Abla asilamadn once tuttu asilamada tutarsa biri birndn bir hafta buyuk olcak
Heyyy heyyy kimse yokmuuu
canım ya çok mutlu oldum inanki çok sevindimm hayırlı evlat olsun inşallahh
Ayyy cnm benim cok sevindim. Ikiz olma ihtimali de var yani :) hbr lerini bekliyorum. Cnm Senin esin ameliyati ne zaman olmustu?
canım ya çok mutlu oldum inanki çok sevindimm hayırlı evlat olsun inşallahh
Abla bnm birde 13yumurtam olusmstu doktorm.masallah tutarsa cogul gebelk gorunyo demisti.bakalm kac tane olcak kac kese olcak rabbim insallah sizlerede nasip eder 2013 eylul ayinda olmustu ameliyatini...
Yarenim cok tsk ederm Allah razi olsn Rabbim en.kisa zamnda senide mutlu.etsn insallah
İnsallah abla tabi paylasirim Allah izin verirsr insallah en kisa zamanda sizinde haberlernizi alcam13 yumurta maşallah :) kac kese oldugunu bizle paylasirsin. Keseler gorundugunde cnm. :))))
Abla bnm birde 13yumurtam olusmstu doktorm.masallah tutarsa cogul gebelk gorunyo demisti.bakalm kac tane olcak kac kese olcak rabbim insallah sizlerede nasip eder 2013 eylul ayinda olmustu ameliyatini...
Yarenim cok tsk ederm Allah razi olsn Rabbim en.kisa zamnda senide mutlu.etsn insallah
aşılamadan önce nasıl tuttu cnm ya yumurtalar kontrol altında değilmiydi hiç bişey anlamadım hamilemisin :26:
Cnm klomen kllandktn snra doktr iliski dedi o zamanlar daha asilama yapilmamisti dunku kan degermde bayagi yuksek cikti
aşılama yaptırdın mı peki sonra şuanki durumun ne
Ewt yaptrdm cumartesi bi kan daha vercm bakalm cuma kontrol var
hadi hayırlısı olsun inşallahhh bende yaptırdım dün ama değerler çok düşük (500bin) Allah bilir ama sanırım olmayacak
hadi hayırlısı olsun inşallahhh bende yaptırdım dün ama değerler çok düşük (500bin) Allah bilir ama sanırım olmayacak
Bugün oldum canım yarın sabah doktorumu arayayım da tüp taktırmak için işlemlere başlayayım artık :)
Cnm nasil gidiyor calismalar? Gelismeleri yaz bize...
Deger dusuk derken sperm degeri mi o?