Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kan sonucm 9000 olms cuma ultrasonla belli olck insallah tekmi ciftmi

Ayyy hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim..
ya bu çatlatma iğnesi veya aşılamadan sonra kasık ağrısı oluyor mu? oluyorsa neden olur canım var mı bi bilgin? eşin de doktordu ya senin?

Ayyy hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim..
ya bu çatlatma iğnesi veya aşılamadan sonra kasık ağrısı oluyor mu? oluyorsa neden olur canım var mı bi bilgin? eşin de doktordu ya senin?

Yumurtalar istenen duruma ulastgnda catlstma ignesi yapiyorlar ya catlama surecnde kasikta agri yapiyo bnde mide bulantsu yapmsti birde varmi sendede

Canım eşimde sperm hareketliliği az . Bu daha ilk deneme, çakşır otu ve keçi boynuzu kürü uyguluyoruz.

Sağol cnm desteğin için. Umarım bizde anne oluruz.

İnsallah canim Rabbim buyuk bizimde kucagimizi bos koymaz eminim 😘

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Selam kızlaaarrrrrr...
cuma akşamı çatlatma iğnesi oldumm.. bu ay aşılama yapacktık fakat rahim duvarı tam istediğimiz kalınlığa gelmemiş dedi doktorum ve bu ay sadece çatlatma iğnesi ve
ilişiki ile deneyeceğiz..
cuma akşamı çatlatma iğnesi oldum ya, üzerinden 48 saat geçti ve kasıklarımda ağrı başladı.
nedir bu sancının sebebi var mı bilgisi olan? döllenme olurken sancı olur mu? bu bebeğim tuttu anlamına mı geliyor acaba?
Bilgisi olan varsa yardım edin lütfeeennnn :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Cnm valla bnde 2. Aşılamam 3 gün oldu ama tuttumu tutmadımı bilmiyorum cok feci ağrıyo bnimde karnımı sanki biri aşağıya cekiyo o derece yani

Zeynep kac doz kullandin sabah aksam inofolic ten?

Cnm inofolic ne ise yariyor? Ben folbiol kullaniyorum. Yarinki kontrolde doktora sorucam. Ama bilgin varsa paylasirsan sevinirim.

Pco olanlara verilyo genelde inofolic ama bazi doktorlards gebelige yardmci olsn diye veriyolar bn gnde 2 kez kullanym bi sabah biaksam sbah bir aksm bir ac karnina

Canim esimin sperm kalitesi dusuk 30%u yuzecegine 3%u yuzuyormus ama ulasanlarda gorevini iyi yapiyonus ama demekki yeterli degil :KK43: keciboynuzunu nasil yuketmesi lazim canim? Ben belcikada yasiyorum burda bakkalda bikac kez gordum ama cok kuru yani turkiyedeki yadi gilan yok.. Yoksa pekmezinini onerirsin? Bende sogan kurunu denemek istedim ama arkadaslarim her defasinda adetini bekle dediler ama bikez klomene basliyorum geri sogan kurunu denemedim hic.. Acaba denesemmiki?

mrblar bnm esimde de sayı az hareketlilikde azdı. burdan gördüğüm kadarıyla keçiboynuzu suyu içirdim 10 gün kadar snr havuc suyu hareketi artırıyo diye aynı anda onuda yapmaya başladm ama iki kür birden olmaz diye okuyunca bari olanlar hareketlensn diye 2 hafta filan havuc suyuna devam ettk ama sabahları k.boynuz pekmezi muz ve kuruyemiş yedi 10 gündür filan k.boynuzu içmeye devam ediyor yaptırdığı testte sayı da hareket de 3 kat artmış değerler normal artık beklicz

mrblar bnm esimde de sayı az hareketlilikde azdı. burdan gördüğüm kadarıyla keçiboynuzu suyu içirdim 10 gün kadar snr havuc suyu hareketi artırıyo diye aynı anda onuda yapmaya başladm ama iki kür birden olmaz diye okuyunca bari olanlar hareketlensn diye 2 hafta filan havuc suyuna devam ettk ama sabahları k.boynuz pekmezi muz ve kuruyemiş yedi 10 gündür filan k.boynuzu içmeye devam ediyor yaptırdığı testte sayı da hareket de 3 kat artmış değerler normal artık beklicz

Canim muzla kuruyemisi ne kadar tuketmesi lazim? İki gundur keciboynuzu pekmezi ariyoruz yer yarildi icine girdi sanki :KK43: insallah bizde faydasini goruruz allah razi olsun sizden

Canim muzla kuruyemisi ne kadar tuketmesi lazim? İki gundur keciboynuzu pekmezi ariyoruz yer yarildi icine girdi sanki :KK43: insallah bizde faydasini goruruz allah razi olsun sizden

sabah kahvaltıda 1 adet muz ile 1 avuç fındık 3-5 er tane incir kayısı yiyor cnm şimdi bide keçiboynuzu kreması diye bişi bulduk tahin pekmez karışımına benziyor pekmez ağır olunca zor oluyodu bu da etkili diyolar

Selam kızlaaarrrrrr...
cuma akşamı çatlatma iğnesi oldumm.. bu ay aşılama yapacktık fakat rahim duvarı tam istediğimiz kalınlığa gelmemiş dedi doktorum ve bu ay sadece çatlatma iğnesi ve ilişiki ile deneyeceğiz..
cuma akşamı çatlatma iğnesi oldum ya, üzerinden 48 saat geçti ve kasıklarımda ağrı başladı.
nedir bu sancının sebebi var mı bilgisi olan? döllenme olurken sancı olur mu? bu bebeğim tuttu anlamına mı geliyor acaba?
Bilgisi olan varsa yardım edin lütfeeennnn :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Cnm ilk catlatma ignedi vuruldugumda ben de 48 saat sonra 1 gun boyunca agri cektim aglamakli halde. Yumurtalar catliyor o yapiyor sanirim.iliskiye girin. Ben o zaman iliskiye girmem gerektigini dusunemedim agridan. Doktorum da uyarmadi. Sonraki aylarda catlatma ignesi vuruldugumda agri olmadi. Vücut alisti artik sanirim :KK43: benim o ay tutmadi. Umarım senin tutmustur..

Bnde hic bi sorun yoktu abla

Ben de de sorun yok da o acidan sordum. Faydasi oluyorsa yarinki kontrolde sorayim ben de alayim..Ins . Faydalı olur ...
Cnm bi de sakincasi yoksa esinin aşılama daki degerlerini paylasabilir misin? Sayi, hareketlilik, morfoloji.. benim esimin de gidgide duzeliyo da ...son aşılamada 29milyondu sayi.ileri hareket % 33 cikti.yerinde hareketli % 7.

Ben de de sorun yok da o acidan sordum. Faydasi oluyorsa yarinki kontrolde sorayim ben de alayim..Ins . Faydalı olur ...
Cnm bi de sakincasi yoksa esinin aşılama daki degerlerini paylasabilir misin? Sayi, hareketlilik, morfoloji.. benim esimin de gidgide duzeliyo da ...son aşılamada 29milyondu sayi.ileri hareket % 33 cikti.yerinde hareketli % 7.

Abla biz cikti almyrdk gecen birine dahs yazmstm esmdn ogrenp buluymda yazym

X