- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen bu akşamı değerlendir, boş geçmeyok değerlendiremedim canım. Bugün 16 ya doğru testi yine yapıcam bakalım
Bugün olur canım, akıntım falan yok bi de demekki daha çatlamadı? Sanki bugünden sonra artık gün aşırı olmalı gibime geliyorcanım sen bu akşamı değerlendir, boş geçme
aynen bugünden itibaren gün aşırı olsun bence deBugün olur canım, akıntım falan yok bi de demekki daha çatlamadı? Sanki bugünden sonra artık gün aşırı olmalı gibime geliyor
Ya 3 tane eczaneyi aradım , üçünde de test kalmamış. 6 da gelir diyolar , e 6 da eşim geliyo zaten. Onu germemek için ona belli etmeden testleri yapmaya çalışıyorum cnkü. İnternetten versem yarın geliyor. Ya çıkıcam şimdi test arıcam başka semtlerdeaynen bugünden itibaren gün aşırı olsun bence de
Yuce mevlam onumuzdeki engelleri kaldirir insallah...biz ne yapsak bos.Yok Can'ım benimki de o değil sadece maalesef
Ne güzel ya ben de tam tersi bu defa acayip melankolik durumdayım.
Bunca yıl tedaviden hep bu yüzden kaçtım. Yıllar önce yazdığım başka topik vardı. Oradaki bütün kızlar doğurdu. Ama tedaviyi hiç bırakmadılar. Bense korktum kaçtım hep bu duygudan.
Sizin de aynı bizim gibi olmuş Can'ım. Ama senin için daha belli değil dur bakalım.
canım en bugünü yine atlama. benim de 2 gün üst üste koyu çıkıodu. dünden itibaren en az 1 hafta boyunca gün aşırı devam5 dk önce yaptığım test? Çatlamamış hala sanırım ?
inş adet olmazsın canım da tutunma sancılarıdır bunlar.. bu yumurta geliştirici iğne ilaçlardan sonar adet daha ağrılı oluyomuş genelde. her ay adet olunması her ay yumurtlama olduğu anlamına gelmiyormuş, yumurtlama olan adetler daha ağrılı oluyormuş diye okumuştum bi yerde ne kadar doğru bilemiyorumAdet olmadan böyle sancim oluyosa adet olduğumda çok kötü olcam demekki igneler nie bu kadar sancı yapiyo ya adet olunca
Cnm benim adet sancim çok kötü apranaks kesiyo agrimi oda olmazsa evde acillik oluyorum ağrı kesici iğne yapıyorlar bide bu iğnelerin etkiside var bu ay Allah yardım etsin bana artkinş adet olmazsın canım da tutunma sancılarıdır bunlar.. bu yumurta geliştirici iğne ilaçlardan sonar adet daha ağrılı oluyomuş genelde. her ay adet olunması her ay yumurtlama olduğu anlamına gelmiyormuş, yumurtlama olan adetler daha ağrılı oluyormuş diye okumuştum bi yerde ne kadar doğru bilemiyorum
aynen canım benim de öyle, kıvranıyorum yoksa. bugün kaçıncı günündü?Cnm benim adet sancim çok kötü apranaks kesiyo agrimi oda olmazsa evde acillik oluyorum ağrı kesici iğne yapıyorlar bide bu iğnelerin etkiside var bu ay Allah yardım etsin bana artk
Adetime uç gün varaynen canım benim de öyle, kıvranıyorum yoksa. bugün kaçıncı günündü?
Ben 11.gündeyim bende de yok hiçbir şey ağrı hiç olmadı zaten göğüslerimde az bir acı var regl olacakmışım gibi ama belirti yok yani, bekliyorum aynen.Kızlar aşılamanın sekizinci günü bugün bende hiçbir belirti yok ne ağrı ne sancı ne göğüslerde büyüme. Varmı bu işin bir belirtisi. Benim ilk aşılamam daha öncesinden yumurta takibi falanda olmadı. Sadece çok yoğun akıntım var su gibi. Jelden mi acaba.
Can'ım akıntı jelden oluyor. Benim de çok oldu.Kızlar aşılamanın sekizinci günü bugün bende hiçbir belirti yok ne ağrı ne sancı ne göğüslerde büyüme. Varmı bu işin bir belirtisi. Benim ilk aşılamam daha öncesinden yumurta takibi falanda olmadı. Sadece çok yoğun akıntım var su gibi. Jelden mi acaba.
Geçmez geçmez dioduk bak 11 günğ devirmişiz canım yaaBen 11.gündeyim bende de yok hiçbir şey ağrı hiç olmadı zaten göğüslerimde az bir acı var regl olacakmışım gibi ama belirti yok yani, bekliyorum aynen.
Haklısın ama sabah akşam test yaparak geçiriyoruz bu süreyiGeçmez geçmez dioduk bak 11 günğ devirmişiz canım yaa
Daha iyiydim bugün canım moral olarak. Göğüslerimin acısı azaldı ilginç şekilde. Akıntım da azaldı. Felaket başım ağrıyor, migrenim de var benim dün akşam dayanamadım ağrı kesici aldım. Yine eve gelince ovulasyon testi yaptım sabah da ilk idrarla yapmıştım, 2. Çizgiden eser yok. Sen nasılsın var mı bir değişiklik?Haklısın ama sabah akşam test yaparak geçiriyoruz bu süreyi
Sende ne var ne yok bir gelişme var mı, moralin nasıl?