canım hakkımızda hayırlısı olsun bilirum çok zor durumlar beklemek negatif görmek hamile kalamamak en iyi bizler anlarız birbirimizi başına gelmeyen anlmaz rabbim zamanını biliyo inşh en kısa zamanda hayırlısıyla kucagımıza almayo nasip eder
ne yazikki canim yok bnde klomen kullaniyorum bugun ikinci gunum gunde 3 tane aliyorum sorun esimdeydi cok sukur oda duzelmeye basladi
3 yillik ewliyim bnde
çok sevindim cnm sorunlarınızın düzelmesine ben 3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz rabbimden bendeki sorun aetimin sürekli geç olmassı rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
valla dedigin.gibi ilac oluyo insani sade kaderdaslari anliyo baska kmse anlamiyo.22yasindayim 3senelik ewliyim bnm.esim cift taraflu varikosrl ameliyati oldu eylul ayinda degerleri yukseldi dpktorlar normal yollarla olur bklyn dedi esimde yarin nplcagi belli olmaz biz deneyelim rabbim nasib ederse verir dedi.bnm esimde varikosel teshisi 7 sene once konulmus esimin dedesi ve anneside birsey olmaz kusur hic bir zamn erkekte olmaz demis doktor olmazsn ameliyat cocugun olmaz demis dedikleri gibi olmadi milletin lafida hic bitmiyo bizim toplum adetidir zaten biraz uzun oldu kusura bakma icimi bosaltmak istedim :-(
amin canım pztsi günü çok heyecanlıyım ayın onunda test yaptrcm
Cnm benim esim de cift tarafli varikosel ameliyati oldu. Senin esin ameliyat oldu mu?
Umudum yok deme.. hher ay bizim icin umut. Ben de dun gece catlatma ignesi vuruldum. Yarin sabah buyuk gun :) sonra ben de gün saymaya baslicam :) bat 15 mart.
oldu cnm ondan snra duzelmye badlsdi.normal yolla olur dediler biz beklmk istemedik
artık her ay hüsrana uğramaktan umudumda git gide kayboluyo allah bilir tabi inşallah canım seninde gönlüne göre versin allah haberleşelim burdan yazlım birbirimize
Bizde de ayni. 2013 agustosta oldu. Duzelmeye basladi. Ama ben 31 yaşındayım. 9 yıllık evliyim. O yüzden ugrasiyorum. Sizinde olur cnm en azindan senin yasin ufak. Sanslisin :)
Haberlescez tabi. Asilamadan sonra o 14-15 gun gecmek bilmiyor. Bir de sayili gun cabuk gecer derler :) yalan.... :) Burda birlikte gcircez ins.bu ay hüsranla sonuclanmiycak insallah...
ilk aşılamayla hamile kalan varmı merak ediyorum bugün 6 gün oldu aşılamam hiç bir belirti yok
ilk asilamanmi seninde
evet fazla ümitli değilim
olsun cnm umidini kesme bnde yaptrmdm daha ilac kullanyrm kafami buna taktigim icin arastrym daha erknmis onunde 8 gunun var umutlu ol kotuleri unut
inşallah tutar ne diye bilirimki beklemeden başka çare yok iğne tedavisimi görüyorsun yoksa hapmı ben iğne tedavisi gördüm
hap kullanyrm klomen gunde 3 kez aliyorum kacinci gun etki gosteryo mrrak icindym
hmm günde 3 tane ben iğneyle 9 gün kullandım gonal f ve menegon kullandım sonra çatlama iğnesi oldum