialda yapacağız dedi Bende devlette yaptiramam simdi ama yinede rapor için uğraşacağım ne olur ne olamaz sıfırı tüketirsem zeynep kamile giderim diye düşündüm. Bugün tekrar negatifi gördük simdi adet olmayı bekleyeceğim ve 2. Günü yumurta takibi yine başlayacak.
Tekrar aşılama yolundayız yani kızlar.
Canım ben 104 kiloyum ama
Kullananları okudum ben, azımsanmayacak kadar tutturan var be gülümKızlar bu arada pre seed jeli sordum doktoruma hiç duymadım pek güven vermiyor dedi bence kullanma dedi bende çekindim açıkçası.
Bende özel klinikte yaptırdım aşılamayı sgk anlaşmasıda yok. O zamn bizim aşılamalar devlet nezlinde geçersiz oluyor. Başa döneceğiz rapor çıkarmak için yaniBen bugün gittim benim doktorumunda kendi kliniği belki duymussunuzdur dragos gülen tıp merkezi ama sgk anlaşması var onuda sordum 2. Si başarısız olursa rapor yazacağız onunla zeynep kamilden rapor çıkarabilirsiniz dedi ama özelde değil devlette yaptırabilirsiniz dedi. Çünkü tüp yaptırırsam memorialda yapacağız dedi Bende devlette yaptiramam simdi ama yinede rapor için uğraşacağım ne olur ne olamaz sıfırı tüketirsem zeynep kamile giderim diye düşündüm. Bugün tekrar negatifi gördük simdi adet olmayı bekleyeceğim ve 2. Günü yumurta takibi yine başlayacak.
Ben bugün gittim benim doktorumunda kendi kliniği belki duymussunuzdur dragos gülen tıp merkezi ama sgk anlaşması var onuda sordum 2. Si başarısız olursa rapor yazacağız onunla zeynep kamilden rapor çıkarabilirsiniz dedi ama özelde değil devlette yaptırabilirsiniz dedi. Çünkü tüp yaptırırsam memorialda yapacağız dedi Bende devlette yaptiramam simdi ama yinede rapor için uğraşacağım ne olur ne olamaz sıfırı tüketirsem zeynep kamile giderim diye düşündüm. Bugün tekrar negatifi gördük simdi adet olmayı bekleyeceğim ve 2. Günü yumurta takibi yine başlayacak.
Sorma hemde nasıl. Bakalım inş vereceğim yoksa mide falan ne varsa kestircem :)))))Tam yemelik
Kinoa denedin mi , sabahları süte karıştır iç. Hem tok tutuyo hem yağ parçalıyor. Tabi yürüyüş yapıcaksın bol bol. Bak yoksa yerim seniSorma hemde nasıl. Bakalım inş vereceğim yoksa mide falan ne varsa kestircem :)))))