Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasılsın yarenimmm, neler yapıyorsun?

sağol canım iyiyim valla kendimi dinlenmeye aldım bıraktım hiçbişey yapmıyorum 2 ay yapmıycam artık dinlenmem lazım çok yoruldum çünkü sadece meryem suresini okuyorum aslı söylemişti 41 gün boyunca ona başladım hayırlısı allahtan artık

sende ne var ne yok nasıl gidiyor

İyiyim ben de. Tüp bebeğe başladım, iğnelerimi kullanıyorum şu sıralar pazartesi kontrole gidicem. Tüp bebek süreci aşılamadan daha ağırmış onu farkettim o nedenle iyice dinlen kendini hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazırlamanı öneririm. Ben tedavi sürecimi adım adım paylaşacağım bu topikte. Umarım emeklerimiz boşa gitmez.

hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır
bende araştırıcam tüp bebeği sendede yardım alırım nasıl oluyor kaç iğne kaç gün vuruluyo gibi bizede yaz bilgi sahibi olalım haziranda allah izin verirse bende başlıycam tedaviye tüp bebek için

Aynen ben de bazen düşünüyorum simdi de ben istemiyorum demeyi ama annelik duygulari daha agir sanirim. O ihmal etti ama ben elimden gelen herseyi biran once yapayım diyorum....

merhaba

nasılsın son durumun nedir neler yaptın yoksun bayağıdır

Canim esimin sperm kalitesi dusuk 30%u yuzecegine 3%u yuzuyormus ama ulasanlarda gorevini iyi yapiyonus ama demekki yeterli degil keciboynuzunu nasil yuketmesi lazim canim? Ben belcikada yasiyorum burda bakkalda bikac kez gordum ama cok kuru yani turkiyedeki yadi gilan yok.. Yoksa pekmezinini onerirsin? Bende sogan kurunu denemek istedim ama arkadaslarim her defasinda adetini bekle dediler ama bikez klomene basliyorum geri sogan kurunu denemedim hic.. Acaba denesemmiki?

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Pekmezi kür un yerini tutmuyormus.ibrahim saraçoğlu nun ciktigi program lari takip et. Atv de sanirim zahideyle yetis hayata programında perşembe günü cikiyor.siddetle bu kürü tavsiye ediyor. Sogan kürüne adetin 7.gunu baslican. Ben geçen ay yaptim ama kimileri cocugu da dusurebilir diyor. Yumurtaliklari temizliyor ya.sende bisey yoksa esine uygula sadece. Taze keçiboynuzu bulursun sanırım.

Ben ozmn bi keciboynuzu oeknezi alayim :) Allah razi olsun senden canim insallah Rabbim goblundekini kucagina yez zamanda verir 😘

Ben ozmn bi keciboynuzu oeknezi alayim :) Allah razi olsun senden canim insallah Rabbim goblundekini kucagina yez zamanda verir 😘

Ne demek cnm burada birbirimize yardimci olcaz tabi. Bildiklerimizi paylascaz

Bugün aşılamadan sonraki 13. Gün idi. Eşimle gidip kan testi yaptırdık. Ateşim yüksek idi. Akıntım vardı. Kirpiklerim karışmıştı. Göğüslerim şiş ve hassas idi, aha dedik b kez oldu.... sonucu aldık, 0.28 .şu anda da kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı bu. Ve pembe akıntım başladı,,,,
Bu ayda olmadı. Yıldım, tükendim. Gücüm kalmadı. Allah isteyene versin. Yıllarca bekleyene de yardım etsin.

Kaçıncı aşılama denemendi? Ben bu ay 3.ü olcak. Yilma cnm. Denemeye devam. Yas kac? Sorun nedir sizde?

Kizlarrr inofolic kullananiniz var mi? Bilginiz var mi? Bazi Topik lerde bu ilacla hamile kalanlari okudummm...

Canim benim seni en iyi ben anlarim 😔 cuma kan aldirdim bende ayni umitle ama dun adet oldum.. Yorulduk tukendik ama umudumuzu kaybetmiicez.. Burda el ele verip birbirimize destek olup insallah bizde anne olna serefine nail olcaz 😘

Kaçıncı aşılama denemendi? Ben bu ay 3.ü olcak. Yilma cnm. Denemeye devam. Yas kac? Sorun nedir sizde?

Canım eşimde sperm hareketliliği az . Bu daha ilk deneme, çakşır otu ve keçi boynuzu kürü uyguluyoruz.

Sağol cnm desteğin için. Umarım bizde anne oluruz.

Bende dün 2. Aşılamamı yaptırdım ilk önce klomen ovitralle ve aşılama oldum inş bu sefer tutar rabbim hiç kimseyi evlatla sınamasın...

Istanbul'da yim cnm. Ben de burda üniversite hastanesine gidiyorum.

Amin cnm. Inşallah tutar... biz topikdekiler gelismeleri yaziyoruz. Sen de yazarsin. Ben de onumuzdeki hafta 3 . aşılama mi olcam. Hakkimizda hayirlisi..

hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin inşallah

Nasılsın yarenimmm, neler yapıyorsun?

Bn kullandm halads kullanyrm progestan da kullanyrm 11haftalik olana kadar inofolic kullncm

Selam kızlaaarrrrrr...
cuma akşamı çatlatma iğnesi oldumm.. bu ay aşılama yapacktık fakat rahim duvarı tam istediğimiz kalınlığa gelmemiş dedi doktorum ve bu ay sadece çatlatma iğnesi ve ilişiki ile deneyeceğiz..
cuma akşamı çatlatma iğnesi oldum ya, üzerinden 48 saat geçti ve kasıklarımda ağrı başladı.
nedir bu sancının sebebi var mı bilgisi olan? döllenme olurken sancı olur mu? bu bebeğim tuttu anlamına mı geliyor acaba?
Bilgisi olan varsa yardım edin lütfeeennnn

Bn kullandm halads kullanyrm progestan da kullanyrm 11haftalik olana kadar inofolic kullncm

canım o inofolic ne için kullandın ve ne zaman başladın kullanmaya?
ben folıc-1 diye bir ilaç kullanıyorum ama onunla eşdeğer midir bilmiyorum.. detaylı bilgilendrirsen sevinirim tatlımm...

canım o inofolic ne için kullandın ve ne zaman başladın kullanmaya?
ben folıc-1 diye bir ilaç kullanıyorum ama onunla eşdeğer midir bilmiyorum.. detaylı bilgilendrirsen sevinirim tatlımm...

Gida takviyesi cnm bir bucuk ay oldu kullsnmya baslayAli hamile kalmna yardmci olck dedi dedigi gibide oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…