Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benim aşılamamda gonal f kullandı doktorum. Aşılamam da adetin 13. Günü yapıldı.aşılamadan önce yumurta takibi yapmıştı başka bir doktor o zaman aşılama yapılmadı bana, ilişki önerilmişti, Klomen kullanmıştım..klomeni adetin 5. Günü başlamış 5 gün sabah akşam içmiştim..aşılamadan sonraki vücutta değişikliklere gelince, benim kasık ağrım ve halsizliğim çok oldu ve şiş göğüsler..bir hafta sonra şikayetlerim azaldı biraz..aşılamanın yapıldığı gün de çatlatma iğnesinin etkisiyle yumurtalıklarda ağrı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil..şimdiden geçmiş olsun ...

Tabi bence de ihmal etme, ne olur ne olmaz danış doktoruna..aşılama yaptırmıştın değil mi Matılda sen de?

evet aşılama yaptırmıştım ama bugün adet oldum. Hiç ara vermeden tüp bebek tedavisine başlayacam yarın doktora gidicem bakalım

Hayırlısı olsun canım..üzülme sakın..elbet olacak bebeğimiz..vakti zamanı var..hayırlı haberlerini bekliyorum..

Haklısın canım ancak elimde değil. Bugün 5. Gün. Belirtilerim halen aynı. Hatta bel ağrım dahada şiddetli. Üstelik vajinal akıntım da var krem rengi. Göğüs uçlarım şişmiş ve ağrıyor, sağ bacağımda çekilme hissi var ve günde 4 5 defa oluyor . Bekleyen bir sürü insan var. 15 yıl bekleyen insanlar. Rabbim önce onlara nasip etsin ana babalığı. Ama gerçekten çok üzülüyorum. Adet olunca ağlayasım var. Eşim sağolsun hiç of demedi, hep destek oldu. Ama onun da üzüldüğünü biliyorum, adamcağız bana çaktırmıyor, bugün eşilin dayısının bebeğini görmeye gittik mecburen orda da laf sokuldu. Ne zmn size de hayırlı olsuna gelecez dediler. Dünyam yıkıldı sanki yine. Bi yanım sanki içimde bi bebek var diyor. Diğer yanım doktorun o dediği yüzde 5 ihtimalin var ile sarsılıyor. Ne konuşacağım ne düşüneceğim bilmiyorum. Allaha sıgınıyorum. Veren Allah alan Allah. İnşallah isteyen herkesin bebeği olur hayırlısı ile.

canım cevap için sağol..
senin aşılaman tuttu mu peki?
inşallah hamişsindir..

amin canım hepimiz anne oluruz inşallah benimde bugün 10.günüm hiç belirtim yok yine tutmadı sanırım hayırlısı olsun artık insanları anlamak zor hepsini Allaha havale ediyorumrabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

PRİNCESS35 ne yaptın canım haber ver bizeeeeeeeee:18:

Gece bi sanci grdi kalktm bakmya gttm tuvalet kagidina kahverengi bi leke geldi cok az oyle fazla degl

benimde dün geldide daha devamı gelmedi ama bu sabah yine aynı miktarda azıcık normal kanamaya geçemedi offf
gelecekse gelsin yaaa acabamı diyorum ama pekte umut yok
testte pozitifi gördüysen kesinn hamilesin canımmmm hayırlısı olsun kan vermeye git biran evvel bence

Ayy oglen sonu gtcm ancak o zamna kadar olmezsm.iyi snde bekle eger bugn birdaha glmzse test yap

bayanlar ayın 13unde aşılama yaptırdım ama sureklı belımve sağ tarafım ağrıyo bi bulaşık yıkadıgımda bile yoruluyorum neden oluyor acaba normal mi yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar öncelikle ALLAHIM hepimize yardım etsin tedavimden kalan yüklü miktarda menegon iğne var SGK dan almadım yaştan dolayı vermemişlerdi ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirim fiatta yardımcı olurumbana olmadı bari birilerine yarasın 05458969256

zeynep ne gibi şikayetlerin oldu neler ysadın paylasırmısın bıraz

Surrkli uyku halindydm icim.titriyo cok.usuyordm disim yaniyordu bas donmem baslsmsti asilama yaplmdn birgn oncesi bn ilaclardn faln.diyrdm surekli kucuk abdeste cikiyrdm sol kasigm.pit pit diye atyrdu avuc icletm terlyp agzm kuruyrdu.bunlar en belirgn belrtlerm bnm

tesekkur edrım benımde sureklı sag tarafım agrıyo ve cabuk yoruluyorum bı bulasık bıle yıkıyamıyorum ve adet olcakmsım gıbı batmalar oluyo tutmus olabılır mi acaba neden bunları yasıyorum bı fıkrın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…