Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilama basit bir uygulama. Hic bir sey anlamiyorsun da. Asilama yaptirdiktan sonra bat tarihi gelmek bilmiyorrr :KK43: benim 2. Asilama.

ahh canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız benimde tutması düşük bir ihtimal olacak Allah'tan ümit kesilmez ama. nasip hayırlısı.

Moralleri yüksek tutmak onemli. Zor ama yapmaliyiz :)) Zaman gecmek bilmiyor. Burdan derdinden anlayan kaderdaslarinla sohbet ilac gibi geliyor :KK66: senin yas kac? Kac yillik evlisin? Ne zamandır ugrasiyorsun? Sorun nedir?
valla dedigin.gibi ilac oluyo insani sade kaderdaslari anliyo baska kmse anlamiyo.22yasindayim 3senelik ewliyim bnm.esim cift taraflu varikosrl ameliyati oldu eylul ayinda degerleri yukseldi dpktorlar normal yollarla olur bklyn dedi esimde yarin nplcagi belli olmaz biz deneyelim rabbim nasib ederse verir dedi.bnm esimde varikosel teshisi 7 sene once konulmus esimin dedesi ve anneside birsey olmaz kusur hic bir zamn erkekte olmaz demis doktor olmazsn ameliyat cocugun olmaz demis dedikleri gibi olmadi milletin lafida hic bitmiyo bizim toplum adetidir zaten biraz uzun oldu kusura bakma icimi bosaltmak istedim :-(

evet canım ilk ve tutması çok küçük bir ihtimal yine de Allahtan ümit kesilmez:KK43:(

sakin ümidini kesme yitirme esimin bi abisi var isyerinden 20 sene cocuklari olmams gitmdkleri doktor kalmams yapmadiklari bitki turleri haciya hocaya gitmsler onlarda o kadar berbat seyler demiski insan tiksnr yapmaya yemeye simdi 3 tane cocuklari var ikisi unv okuyo biri orta okul insallah rabbim cifter cifter verir :-)

sakin ümidini kesme yitirme esimin bi abisi var isyerinden 20 sene cocuklari olmams gitmdkleri doktor kalmams yapmadiklari bitki turleri haciya hocaya gitmsler onlarda o kadar berbat seyler demiski insan tiksnr yapmaya yemeye simdi 3 tane cocuklari var ikisi unv okuyo biri orta okul insallah rabbim cifter cifter verir :-)

aminnn:)Rabbim ol deyince oluyor ama belki de sınavımız böyleymiş ne diyelim.

Merhabalar benimde bir negatif tüp bebekten sonra... aşılama yaptırdım... Sonucumda 7 martta hayırlısı inşallah hepimiz için...

Benim durumlar biraz karışık canım... ben hipo hipo hastasıyım yani ilaç kullanmadan hiç bir şekilde regl olmuyorum... hikayemi yazmıştım bak detaylı bir şekilde aşağıdaki linkte

Umut etmek ve etmemek ne düşüneceğimi bilmiyorum....

canım hakkımızda hayırlısı olsun bilirum çok zor durumlar beklemek negatif görmek hamile kalamamak en iyi bizler anlarız birbirimizi başına gelmeyen anlmaz rabbim zamanını biliyo inşh en kısa zamanda hayırlısıyla kucagımıza almayo nasip eder

X