Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hmn hmn ayni seyleri yasamz insallah tutmstr bnde hic ayakta duramdm

canım gününe ne kadar var:26:benim bugün 10.günüm ve idrar testim kocaman NEGATİF herzaman ki gibi çok üzgünüm ama yapacak birşey de yok inşallah seninki lekelenmedir kan gelmezse kahverengi yada açık pembe renk olursa lekelenme olabilir

Selam arkadaslar ben bugun doktora gittim , asilanma tedavisi önerildi . Yardimci olurmusunuz , sizler nasil uyguluyorsun fikir Almak icin birde icim rahat olsun diye ögrenmek istiyorum.

Selam arkadaslar ben bugun doktora gittim , asilanma tedavisi önerildi . Yardimci olurmusunuz , sizler nasil uyguluyorsun fikir Almak icin birde icim rahat olsun diye ögrenmek istiyorum.

meraba arkadaşlar ben ilk aşılamada hamile kaldım suan 3.5 yaşında bir kızım var dün ikinci aşılamamı yaptırdım bakalım hayırlısı korkacak bişey yok Allah herkese nasip eder birde benim doktorum aşılama yaparken rahme bir saat önceden viyagra koyuyor

Tessekur ederim asilanma derken Bana tarif edermisin. Benim doktorum adetım geldi mı doktoru arıyacam ve bana postaya mektup gönderecek onun yazdığı tarıhler arası iğneyi vurulacak 8 gün boyunca bırde burnuma spray sıkmamı istıyor. Sizde böyle bırsey var mıydı

Bende aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamamda tuttu çok şükürr 12.haftadayım çok zorlu ve stresli bir yolculuktu.

Bende aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamamda tuttu çok şükürr 12.haftadayım çok zorlu ve stresli bir yolculuktu.

Tebrıkler canım.. Inşallah saglıkli bebek nasıp eder kolay hamilelik yaşarsın.. Canım aşilanmanı anlatırmısın bende başlıyacam allahın izniyle ..

Walla 6 ay kadar klomen kullandım olmadı sonra aşılamaya geçtik 37.5 kademesinden başladım göbekten iğneye hemen büyüdü yumurtalarım dozu düşüdü fazla büyümesin diye 7 gün sürdü bu iğne işlemi sonra çatlatma iğnesini yaptım 6 sında 8 inde aşılama oldu.Eşinden meni örneği alıyorlar aynı gün yıkıyorlar o arada senin yumurta çatlamış oluyor ve buluşma sağlanıyor canım :)) biraz ağrılı bir işlem aşılama olduğu gün çok ağrım oldu 2. gün bişeyin kalmıyor ama ilk gün dikkat önemli çok şükür ilkinde tuttu.Bu arada çok saol cnm iyi temennilerin için sen hangi aşamadasın bu arada.

Canim cok sagol boyle anlatigin icin benimkide senin Gibi , ben kendim İsveç'de yaşıyorum doktor gittik eşimle şükür herşeyim normal eşimin sperm de normal ama bir sayı düşük dedi herneyse ama puregon ıgnesıyle vurulacam 7-8 gün . Adetım geldimi hasteneye arıyacam bana postayla mektup gönderecekler o tarıh aralarında doktorun yazdığı burunspray ve 5 gunü iğne vurulacam kan tahlılı ypılacak ardından 2-3 günden sonra ultra muane ardından senın anlatdıgın gıbı

Anladım cnm inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz sperm sayısını çoğaltan besinler var araştırırsan internetten işe yaricaktır 1 hafta önceden yesin eşin bende yapmıştım :) sende iyi beslen ve uykunu düzene sok bunlar önemli şeyler insallah hayırlı haberler alırsın.

Ben yogun calisan biriyim engel olur mu bu tedavi surecınde??? Tavsıyelerın içinde Sağol

En azindan ilk gun dinlenmeye calis 2. Gun bisey olmaz cok mecbursan ilk 2 saat dinlen sonra agir is yapma hafif sekilde yasantina devam edersin

[MENTION][/MENTION]
En azindan ilk gun dinlenmeye calis 2. Gun bisey olmaz cok mecbursan ilk 2 saat dinlen sonra agir is yapma hafif sekilde yasantina devam edersin

Cnm alinti olarak yaz goremiyorum yazdugini.. Cnm ben igneyi aksamlari vurulmayi dusunuorum sorun olur mu ? Sen burun spray kulsndin mi ??

Kizlar sifremi unuttugum icin yeni nick imle giriyorum. Aslixd ben. Matildaaaa naptin basladin mi tedaviye? Ben igneli asilamaya basladim. 2 gundur igne vuruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…