Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen bugünden itibaren gün aşırı olsun bence de
Ya 3 tane eczaneyi aradım , üçünde de test kalmamış. 6 da gelir diyolar , e 6 da eşim geliyo zaten. Onu germemek için ona belli etmeden testleri yapmaya çalışıyorum cnkü. İnternetten versem yarın geliyor. Ya çıkıcam şimdi test arıcam başka semtlerde :kızgın:

Adet olmadan böyle sancim oluyosa adet olduğumda çok kötü olcam demekki igneler nie bu kadar sancı yapiyo ya adet olunca

Yok Can'ım benimki de o değil sadece maalesef

Ne güzel ya:KK52: ben de tam tersi bu defa acayip melankolik durumdayım.
Bunca yıl tedaviden hep bu yüzden kaçtım. Yıllar önce yazdığım başka topik vardı. Oradaki bütün kızlar doğurdu. Ama tedaviyi hiç bırakmadılar. Bense korktum kaçtım hep bu duygudan.

Sizin de aynı bizim gibi olmuş Can'ım. Ama senin için daha belli değil dur bakalım.
Yuce mevlam onumuzdeki engelleri kaldirir insallah...biz ne yapsak bos.

5 dk önce yaptığım test? Çatlamamış hala sanırım ? :dondurma:

Eklentiler

• IMG_2758.JPG
    IMG_2758.JPG
    20,2 KB · Görüntüleme: 32
Adet olmadan böyle sancim oluyosa adet olduğumda çok kötü olcam demekki igneler nie bu kadar sancı yapiyo ya adet olunca
inş adet olmazsın canım da tutunma sancılarıdır bunlar.. bu yumurta geliştirici iğne ilaçlardan sonar adet daha ağrılı oluyomuş genelde. her ay adet olunması her ay yumurtlama olduğu anlamına gelmiyormuş, yumurtlama olan adetler daha ağrılı oluyormuş diye okumuştum bi yerde ne kadar doğru bilemiyorum

inş adet olmazsın canım da tutunma sancılarıdır bunlar.. bu yumurta geliştirici iğne ilaçlardan sonar adet daha ağrılı oluyomuş genelde. her ay adet olunması her ay yumurtlama olduğu anlamına gelmiyormuş, yumurtlama olan adetler daha ağrılı oluyormuş diye okumuştum bi yerde ne kadar doğru bilemiyorum
Cnm benim adet sancim çok kötü apranaks kesiyo agrimi oda olmazsa evde acillik oluyorum ağrı kesici iğne yapıyorlar bide bu iğnelerin etkiside var bu ay Allah yardım etsin bana artk

Kızlar aşılamanın sekizinci günü bugün bende hiçbir belirti yok ne ağrı ne sancı ne göğüslerde büyüme. Varmı bu işin bir belirtisi. Benim ilk aşılamam daha öncesinden yumurta takibi falanda olmadı. Sadece çok yoğun akıntım var su gibi. Jelden mi acaba.

Kızlar aşılamanın sekizinci günü bugün bende hiçbir belirti yok ne ağrı ne sancı ne göğüslerde büyüme. Varmı bu işin bir belirtisi. Benim ilk aşılamam daha öncesinden yumurta takibi falanda olmadı. Sadece çok yoğun akıntım var su gibi. Jelden mi acaba.
Ben 11.gündeyim bende de yok hiçbir şey ağrı hiç olmadı zaten göğüslerimde az bir acı var regl olacakmışım gibi ama belirti yok yani, bekliyorum aynen.

Can'ım akıntı jelden oluyor. Benim de çok oldu.

Haklısın ama sabah akşam test yaparak geçiriyoruz bu süreyi:kızgın:
Sende ne var ne yok bir gelişme var mı, moralin nasıl?
Daha iyiydim bugün canım moral olarak. Göğüslerimin acısı azaldı ilginç şekilde. Akıntım da azaldı. Felaket başım ağrıyor, migrenim de var benim dün akşam dayanamadım ağrı kesici aldım. Yine eve gelince ovulasyon testi yaptım sabah da ilk idrarla yapmıştım, 2. Çizgiden eser yok. Sen nasılsın var mı bir değişiklik?

X