- 11 Mart 2015
- 34
- 4
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin rahim duvar kalinligin nedir Crinone jel verdi coguna iki kutu verdi bana tek kutu hatta sorduk senin rahim kalinligin iyi cunku dedi tutrsa bebek dusmesin rahme iyi tutunabilsin die bu jel yada yumurta ile sprm daha cabuk kavusabilsin die akiskan olyor ya jel ile.ama rahim kalimligu ile alakali sen devlettemi ozelde mi yaptrdin tatlmHilalcim bana dkt jel vermedi bilemiyorum valla .2 yıldır canım
Devlette yaptirdim ilk asilamam cok bilgim yok diger konulardaCanim senin rahim duvar kalinligin nedir Crinone jel verdi coguna iki kutu verdi bana tek kutu hatta sorduk senin rahim kalinligin iyi cunku dedi tutrsa bebek dusmesin rahme iyi tutunabilsin die bu jel yada yumurta ile sprm daha cabuk kavusabilsin die akiskan olyor ya jel ile.ama rahim kalimligu ile alakali sen devlettemi ozelde mi yaptrdin tatlm
Canim bende agri var sol tarfimda tokluk ve hafif sanci birde dun sümüklu bocek hani birakr ya ic camasrimda ole resmen onunki gbi sumuksu akintim vardi okadr baska bisi yok sag da bisi yok solda iliski sirasinda da agri olyorHilal belirti yada kipirti var mi sende cok merak ediyorum
Henuz cok yeni belirti olmayadabilir benceHilal belirti yada kipirti var mi sende cok merak ediyorum
Insalah canim ♡♡Insallah canim sende insallah en kisa zamanda kavusursun.
Bende de sol tarafta hareketlilik var ins psikolojik olarak etkilenmiyoruzdurCanim bende agri var sol tarfimda tokluk ve hafif sanci birde dun sümüklu bocek hani birakr ya ic camasrimda ole resmen onunki gbi sumuksu akintim vardi okadr baska bisi yok sag da bisi yok solda iliski sirasinda da agri olyor
Agri oldugu tabiki hamile kaldigimizi gostryor diyemeyiz doktor sanci olmasi yunurtanizin catladigini gostrir demisti.Bende de sol tarafta hareketlilik var ins psikolojik olarak etkilenmiyoruzdur
Kızlar bende pko var 1 sene önce adetlerim düzenli sayılırdı hatta 25günde oluyordm sonra aniden kilo aldım 1 senede 10 kg aldım ve düzeni bozuldu. Çok sık ilişkiye de girmedik haftada 1 diyebilirim. Çocuk da olursa olsun dedik tam 1 sene ama şu sıralar çok istiyorum. Adetlerim bozuldu 2,5 aydır adet göremiyorum. 7kg verdim biraz daha verio spor yapıp düzene girsin diye progestan kullanıp 6 ay kadar doğal seyrine mi bıraksam siZce? Çnkü sorun benim yumurtalıklarda. Gerçi sperm testi de normalin altı çıktı ama çok önmli mi bilmiyorum. Felaket kötü değil en azından.keçiboynuzu kürüne başlattım kocamı. Ben de yapıorm kndime kürler. Aşılamayı ne zaman deniyim kızlar sizce? 1 sene 7 aydır evliyiz. 28 yaşım. Ne dersiniz?? Kilom şu an 65.[/QUOTE
Canim boyun kac kilon normal geldi bama bende 64kiloyum bence vakit kaybtme dene hemen zaten sen hastbye gdince onlar seni yonlendryo
Canim boyun kac kilon normal gbime geldi nende 64kilym bence vakit kaybetmemlisin basla bence zaten sen hastbye gttgnde onlar seni yonlendryolrKızlar bende pko var 1 sene önce adetlerim düzenli sayılırdı hatta 25günde oluyordm sonra aniden kilo aldım 1 senede 10 kg aldım ve düzeni bozuldu. Çok sık ilişkiye de girmedik haftada 1 diyebilirim. Çocuk da olursa olsun dedik tam 1 sene ama şu sıralar çok istiyorum. Adetlerim bozuldu 2,5 aydır adet göremiyorum. 7kg verdim biraz daha verio spor yapıp düzene girsin diye progestan kullanıp 6 ay kadar doğal seyrine mi bıraksam siZce? Çnkü sorun benim yumurtalıklarda. Gerçi sperm testi de normalin altı çıktı ama çok önmli mi bilmiyorum. Felaket kötü değil en azından.keçiboynuzu kürüne başlattım kocamı. Ben de yapıorm kndime kürler. Aşılamayı ne zaman deniyim kızlar sizce? 1 sene 7 aydır evliyiz. 28 yaşım. Ne dersiniz?? Kilom şu an 65.
Canım boyum da 166cm. Ama ne kadar zayıf okdr hızlı çalışan yumurtalıklar demekmiş pko da. Doğru diyorsunuz başlamalıyım. Hafif kırmızılar görmeye başladım. Pzt hastaneye gidip tahlil vereyim hemen. Sonucu da siz güzel anne adaylarıyla kader arkadaşlarımla paylaşırım. Dua edelim birbirimize canlar Öpüyorum sizi kocamanCanim boyun kac kilon normal gbime geldi nende 64kilym bence vakit kaybetmemlisin basla bence zaten sen hastbye gttgnde onlar seni yonlendryolr