Cnm ben ilk yaptirdigim aşılama da ilk yaptirdigim gun iliskiye girmeyin dedi. Bu seferki doktor da ertesi gun girin dedi. Yani sen bugun yaptirdin. Bugun ilişki ye girmeniz tehlikeli olmasin ...bu senin bahsettiğin 7 gunden bilgim yok cnm. Rabbim ol demisse ins. Bu ay kendiliğinden tutar ins. Yaa bazıları tecavüze uğruyor oluyor. Bizim atmadigimiz takla kalmiyor :))
Kizlarrrr niye kimseden ses yok ? Benim asilamanin 3. Gunu oldu.vucudumdan bir belirti bekliyorum ama sanirim erkenInşallah bu sefer hayırlı sonuclar alirim.
canım hiç belirti bekleme yoksa günler geçmek bilmiyor, kendiliğine bırak çünkü belirtiler çok farklılık gösteriyor adet belirtisiyle hamilelik belirtileri birbirine benziyor diyorlar
Evet aklimda silmeye çalışayım. Cunku daha cok yeni. 12-13 gun var daha...
kızlarr günaydınnn bugün 10.günüm aşılamam yapılalı testte çıkarmı acaba sizce ne zaman yapmalıyım test ölcem meraktann
Gunaydin cnm. Zor ama 2 gun daha bekle istersen cnm. Ben de bat i beklicem diyodum ama ben de simdi heyecanlıyım. Haftaya sali veya çarşamba 12.gun olacak o zaman saglik ocagi evin yaninda orda yaptircam. Yaaa keske 1-2 gun icinde aşılama dan sonra net sonuc vercek bi teknoloji olsa :)))) butun hayatin her saniyen sonuca odaklaniyor.ne zor zamanlar....
Aynen ya bende umudum yok diyorum adeti bekliycem sanki aşılama yaptırmamışım gibi rahat olucam diyodum ama gün yaklaştıkçada heycan bastı bu ikinci aşılamam şuan dahada heycanlıyım sanki bişeyler var gibi ... tam böyle düşünürkende hastalanıcakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor ayy napıcağımı bilemedim yarın 11.günm acaba sağlık ocağı evimin yanı sabah bi kan versemmi ki nebilim varsada yoksada belli olur heralde
Aynen ya bende umudum yok diyorum adeti bekliycem sanki aşılama yaptırmamışım gibi rahat olucam diyodum ama gün yaklaştıkçada heycan bastı bu ikinci aşılamam şuan dahada heycanlıyım sanki bişeyler var gibi ... tam böyle düşünürkende hastalanıcakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor ayy napıcağımı bilemedim yarın 11.günm acaba sağlık ocağı evimin yanı sabah bi kan versemmi ki nebilim varsada yoksada belli olur heralde
saglik ocaginda vver bakalim yarin. Ayyyyy ben senin yerine heyecanlandim. Ins. Hamilesindir cnm bize de umut olursun....benim de 12. Gun gelsin......
evet canım bende felaket heycanlıyım sen skype falan kullanıyımusun buraya girmem zor oluyor ordan konuşabiliriz sakıncası yoksa
Skype adresim : asli.yagci eklersin cnm
Ben de gidip saglik ocagiyla konustum. Ilk defa saglik ocaginda test yaptircam cok erken ama bilgi aliyim dedim :) 12.gun gel randevuya gerek yok dediler. Hcg yapcaklar :) benim haftaya saliya denk geliyoooo.
ekledim canım....................................
cnm rabbim inşallah hamile kalmanı nasip eyler..ağır kaldırma sakın dikkat et..ben aşılama yaptırmıştım tutmadı çünki dikkat etmedim hiç .rabbim çok şükür yine de nasip etti.Allah ım inşallah sana da nasip eyler
Kızlar benim aşılamamım bugün 12. günü dün kahverengi akıntım vardı bugün sürekli pembeye döndü akıntım neden olabilir acaba kasıklarımda çok ağrıyo anlayamadım ıstıratmi etmem gerek acaba lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz
peki adet tarihin gelmişmiydi seni korkutmak istemem ama test yapsan bi emin olmak için
benimde daha öncelerden böyle birşey geldi kahverengi geldi 2 gün falan test yaptırdım kan ama çok çokl düşük değer çıktı sonra pembe kırmızı yani oldum adet değerde düştü tabi
Canım benim adet tarihim 13-14 de falan olmam gerekiyor biraz var yani kimi diyorki tutunuyorsa ondan da olabilir kimi kötü diyor doktoruma sordum şuan bişey söyleyemem diyor adette olabilirsin ilaçlar adetini önede atmış olabilir diyor yani net bişey bilemiyorum çok ta korkuyorum
daha çokta varmış yani bence test yap bak dedimya bendede kahverengi geldi sonra pembe kırmızı
test yaptırsana emin olmak için buy arada progesteron düşük önleyici kullanıyomusun
doktorum test için 13. yada 14. gün gel kesin olsun dedi o yüzden gitmedim progestanıda kullanıyorum evet fakat beni doktorum saolsun çok aydınlatmadan gönderdi progestan yazdı bir kutu aşılama olduğum günden beri kullanıyordum bitti ilacım bittikten sona almadım doktor birşey söylemedi çünkü sabah aldım akşam almadım kahverengi akıntım gelmeye başladı yani 1 gün kullanmamış oldum progestanı ertesi gün sabahta almadım kahverengi akıntım oluncada doktorumu aradım sonra dediki progestanın etkisiyle erken adet görebilirsin dedi fakat bende kullanmadığımı söyledim oda hayır devamlı kullanacaksın dedi o gün saat 3 te aldım acilen aczaneden ve hemen içtim öle canım Allahım hepimiz için hayırlısı inşallah sence ben yarın herhangi bir hastanede test yaptırsam çıkarmı sonuç kesin belli olurmu beklemek zorbu arada senin durumun nedir bebiş varmı ?
anladım hayırlısı olsun benimde ikinci aşılamam bekliyorum 10. günüm benimde inşallah cnaım hayırlısı olur ama sen progestanı ihmal etme mutlaka kullan çok faydası oluyomuş