Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Amin canım Amin inşallahh :/

ne yazikki canim yok bnde klomen kullaniyorum bugun ikinci gunum gunde 3 tane aliyorum sorun esimdeydi cok sukur oda duzelmeye basladi
3 yillik ewliyim bnde

çok sevindim cnm sorunlarınızın düzelmesine ben 3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz rabbimden bendeki sorun aetimin sürekli geç olmassı rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah

Cnm benim esim de cift tarafli varikosel ameliyati oldu. Senin esin ameliyat oldu mu?

Umudum yok deme.. hher ay bizim icin umut. Ben de dun gece catlatma ignesi vuruldum. Yarin sabah buyuk gun :) sonra ben de gün saymaya baslicam :) bat 15 mart.

artık her ay hüsrana uğramaktan umudumda git gide kayboluyo allah bilir tabi inşallah canım seninde gönlüne göre versin allah haberleşelim burdan yazlım birbirimize

artık her ay hüsrana uğramaktan umudumda git gide kayboluyo allah bilir tabi inşallah canım seninde gönlüne göre versin allah haberleşelim burdan yazlım birbirimize

Haberlescez tabi. Asilamadan sonra o 14-15 gun gecmek bilmiyor. Bir de sayili gun cabuk gecer derler :) yalan.... :) Burda birlikte gcircez ins.bu ay hüsranla sonuclanmiycak insallah...

Bizde de ayni. 2013 agustosta oldu. Duzelmeye basladi. Ama ben 31 yaşındayım. 9 yıllık evliyim. O yüzden ugrasiyorum. Sizinde olur cnm en azindan senin yasin ufak. Sanslisin :)

insallah ablacim ya bnm yasim daha kucukte laftan biktim artik Rabbim insallah verirde yuzunu guldurur.(abla dedim umarim kizmamusindir)

Haberlescez tabi. Asilamadan sonra o 14-15 gun gecmek bilmiyor. Bir de sayili gun cabuk gecer derler :) yalan.... :) Burda birlikte gcircez ins.bu ay hüsranla sonuclanmiycak insallah...

ya peki klomen kullandktan snra ne zamn siddetli agrilarin basladi bn gunde 3 tane aliyrm iki tane alani mahvetms

ilk aşılamayla hamile kalan varmı merak ediyorum bugün 6 gün oldu aşılamam hiç bir belirti yok

olsun cnm umidini kesme bnde yaptrmdm daha ilac kullanyrm kafami buna taktigim icin arastrym daha erknmis onunde 8 gunun var umutlu ol kotuleri unut

inşallah tutar ne diye bilirimki beklemeden başka çare yok iğne tedavisimi görüyorsun yoksa hapmı ben iğne tedavisi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…