Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence baslamalisin canim ne kadar erken o kadar iyi sonuc demek .Bir de su sözü hic unutma "biz onu düşünüyoruz peki o bizi düşünüyor mu".Ben bu düşünce ile basladim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Amin canım inşallah. Güzel bir sözmüş. Gerçekten tuttum inşallah o da bizi düşünüyordur canım benim:))

Merhaba kızlar benimde bugün asilamadan sonra ikinci günüm. Benim catlatma iğnesi nden sonra hiç ağrım olmadı. Dün asilamadan sonra az bişey sol kasigim ağrıdı ama aksamina oda geçti. Bugün de hiç ağrım olmamıştı ama kendimi çok yordum epey yürüdüm. Şimdi rahmimin olduğu yer çok ağrıyor inşaallah kötü birsey yoktur. Sanki orayı söküyolar öyle bi ağrı. Bide Dr bana jel falan vermedi vitamin verdi bide günde 3 defa fitil kullanıyorum progestan yani. Normal değilmi hersey

hadi hayirlisi bakalim canim doktor banada progestan tablet verdi birde coraspin QUOTE="bukili, post: 39943078, member: 183222"]Merhaba kızlar benimde bugün asilamadan sonra ikinci günüm. Benim catlatma iğnesi nden sonra hiç ağrım olmadı. Dün asilamadan sonra az bişey sol kasigim ağrıdı ama aksamina oda geçti. Bugün de hiç ağrım olmamıştı ama kendimi çok yordum epey yürüdüm. Şimdi rahmimin olduğu yer çok ağrıyor inşaallah kötü birsey yoktur. Sanki orayı söküyolar öyle bi ağrı. Bide Dr bana jel falan vermedi vitamin verdi bide günde 3 defa fitil kullanıyorum progestan yani. Normal değilmi hersey[/QUOTE]
g

Ve bu ay bu tarifi kesinlikle yapicam sizde denemek isterseniz die yazyorum buraya bu yaki ile hamile kalan cok kisi oldugunu duydum belde aciklik oldugu zamanda hamile kalinamayabiliniyormus benim hep belim agrir bu ay asilamam tutmazsa bunu deneyecgim bir tane Haci sakir sabunu rendenin en ince yeri ile rendelyoruz 10ader yumurta akini sarisi ile hic karstrmdan ayrip cirpiyoruz ve bez ile adetin ilk gunu saryoruz ader bitene kadr belinizde kalyor.
Cnm ne işe yarıyordu bu.

Bunu ilk defa duydum ben cnm bnm bildigim adetin bittigi gun beline yapistiriyosun yakiyi 4 gun ıslanmicak 4 gun sonra cikariyosun bnde dun yapistrdim bakalm bu ay aşılama da yaptircam umarim faydasi olur
Valahi bana adet basinda kesinlikle ole dediler bende asilamay gtmeden bir gun once ecznaden alacktm ama eczande satilan yakilar ilacli imis doktorunuza sorun deyinvr vazgectm

Merhaba kızlar benimde bugün asilamadan sonra ikinci günüm. Benim catlatma iğnesi nden sonra hiç ağrım olmadı. Dün asilamadan sonra az bişey sol kasigim ağrıdı ama aksamina oda geçti. Bugün de hiç ağrım olmamıştı ama kendimi çok yordum epey yürüdüm. Şimdi rahmimin olduğu yer çok ağrıyor inşaallah kötü birsey yoktur. Sanki orayı söküyolar öyle bi ağrı. Bide Dr bana jel falan vermedi vitamin verdi bide günde 3 defa fitil kullanıyorum progestan yani. Normal değilmi hersey
Canim sana verdigi ilac rahim kalinlastirici herkezin fizyolojik durumuna gore veryolr mesela bende asilama olmdam once bu ilaci bir kac kisiye verdile ama bana vermedilee bende sordum rahmin yeteri kadar kalin dedj bebek tutrsa dusukle sinuclanmasin anne rahmine iyi tutsun die onlara iki kutu jel verdi banada bir mesela nirmaldir yani vitamini bilmyrm ama

B
Bu arada asilama sirasinda bende hic birsey hisstmedim igne vurulirken dahi acimadi herkez hissetmeyebilir alttan nie agri cekyrsun ki asilama sirasinda kanaman filan oldumu rahim agzin belki dar ise oda agri yapabilir icini ferah tut ama keske asilamdan sonra cok yormasydin yurumesydin keske

Valahi bana adet basinda kesinlikle ole dediler bende asilamay gtmeden bir gun once ecznaden alacktm ama eczande satilan yakilar ilacli imis doktorunuza sorun deyinvr vazgectm
Belki farkli biseye yariyodur soledigin canim ama asilamadan once yapma bence ya adetken yap yada bittikten sonra asilama gunune kadar kalsin bu arada sen ne zaman yaptiricaksin aşılamayi

B

Bu arada asilama sirasinda bende hic birsey hisstmedim igne vurulirken dahi acimadi herkez hissetmeyebilir alttan nie agri cekyrsun ki asilama sirasinda kanaman filan oldumu rahim agzin belki dar ise oda agri yapabilir icini ferah tut ama keske asilamdan sonra cok yormasydin yurumesydin keske
Kac gun oluyo cnm sen asilama yaptirali insalah tutarda mutlu haberlerini aliriz

Canim bebek icin yapiloyor bel acik olanlara yapildginda hamile kalmyi kolaylastryormus

Kızlar merhaba bende dün ilk aşılamamı oldum bu hafta çok kişi aşılama yaptırmış :) umarım hepimizinki tutar doktor bana jel falan vermedi yada bi hap vermedi genelde herkes kullanıyor mu bunları? Bide benim biraz kanamam oldu normal mi acaba?

Kızlar merhaba bende dün ilk aşılamamı oldum bu hafta çok kişi aşılama yaptırmış :) umarım hepimizinki tutar doktor bana jel falan vermedi yada bi hap vermedi genelde herkes kullanıyor mu bunları? Bide benim biraz kanamam oldu normal mi acaba?
Benimkide sadce jel verdi canim senin yumurtan kac mmdi hangi tarafinda

Ağrin var mi sol tarafmda hafif sancilrm olylr akintim su gbi olmaya basldi cok fazla

X