Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hamile.kalana kadr unv yada devlet hastenlerine gtmeyi yeglerim tutup tutmyacagi bile belli deglken özele okadr para baymak nie rahim filminde de cok korkttulr ama tabiki agri cektm ama doktorlr cok iyiydi sadce bazi asistanlr sinir okdr.hemile kalana kadr devlete gdlmeli kaldiktan sonra dogum ve kontroller icin özel tercih edilebilir die dusunyorum

Hilalcim bana dkt jel vermedi bilemiyorum valla .2 yıldır canım
Canim senin rahim duvar kalinligin nedir Crinone jel verdi coguna iki kutu verdi bana tek kutu hatta sorduk senin rahim kalinligin iyi cunku dedi tutrsa bebek dusmesin rahme iyi tutunabilsin die bu jel yada yumurta ile sprm daha cabuk kavusabilsin die akiskan olyor ya jel ile.ama rahim kalimligu ile alakali sen devlettemi ozelde mi yaptrdin tatlm

Canim senin rahim duvar kalinligin nedir Crinone jel verdi coguna iki kutu verdi bana tek kutu hatta sorduk senin rahim kalinligin iyi cunku dedi tutrsa bebek dusmesin rahme iyi tutunabilsin die bu jel yada yumurta ile sprm daha cabuk kavusabilsin die akiskan olyor ya jel ile.ama rahim kalimligu ile alakali sen devlettemi ozelde mi yaptrdin tatlm
Devlette yaptirdim ilk asilamam cok bilgim yok diger konularda :KK20:

Amin cnm bakalim baya yol kattettik artik bu ayda aşılama yapicaz insalah tutar ilk seferde yaaa hepiniz birden hamiş haberlerimozi yazariz imsalah

Hilal belirti yada kipirti var mi sende cok merak ediyorum:KK17:
Canim bende agri var sol tarfimda tokluk ve hafif sanci birde dun sümüklu bocek hani birakr ya ic camasrimda ole resmen onunki gbi sumuksu akintim vardi okadr baska bisi yok sag da bisi yok solda iliski sirasinda da agri olyor

Canim bende agri var sol tarfimda tokluk ve hafif sanci birde dun sümüklu bocek hani birakr ya ic camasrimda ole resmen onunki gbi sumuksu akintim vardi okadr baska bisi yok sag da bisi yok solda iliski sirasinda da agri olyor
Bende de sol tarafta hareketlilik var ins psikolojik olarak etkilenmiyoruzdur :KK50:

OTE="hllal, post: 39931081, member: 646640"]Agri oldugu tabiki hamile kaldigimizi gostryor diyemeyiz doktor sanci olmasi yunurtanizin catladigini gostrir demisti.[/QUOTE]
İnşallah bebis kıpırtısıdir.....

Kızlar bende pko var 1 sene önce adetlerim düzenli sayılırdı hatta 25günde oluyordm sonra aniden kilo aldım 1 senede 10 kg aldım ve düzeni bozuldu. Çok sık ilişkiye de girmedik haftada 1 diyebilirim. Çocuk da olursa olsun dedik tam 1 sene ama şu sıralar çok istiyorum. Adetlerim bozuldu 2,5 aydır adet göremiyorum. 7kg verdim biraz daha verio spor yapıp düzene girsin diye progestan kullanıp 6 ay kadar doğal seyrine mi bıraksam siZce? Çnkü sorun benim yumurtalıklarda. Gerçi sperm testi de normalin altı çıktı ama çok önmli mi bilmiyorum. Felaket kötü değil en azından.keçiboynuzu kürüne başlattım kocamı. Ben de yapıorm kndime kürler. Aşılamayı ne zaman deniyim kızlar sizce? 1 sene 7 aydır evliyiz. 28 yaşım. Ne dersiniz?? Kilom şu an 65.

Aynı şeyleri söyleyip duruyorum ama yardıma ihtiyacım var doktora güvenemiyorum ticari kaygıdan yapıyo gibime geliyo

Bence baslamalisin canim ne kadar erken o kadar iyi sonuc demek .Bir de su sözü hic unutma "biz onu düşünüyoruz peki o bizi düşünüyor mu".Ben bu düşünce ile basladim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar bende pko var 1 sene önce adetlerim düzenli sayılırdı hatta 25günde oluyordm sonra aniden kilo aldım 1 senede 10 kg aldım ve düzeni bozuldu. Çok sık ilişkiye de girmedik haftada 1 diyebilirim. Çocuk da olursa olsun dedik tam 1 sene ama şu sıralar çok istiyorum. Adetlerim bozuldu 2,5 aydır adet göremiyorum. 7kg verdim biraz daha verio spor yapıp düzene girsin diye progestan kullanıp 6 ay kadar doğal seyrine mi bıraksam siZce? Çnkü sorun benim yumurtalıklarda. Gerçi sperm testi de normalin altı çıktı ama çok önmli mi bilmiyorum. Felaket kötü değil en azından.keçiboynuzu kürüne başlattım kocamı. Ben de yapıorm kndime kürler. Aşılamayı ne zaman deniyim kızlar sizce? 1 sene 7 aydır evliyiz. 28 yaşım. Ne dersiniz?? Kilom şu an 65.[/QUOTE
Canim boyun kac kilon normal geldi bama bende 64kiloyum bence vakit kaybtme dene hemen zaten sen hastbye gdince onlar seni yonlendryo

Kızlar bende pko var 1 sene önce adetlerim düzenli sayılırdı hatta 25günde oluyordm sonra aniden kilo aldım 1 senede 10 kg aldım ve düzeni bozuldu. Çok sık ilişkiye de girmedik haftada 1 diyebilirim. Çocuk da olursa olsun dedik tam 1 sene ama şu sıralar çok istiyorum. Adetlerim bozuldu 2,5 aydır adet göremiyorum. 7kg verdim biraz daha verio spor yapıp düzene girsin diye progestan kullanıp 6 ay kadar doğal seyrine mi bıraksam siZce? Çnkü sorun benim yumurtalıklarda. Gerçi sperm testi de normalin altı çıktı ama çok önmli mi bilmiyorum. Felaket kötü değil en azından.keçiboynuzu kürüne başlattım kocamı. Ben de yapıorm kndime kürler. Aşılamayı ne zaman deniyim kızlar sizce? 1 sene 7 aydır evliyiz. 28 yaşım. Ne dersiniz?? Kilom şu an 65.
Canim boyun kac kilon normal gbime geldi nende 64kilym bence vakit kaybetmemlisin basla bence zaten sen hastbye gttgnde onlar seni yonlendryolr

Canim boyun kac kilon normal gbime geldi nende 64kilym bence vakit kaybetmemlisin basla bence zaten sen hastbye gttgnde onlar seni yonlendryolr
Canım boyum da 166cm. Ama ne kadar zayıf okdr hızlı çalışan yumurtalıklar demekmiş pko da. Doğru diyorsunuz başlamalıyım. Hafif kırmızılar görmeye başladım. Pzt hastaneye gidip tahlil vereyim hemen. Sonucu da siz güzel anne adaylarıyla kader arkadaşlarımla paylaşırım. Dua edelim birbirimize canlar❤️ Öpüyorum sizi kocaman

X