Amin inşallah hayırlısıyla hepimizi çocuklarımızı alırız kucağımuza
Nasılsın yarenimmm, neler yapıyorsun?
sağol canım iyiyim valla kendimi dinlenmeye aldım bıraktım hiçbişey yapmıyorum 2 ay yapmıycam artık dinlenmem lazım çok yoruldum çünkü sadece meryem suresini okuyorum aslı söylemişti 41 gün boyunca ona başladım hayırlısı allahtan artık
sende ne var ne yok nasıl gidiyor
İyiyim ben de. Tüp bebeğe başladım, iğnelerimi kullanıyorum şu sıralar pazartesi kontrole gidicem. Tüp bebek süreci aşılamadan daha ağırmış onu farkettim o nedenle iyice dinlen kendini hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazırlamanı öneririm. Ben tedavi sürecimi adım adım paylaşacağım bu topikte. Umarım emeklerimiz boşa gitmez.
:) Hak ediyorlar bunlar ama arada olan bize oluyor işte :) Şeytan diyor; şimdi de ben çocuk istemiyorum, hazır değilim de görsün anyayı konyayı :) Keçi boynuzu pekmezi yiyor 2 aydır, aşılama yapılırken sperm alındığında sayı yükselmişti daha önce 15-18 milyon arasındayken 24 milyona çıkmıştı spermler ve yıkama sonrası 18 milyonla aşılama yaptı doktor. Zaten tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıyorlar sayının çok olması önemli değil var olması yeterli.
öyle canım öyle herşey nasip kısmet var demekki bir zamanı bende çoktandır bekliyorum bakalım nolucak ilk aşılamam ve 6 günüm bugünn merak içindeyim umutsuzum diyorum ama hep içimde küçükte olsa olucakmış hissi var
Evet bebek dusuncesi yokken insan rahat oluyor. Ama akla girince de her an dusunuyorsun malesefmesela ben gectigimiz hafta 3 gun hastanedeydim. Kontroller vardi. 5 aksam igne yedim. Bunlari bebek icin yapiyorum. Nasil cikartayim aklimdan ??? Heran bebekle ilgili birsey var...
Cnm esin ameliyat oldu mu? Varikosel felan var mi? Bak ben herkese sperm kalitesi icin keciboynuzu kuru diyorum. Çünkü benim esimin ameliyat sonrasi ileri hareket 0 di. 3 ay sonra % 10 oldu. Sonra ben küre basladim 1 ayda % 33 e cikti. Simdi bu asilamada sperm verdiginde tekrar bakcam. Kure devam ediyoruz. Faydasını gordugum icin herkes e söylüyorum. Suyla kaynatip iciriyosun. Ne zarari olur ki? Denemek de fayda var.
Canim esimin sperm kalitesi dusuk 30%u yuzecegine 3%u yuzuyormus ama ulasanlarda gorevini iyi yapiyonus ama demekki yeterli degilkeciboynuzunu nasil yuketmesi lazim canim? Ben belcikada yasiyorum burda bakkalda bikac kez gordum ama cok kuru yani turkiyedeki yadi gilan yok.. Yoksa pekmezinini onerirsin? Bende sogan kurunu denemek istedim ama arkadaslarim her defasinda adetini bekle dediler ama bikez klomene basliyorum geri sogan kurunu denemedim hic.. Acaba denesemmiki?
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼[/QUOTE
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşıKaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 67 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Canim esimin sperm kalitesi dusuk 30%u yuzecegine 3%u yuzuyormus ama ulasanlarda gorevini iyi yapiyonus ama demekki yeterli degilkeciboynuzunu nasil yuketmesi lazim canim? Ben belcikada yasiyorum burda bakkalda bikac kez gordum ama cok kuru yani turkiyedeki yadi gilan yok.. Yoksa pekmezinini onerirsin? Bende sogan kurunu denemek istedim ama arkadaslarim her defasinda adetini bekle dediler ama bikez klomene basliyorum geri sogan kurunu denemedim hic.. Acaba denesemmiki?
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
Ben ozmn bi keciboynuzu oeknezi alayim :) Allah razi olsun senden canim insallah Rabbim goblundekini kucagina yez zamanda verir 😘
Bugün aşılamadan sonraki 13. Gün idi. Eşimle gidip kan testi yaptırdık. Ateşim yüksek idi. Akıntım vardı. Kirpiklerim karışmıştı. Göğüslerim şiş ve hassas idi, aha dedik b kez oldu.... sonucu aldık, 0.28 .şu anda da kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı bu. Ve pembe akıntım başladı,,,,
Bu ayda olmadı. Yıldım, tükendim. Gücüm kalmadı. Allah isteyene versin. Yıllarca bekleyene de yardım etsin.
Bugün aşılamadan sonraki 13. Gün idi. Eşimle gidip kan testi yaptırdık. Ateşim yüksek idi. Akıntım vardı. Kirpiklerim karışmıştı. Göğüslerim şiş ve hassas idi, aha dedik b kez oldu.... sonucu aldık, 0.28 .şu anda da kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı bu. Ve pembe akıntım başladı,,,,
Bu ayda olmadı. Yıldım, tükendim. Gücüm kalmadı. Allah isteyene versin. Yıllarca bekleyene de yardım etsin.
Kizlarrr inofolic kullananiniz var mi? Bilginiz var mi? Bazi Topik lerde bu ilacla hamile kalanlari okudummm...
Kaçıncı aşılama denemendi? Ben bu ay 3.ü olcak. Yilma cnm. Denemeye devam. Yas kac? Sorun nedir sizde?
Canim benim seni en iyi ben anlarim 😔 cuma kan aldirdim bende ayni umitle ama dun adet oldum.. Yorulduk tukendik ama umudumuzu kaybetmiicez.. Burda el ele verip birbirimize destek olup insallah bizde anne olna serefine nail olcaz 😘
Bende dün 2. Aşılamamı yaptırdım ilk önce klomen ovitralle ve aşılama oldum inş bu sefer tutar rabbim hiç kimseyi evlatla sınamasın...
Istanbul'da yim cnm. Ben de burda üniversite hastanesine gidiyorum.
Amin cnm. Inşallah tutar... biz topikdekiler gelismeleri yaziyoruz. Sen de yazarsin. Ben de onumuzdeki hafta 3 . aşılama mi olcam. Hakkimizda hayirlisi..
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin inşallah
Nasılsın yarenimmm, neler yapıyorsun?
Bn kullandm halads kullanyrm progestan da kullanyrm 11haftalik olana kadar inofolic kullncm
Bn kullandm halads kullanyrm progestan da kullanyrm 11haftalik olana kadar inofolic kullncm
canım o inofolic ne için kullandın ve ne zaman başladın kullanmaya?
ben folıc-1 diye bir ilaç kullanıyorum ama onunla eşdeğer midir bilmiyorum.. detaylı bilgilendrirsen sevinirim tatlımm...