- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
birde inofolic verdi gida takviyesiyms senin ne zamn basladi agrilar
5.gündü utrasyonda baya acı çekiyordum baskı yapıyordu doktorum yumurtalar byüyor ondan dedi bu sabahta alt karında acı vardı ama şimdilik geçti iyiyym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm günde 3 tane ben iğneyle 9 gün kullandım gonal f ve menegon kullandım sonra çatlama iğnesi oldum
5.gündü utrasyonda baya acı çekiyordum baskı yapıyordu doktorum yumurtalar byüyor ondan dedi bu sabahta alt karında acı vardı ama şimdilik geçti iyiyym
hmm günde 3 tane ben iğneyle 9 gün kullandım gonal f ve menegon kullandım sonra çatlama iğnesi oldum
sen 9 gun kullandin gunde kactane igne yaptilar.yas ksc kac senelik evlsn sorun ne szdde
sen 9 gun kullandin gunde kactane igne yaptilar.yas ksc kac senelik evlsn sorun ne szdde
26 yaşındayım 1,sene 7 aylık evliyim günde 2 tane iğne kullandım genelde aynı saatte kullandım adet görememe nedenim yumurtalar gelişmiyor
26 yaşındayım 1,sene 7 aylık evliyim günde 2 tane iğne kullandım genelde aynı saatte kullandım adet görememe nedenim yumurtalar gelişmiyor
Allahim yardimcin olsun insallah
insallah ablacim ya bnm yasim daha kucukte laftan biktim artik Rabbim insallah verirde yuzunu guldurur.(abla dedim umarim kizmamusindir)
ya peki klomen kullandktan snra ne zamn siddetli agrilarin basladi bn gunde 3 tane aliyrm iki tane alani mahvetms
merhaba arkadaşlar ben yeniyim ilk aşılamamı oldum merakla bekliyorum çok tedirginim
ilk aşılamayla hamile kalan varmı merak ediyorum bugün 6 gün oldu aşılamam hiç bir belirti yok
Abla oluyorum tabi :) senin yaşında kiz kardesim de var niye kizayim. Rabbim ins. Hepimizin yüzünü guldursun
Haberlescez tabi. Asilamadan sonra o 14-15 gun gecmek bilmiyor. Bir de sayili gun cabuk gecer derler :) yalan.... :) Burda birlikte gcircez ins.bu ay hüsranla sonuclanmiycak insallah...
inşallahhhh ccanım haftaya cuma test yapıcam bakalım14 gün senin ne zaman yapılcakkk
Benim bat 14 veya 15 mart. Haftaya cuma kontrole çağırdı. Ondan sonraki cuma kan testinde belli olur. Ama ben bu sefer adet bikac gun gecmedikce yaptirmicam. Negatif gormekten bıktım. Seninle aramizda 1 hafta var sanirim. Hastane den cok memnun kaldım. Cok ilgili davrandilar. Ozelde paramla rezil olmustum. Moralimi alt ust etti gecen aşılama da. Açık acik tutmayabilir tup bebek e geçmen lazim bir sonraki asamada dedi. Daha yeni uygulama yapmış. Oyle demesiyle benim de hic umudum kalmamisti.kontrole de cagirmadi. Hastane de hangi gun Ler iliskiye girmen lazım felan herseyi soledi. Bu arada bunlar da aşılama dan once yumurtalar catlamis mi diye bakmadi. Inşallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz cnm....
inşallah tutar canım bu sefer benimde 7. günüm hiç bir belirti yok tutmadı galiba
Oyle dusunme. Olumlu dusun cnm benim. Kırmızı karti yiyene kadar umidimizi yitirmeyelim. Ins. Bu ay kırmızı kart yemiycez :))) moraller tavan yapsın. Hic moralini bozma. Erkenden test felan da yapma. Idrar kafa karistiriyor zaten. Umutla bekleyelim.senin ilk aşılamamı?
evet ilk aşılamam cnm inşallah tutar hepimizinki
Aşilamam sabah uygulandi. Hayirli sonuclanir ins. Yine bat günü bekliycez
Inşallah cnm. Benim de 2. Oldu. Gelismeleri paylasiriz.