Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umarim bigun anlarlar bizi artik yeterince yorulmadan

Karnima agri girdi buyum tuvalete cikrken karnim cok agryo arakdaslr ama adet agrisi gbi ben adetli iken karin agrisi hic cekmem coook usutrsem ancak karar verdim adetim 24unde ben 26sinda gdcem hastnye adetm hic geckmez benim iki gun gecrkse bilin ki hamileyim gecekmzse zaten gidcektm hastnye gtms kaldgim yerden devam etmis olurm su anda baya agryor ama daha uc hun var adete

Bugun asilama gununude sayarsay 10.gunum acaba eczanden alinan testler dogruyu verrmi ki denesm mi acaba ya

ben dün asılama yaptırdım kızlar sizde turtarmı hiç agrım falanda yok doktorum ilişki önerdi hamil kalma sansım varmı

ben dün asılama yaptırdım kızlar sizde turtarmı hiç agrım falanda yok doktorum ilişki önerdi hamil kalma sansım varmı
Vala hic bilmurm.ki bemim hep agrim oldu ama bende kaldim mi bilmytm jafif kasik agrim vat ama ader olacakmisim gbide gogislerm sisti asilamdan iki gun sonra siddetlo sol kasgim ve belim agridi iko gun surdi benim canim ama sonu ne bende merak edyorim dogrusu ins olirsun

Ben de en son yumurta catlamıyorr demıslerdı..

merhaba aynurcum, benimde bir arkadaşım yumurtaları çatlamıyormuş. 2 yıl kadar ilaç tedavisi görmüş.
doktoru çok sert taş gibi demiş. bizim kız yeter artık ilaç falanda kullanmıcam olmuyosa olmuyoo demiş ve ilaçları bırakmış. yılmış artık doktora gidip ilaç kullanmaktan. ve çok kısa bir süre kendiliğinden hamile kalmış.
arkadaşım herşey nasip kısmet. Allah vaktini zamanını biliyor. söylemesi kolay geliyor ama nitekim öyle.
canım istersen birazda bitkisel bişeyler yapmayı dene. soğan kürü vs. şeyler. çünkü bunlar tamamen doğal. inş. hayırlı vakitte müjdeli haberini alırız. sağlıkla kal.

canım gögüslerimde sişilik ara ara sızlama var o kadar bilmiyorum inş. hayırlısı olur canım:)

Cnm belli olsa da rahatlasak ya ben de sürekli kendimi dinliyorum
Valahi dogru soyluyosun belli ols bir derr olmasa ayri dert tatlm ben kanepenin arkasna bisi dusurdum alamk icin egildim belim cok batta bata agridi sabahta karinim cok agridi kuru sanci ben lavobaya oldum.olasi cok sik giderm onu bolmeyem ama goguslerm agryo sis gercekten ne yapsam bilemedim ben birde her konuda cok karasizmdr Allahtam bebekte evlednigimden beri kararliyimda oda olmyor

Benim de oturup kalktıkça özellikle sol kasığım çok ağrıyor.Tutmadıysa pazartesi akşam ya da salı sabah olurum ben kesin.Geçen de öyle olmuştum

Bu arada sen jel kullanıyordun değil mi? Ondan mıdır bilmem bende normal akıntı bile olmuyor.Sende de öyle mi

Bu arada sen jel kullanıyordun değil mi? Ondan mıdır bilmem bende normal akıntı bile olmuyor.Sende de öyle mi
Benim jel biteli cok oldu canim benim akintim jel kullnrken cok oldu gunluk ped kullnadm hep su gbi grldi hep su amda da hafif var ama kullandgim zamanki gbi kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…