Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O konuda bilgim yok ama senin aşılaman tutmayinca doktor kontrol etmedi mi olsa görünmez miydi? Bide adet olduğunda hala kist varsa kalıyor mu yani adetle sökülüp gitmiyor mu?
Geçen ay yoktu, olduysa bu ay olmuştur, ama kisti olanların ovü. Testleri hep pozitif çıkıyomuş, benim dün negatifti . Geceye göre daha iyiyim zaten şuan o sancılar yok

O konuda bilgim yok ama senin aşılaman tutmayinca doktor kontrol etmedi mi olsa görünmez miydi? Bide adet olduğunda hala kist varsa kalıyor mu yani adetle sökülüp gitmiyor mu?
Yok Can'ım. Gitmiyor. Bir sonraki adetle atılıyor dışarı. Ben bayağı söküldüm ama kist var içerde. Sonraki dönemde atılır inş.

Yok Can'ım. Gitmiyor. Bir sonraki adetle atılıyor dışarı. Ben bayağı söküldüm ama kist var içerde. Sonraki dönemde atılır inş.
Bende daha regl olamadım bekliyorum bugün yarın diye bir planda yapamıyorum çünkü regl olduğun 2. gün gel dedi doktor hatta cumartesi regl olursan hemen o akşam gel dedi yine güzelim hafta sonu regl bekleyeceğim :KK12: belkide kist oluşmuşmu diye kontrol edecektir.

Klomen kullandığım ay 28 günde olan reglim 35 güne çıkmıştı, Dolunay22 Dolunay22 nun dediği gibi tam 3 ay sürmüştü atmam o kistleri. Reglim 3 ay sonra 28 e döndüğünde anlamıştımki gitmişler. Kasık ağrılarından batmalardan ölüyodum o ay. Dünkü ağrılarım beni korkutmuştu o yüzden ama bugün hiçbişey yok. O ay regli olana kadar hep sancım ağrım vardı... :KK14:

Aşılamadan sonra kontrole gerek duymadım çnkü biliyosun ben zaten erken regl oldum, kist olsa geç olurdum 35 günü bulurdu. Diye düşünüyorum

Şaka maka ben salı dan beri yaydım artık, ilişki milişki hak getire, testleri de yapmıyorum gerek var mıdır ki hala acaba?

Kızlar ben dün gece regl oldum az önce doktordan geldim yine gece yarısı doktor kontrolüm vardı. kist falan yokmuş iki taraftada yumurta var dedi yarın akşam gonal f 75 ile başlıyorum. Cuma gününe kadar iğneye devam cuma akşam kontrolüm var bakalım ikinci aşılama yoluna girdim yani.

Hadi bakalım başlasın maraton :halay:
Kızlar ben dün gece regl oldum az önce doktordan geldim yine gece yarısı doktor kontrolüm vardı. kist falan yokmuş iki taraftada yumurta var dedi yarın akşam gonal f 75 ile başlıyorum. Cuma gününe kadar iğneye devam cuma akşam kontrolüm var bakalım ikinci aşılama yoluna girdim yani.

Kizlar bugün 2. Asilamamin 13.günü akşam idrarimla test yaptim silik 2 cizgi çıktı yarim saat sonra tekrar yaptım oda çift çizgi çıktı. Kan verdim 45 dakika sonra belli olacak inşallah
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 4 günüm aşılma olalı belirtin oldumu hiç

inşallah canım bu ay mutlu haberlerini alırız. Çabaların boşa çıkmasın emi :cool:
Benim 6 günüm falan var daha. Ne bi ağrım ne bi belirti denicek şey hiç bi hissim yok açıkcası. Taş gibiyim :KK73:
Sorma canım iğne saatimi gece 11 olsun dedim şimdiden heyecan yaptım. Artık pek sabrım kalmadı:anne:. Sen beklemedemisin bu arada regline kaç kaldı. Regl dediğime bakma yani inşallah 9 ay olmazsin :dua:

inşallah canım bu ay mutlu haberlerini alırız. Çabaların boşa çıkmasın emi :cool:
Benim 6 günüm falan var daha. Ne bi ağrım ne bi belirti denicek şey hiç bi hissim yok açıkcası. Taş gibiyim :KK73:

Aman maşallah hiç hissetmeden hamile kalsak keşke :dua:

Merhaba arkadaşlar
Benim ilk aşılamam, 21 Şubatta yapıldı.
Salı günü 14.günüm çok sabırsızlanıyorum.
Eğer negatif ise çok çok üzüleceğim herkes gibi...
Çok şişkinlik yaptı bende, kasık ağrım ilk günden beri oluyor ama dayanılmacak gibi değil. Ya da çok mu kendimi dinliyorum bilemiyorum.
Dualarımda siz de varsınız, Allahım herşeyin hayırlısını versin.

Merhaba arkadaşlar
Benim ilk aşılamam, 21 Şubatta yapıldı.
Salı günü 14.günüm çok sabırsızlanıyorum.
Eğer negatif ise çok çok üzüleceğim herkes gibi...
Çok şişkinlik yaptı bende, kasık ağrım ilk günden beri oluyor ama dayanılmacak gibi değil. Ya da çok mu kendimi dinliyorum bilemiyorum.
Dualarımda siz de varsınız, Allahım herşeyin hayırlısını versin.
Hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün, ben ikinci aşılamaya ara vermeden devam ediyorum regl olduğum halde şişliğim gitmedi o sorun bende de var yani anlayacağın.:işsiz:

Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 4 günüm aşılma olalı belirtin oldumu hiç
Valla hiç bi belirtim olmadi gaz ve siskinlik harici. suan 4 haftaligiz hala bi belirti yok adet olackmisim gibi keskin bi ağrım basladi asilamin 10. Günü ve halada devam ediyor o ağrı. Ben hep adet olacağım diye test bile yapmak istemedim sırf eşimin zoruyla yaptım testi. Bide insan kendini dinliyor sürekli psikolojik olarak belirti üretiyor. Ben temizlik ve misafire vurdum kendimi hiç umudum yoktu çünkü.

Kizlar çok şükür 2.asilamam tuttu biliyorsnz size bi kaç fikir vermek istiyorum belki işinize yarar.3.senenin sonunda asilamadan 1.ay öncesi yaptıklarımızi paylasmak istiyorum. Kendi doktorum harici çok iyi bi uzmana gittim oda doktorumun dediklerninin aynisini dedi asilama yapalim dedi. Öncesinde eşimin spermine ekstra hareket katmak istediğini söyledi E.vitamini ,proxed toz(140tl,15günlük),balikyagi tablet olandan,kabakcekirdegi,ceviz,findik hergün yedi eşim ben işe giderken peceteye sarip cebine biraktim akşamdan. Yani biz sebepsiz inferbiliteyi bu sekilde aştık.ilk defa bi ay tam konsantre hepsini yaptik nasip olsu kizlae umudunzu kaybetmeyin hep pozitif olun

X