- 8 Kasım 2013
- 795
- 26
Selamün Aleyküm arkadaslar uzun zamandir takip ediyorum simdi yazmak kismet oldu bende asilama yaptircam doktorum klomen verdi günde 3 tane aliyorim bugun basladim pazar gunu aksam son doktor 2 gun dinleneck snra gelceksn dedi carsamba gunu gitcm ilacim bittikten sonra igne yapcaklar ondan snrami asilama olcak.hic bir bilgim yok cok sıkıntidayim bide panik atak var bnde lutfen yardimci olun...
canım sevindim.inşallah krabbim kucağına almayı da nasip eder.birşey sormak istiyorum meryem suresini adet olunca nasıl okuyacağız ben okuyordum geçen ay fakat adet girince bıraktım 41 gün devam edemedim rabbim kabul etsin....
as.canım yumurtalarına bakar canım iğneni olacağın saatı belirler ve iğneden 36 saat sonra aşılamanı yapar.mesela çarş.akşamı 9 gibi iğneni ol der cuma sabah 9 gibi de aşılamaya çağırır ama bu yumurtalarının durumuna bağlı hakkın da en hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin...
Yarenimmmm aşılama sonuclarimizi mutlaka paylaşalım. Burdan yaz olur mu?
Allah razi olsun bilgilendirdigin rabbim en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar verir insallah sen bana yardimci oldun Rabbimde sana olsun...
Adet olunca başkasına okutturman gerekiyor. Ustuste 41 gun benim bildigim. Benim de annem okuyor suya . Ben de hergun okudugu suyu iciyorum. Yanlişsiz okunmasi gerektiğini duydum. Annem menopoza girdigi icin sorun yok bende.
tabi yazarım canım benim gittiğim doktorum işyerimin hemen alt katında ondan tercih ettim ve tanıdığımız o yüzden sanırım muayenede dahil doktorum 150 tl aldı benden 200 de sperm için verdik. bakalım daha 6.günüm bugün yine umudum yok ama bekliyoruz
Allah senden de razı olsun.ne demek duaların yeter..RABBİM SANA DA en kısa zaman da hayırlı evlatlar versin....
Umudum yok deme.. hher ay bizim icin umut. Ben de dun gece catlatma ignesi vuruldum. Yarin sabah buyuk gun :) sonra ben de gün saymaya baslicam :) bat 15 mart.
canim asilamami yapcaklar yarin sana merak ettm k.bakma
insallah tutar rabbim yar ve yardimcin olsun dua etcem sanaNe kusuru . Evet asilama olacak yarin sabah.
insallah tutar rabbim yar ve yardimcin olsun dua etcem sanahayirlica versin
Saol cnm cok teşekkür ederim. Hepimizinki hayirli bir sekilde sonuclansin ins. Senin asilaman da yakindir. Klomen kullaniyorsun sanirim. Sen de mutlaka hbr et gelismeleri...
ewt cnm bnde dun sabah kullanmaya basladm pazar aksami son 2 gun dinlenme dedi (kim dinlencek onu anlamadim tabi) 5mart carsamba gelceksin dedi acaba ne diycek o gun merak ediyorum insallah yazcam olumlu yada olumsuz ne olursa.boyle yazinca birileri moral oluyo cok tsk ederm cok sewindim valla
bn klomen kullanyrm daha var yani ama heycandan olcem yuregim agzimda geziyorumkızlar aşılamalar nasıl geçiyor neler hissediyorsunuz?
bn klomen kullanyrm daha var yani ama heycandan olcem yuregim agzimda geziyorum
anladım :)) bende bitki kürleri kullanıyorum yaza kadar böyle devam sonra bizde aşılama yaptırcaz merak ettim :)))
ewt cnm bnde dun sabah kullanmaya basladm pazar aksami son 2 gun dinlenme dedi (kim dinlencek onu anlamadim tabi) 5mart carsamba gelceksin dedi acaba ne diycek o gun merak ediyorum insallah yazcam olumlu yada olumsuz ne olursa.boyle yazinca birileri moral oluyo cok tsk ederm cok sewindim valla
Allahım yardımcın olsun İnşallah senindemi ilk asilama ?