sabah kahvaltıda 1 adet muz ile 1 avuç fındık 3-5 er tane incir kayısı yiyor cnm şimdi bide keçiboynuzu kreması diye bişi bulduk tahin pekmez karışımına benziyor pekmez ağır olunca zor oluyodu bu da etkili diyolar
Cnm ilk catlatma ignedi vuruldugumda ben de 48 saat sonra 1 gun boyunca agri cektim aglamakli halde. Yumurtalar catliyor o yapiyor sanirim.iliskiye girin. Ben o zaman iliskiye girmem gerektigini dusunemedim agridan. Doktorum da uyarmadi. Sonraki aylarda catlatma ignesi vuruldugumda agri olmadi. Vücut alisti artik sanirimbenim o ay tutmadi. Umarım senin tutmustur..
Cnm valla bnde 2. Aşılamam 3 gün oldu ama tuttumu tutmadımı bilmiyorum cok feci ağrıyo bnimde karnımı sanki biri aşağıya cekiyo o derece yani
Kullandgmz tum ilaclar hormon dengemizi bozuyo bas agrisi cok azdi bnde
aynen öyle zeynebim denge menge kalmadı..
canım sen erken öğrendin gebeliğini ya, belirtilerin nelerdi? vücudunda ne gibi değişiklikler olmuştu?
Cok sagol canim yarin basliyoruz ozmn bizde insallah bizde faydasini goruruz.. Benim esim nerdeyse hergun spor salonunda agirlik calisiyo kas yapmak icin avana onunda yan etkisi olurmu?
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
bilmiyorm tabi ama spor yapmak iyidir bir etkisi olur mutlaka buarada konumuzla ilgisi yok ama 5-6 gün önce adetm bitti bu sabah pembemsi lekeler gelmeye başladı ney olabilir hem meraklandm hem korktm açıkcası
Cok zor olmayacaksa cnm iyi olur. Ben de benimkiyle karsilastirayim. Bakalim duzelmis mi? Cunku esime üroloji ye sordurtamadim.
Merhaba aslıcıım, bugün doktor kontrolüm vardı, yumurtalarıma baktı ve 9 tane yumurta gelişmiş 14 mm civarında. 3 gün daha iğneleri kullanmaya devam edicem ve perşembe günü yeniden kontrol var. 6 kutu menopur 75 kullanmış olucam toplamda. Bu arada bugünden itibaren yumurtaların çatlamasını engellemek için orgalutran diye bir iğneye daha başlıyorum ve 3 gün boyunca kullanıcam. Büyük ihtimalle perşembe günkü kontrolümde o akşam çatlatma iğnesini kullanmamı isteyecek ve cumartesi de yumurta toplama işlemi gerçekleşecek. Her şey yolunda giderse embriyo kalitesine göre 1 nisanda ya da 3 nisanda embriyo transferi gerçekleşecek. Şu an ki durum bundan ibaret :).... Senin nasıl gidiyor?
Hadi hayırlısı cnm acik acik paylastigin icin cok saol. Tup bebek biraz daha karisik.daha yogun hormon.. ins. Ugraslarinin sonucunu alirsin. Benim de kontrol vardi bugun
19 mm olmus 1 yumurta . Digerleri kayda deger değil. Yarin catlatma ignesi olcam.persembe aşılama. Gelismeleri yazicam..sen de yaz bole...birbirimize destek oluyor...
Ben de her aşamayı yazıcam canım, inşallah tüpe gerek kalmadan bu aşılamanda kavuşursun yavruna. Emeklerimiz boşa gitmesin, sağlıklı çocuklarımız olsun inşallah...
Bugün aşılamadan sonraki 13. Gün idi. Eşimle gidip kan testi yaptırdık. Ateşim yüksek idi. Akıntım vardı. Kirpiklerim karışmıştı. Göğüslerim şiş ve hassas idi, aha dedik b kez oldu.... sonucu aldık, 0.28 .şu anda da kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı bu. Ve pembe akıntım başladı,,,,
Bu ayda olmadı. Yıldım, tükendim. Gücüm kalmadı. Allah isteyene versin. Yıllarca bekleyene de yardım etsin.
Selam kızlaaarrrrrr...
cuma akşamı çatlatma iğnesi oldumm.. bu ay aşılama yapacktık fakat rahim duvarı tam istediğimiz kalınlığa gelmemiş dedi doktorum ve bu ay sadece çatlatma iğnesi ve ilişiki ile deneyeceğiz..
cuma akşamı çatlatma iğnesi oldum ya, üzerinden 48 saat geçti ve kasıklarımda ağrı başladı.
nedir bu sancının sebebi var mı bilgisi olan? döllenme olurken sancı olur mu? bu bebeğim tuttu anlamına mı geliyor acaba?
Bilgisi olan varsa yardım edin lütfeeennnn
Hadi hayırlısı cnm acik acik paylastigin icin cok saol. Tup bebek biraz daha karisik.daha yogun hormon.. ins. Ugraslarinin sonucunu alirsin. Benim de kontrol vardi bugun
19 mm olmus 1 yumurta . Digerleri kayda deger değil. Yarin catlatma ignesi olcam.persembe aşılama. Gelismeleri yazicam..sen de yaz bole...birbirimize destek oluyor...
canım merhaba, aşılamayı ilk denemen mi?
benim 4 yumurtam oluştu, gelişti. ama doktorum demişti ki en az iki tane olması lazım aşılama için yoksa şansı düşük.
benim de tek yumurtam 19 mm diğer üçü 11-13mm civarındalar. bende şansımız az diye bu ay aşılamadan vazgeçtim, sadece çatlatma iğnesi ve ilişki ile denedik canım... fikrini değiştirmiş gibi olmayayım da o kadar git-gel yapacağız, o kadar para dökeceğiz bide tek yumurtayla aşılama şansı düşükse neden yapayım diye düşündüm ben. bu ay klomen kullandım 5 gün boyunca. her gün 2 tane aldım peşpeşe. işte bu şekilde bile 2şer tane almama rağmen sadece 4 yumurta gelişti ve sadece birinin ebatı kayda değer boyutta. bir de rahim duvarı kalınlığı istenen kalınlığa gelmemiş.. o yüzden vazgeçtik...
eğer bu ayda tutmazsa bir daha ki ay daha güçlü bir ilaç kullandırtacak bakalım..
hayırlısı olsun tabii hepimiz hakkında...
gelişmeleri yazalım tatlım aynen birbirimizi bilgilendirelim ve en önemlisi moral olalım birbirimize :)
canım merhaba, aşılamayı ilk denemen mi?
benim 4 yumurtam oluştu, gelişti. ama doktorum demişti ki en az iki tane olması lazım aşılama için yoksa şansı düşük.
benim de tek yumurtam 19 mm diğer üçü 11-13mm civarındalar. bende şansımız az diye bu ay aşılamadan vazgeçtim, sadece çatlatma iğnesi ve ilişki ile denedik canım... fikrini değiştirmiş gibi olmayayım da o kadar git-gel yapacağız, o kadar para dökeceğiz bide tek yumurtayla aşılama şansı düşükse neden yapayım diye düşündüm ben. bu ay klomen kullandım 5 gün boyunca. her gün 2 tane aldım peşpeşe. işte bu şekilde bile 2şer tane almama rağmen sadece 4 yumurta gelişti ve sadece birinin ebatı kayda değer boyutta. bir de rahim duvarı kalınlığı istenen kalınlığa gelmemiş.. o yüzden vazgeçtik...
eğer bu ayda tutmazsa bir daha ki ay daha güçlü bir ilaç kullandırtacak bakalım..
hayırlısı olsun tabii hepimiz hakkında...
gelişmeleri yazalım tatlım aynen birbirimizi bilgilendirelim ve en önemlisi moral olalım birbirimize :)
Bana da fazla yumurta olursa asilamayi iptal ediyoruz.bize gereken 1 yumurta dedi.rabbim ol derse zaten 1 yumurtayla bebis oluyor.ben üniversite hastanesinde aşılama yaptiriyorum cnm para odemiyorum. 2 igneli asilamadan sonra tupe gecicem. Bu 3.asilamam. ilk2 sinde igneliden hbr im yoktu. Meğerse devletten tup bebek hakki almak icin 2 igneli asilama olmam gerekiyomus. Bu ignelide ilk. Bize doktor kendiliğinden de olur dedi. Ben aylari bosa gecirmek istemiyorum. Hem zaten ucreti devlet karsiliyo.iliskiye de devam.olmadi tup bebege gecicez.2 igneliden sonra...
anladım canım ben özelde yaptırıyorum o yüzden.. bide nedense aşılama için çıktığım yolda bi an hevesim kaçtı, yaptırmak istemedim. doktor da madem öyle bi daha ki ay aşılama yaparız dedi tutmazsa.. belki de mevlam bu ay naip edecekmiş de o yüzden aşılamadan vazgçirtmiştir beni dimi amaa
Inşallah kendiliğinden olur.. calismalari siki tutun :) senin yas kac? Sorununuz nedir? Hangi ildesin?
inşallah canım inşallah..
yaş 28. sorun yok çok şükür. istanbul pendikteyim.. sen?