- 22 Aralık 2016
- 31
- 7
- 31
-
- Konu Sahibi oylesinebiriistee
Evet kullandım teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidirOvulasyon döneminizdeyseniz yada yumurta geliştirici ilaçlar kullandiysanız ondan dolayı olabilir yumurta sayınızda fazla içiniz rahat olsun çok takmayın
Hayırlısı inşaallah güzel haberlerini bekliyoruzKizlar yarin sabah asilamam var dualariniz benimle olsun
Insallah canmmHayırlısı inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz
Nasıl hissediyorsun ?Insallah canmm
1 saat once oldum asilama
Iyim ayaklarimi duvara dogru koydum belime yastik dinleniyorum canmmNasıl hissediyorsun ?
Özellikle ilişki sonraları hemen banyo yapma hemşire demişti ertesi gün yapIyim ayaklarimi duvara dogru koydum belime yastik dinleniyorum canmm
Canım daha belli olmaz ovitrelle etkisini de unutma beta hcg içeriyor. Biraz daha bekleKizlarr nasilsinizBenim bugun asilamanin 5gunu
Pek bi belirtim yok 1-2 kac kere sol kasim bati 1-2 kackere karnimin alt kismi ardi
Yemek yeme istahim acildi biraz ve yemek fln yaparsam yada bulasik yikarsam hemen yoruluyorum
Ve aksham 6dan sonra cok uykum geloyorrSizce hamilelik var mi
Evet canmm baya erken kismet artikkCanım daha belli olmaz ovitrelle etkisini de unutma beta hcg içeriyor. Biraz daha beklebiliyorum zor ama beklemek lazım
Hayırlısı olsun canım hayırlısı ve sağlıklıysa eğer olsun inşallah stres yapma 5 gün geçmiş zatenEvet canmm baya erken kismet artikk
stres yok yoruldum sadee canmm bu son sansim hayirlisi artikHayırlısı olsun canım hayırlısı ve sağlıklıysa eğer olsun inşallah stres yapma 5 gün geçmiş zaten
Çok iyi anlıyorum seni allah herkese kolaylıkla nasip etsin çocuk sahibi olmayı inşallahstres yok yoruldum sadee canmm bu son sansim hayirlisi artik
Insallah canmmÇok iyi anlıyorum seni allah herkese kolaylıkla nasip etsin çocuk sahibi olmayı inşallah
Benim de bu 2. Asilamam ve adetime 5 gün kala yapıldı yumurtalarım geç büyüdüğü içni ya tutar mi bilmiyorumMerhaba kizlar bende awilama oldum ayin 7de bu gun asilama gununude sayarsak 8ci gunum pek bir belirtim yok ama sadece ara sira kasigima agri giriyo ve belim cok fazla agriyor gogislerde neyde wiwlik yok bu ikinci awilamam acaba budami tutmadi belirti yawamayib hamile kalan varmibana biraz umut olsaniz
Hayır canım tabii ki de bir şey olmaz bu kadar çok takılmaKizlarrr nasilsinizBugun benim 7 gunum asilamada pek bi belirtimm yok maleseff
Birde birsey sorucamm biraz once karsi yola gecerken kactim o bi zarar eder mi ?
Bilmiyorumm canmm bu 6kez asilamam ilk basta cok korundum fln ustune titredim yatim az bi yuruyus yaptimmHayır canım tabii ki de bir şey olmaz bu kadar çok takılma
Canım ben de 4 kez aşılama yaptırmış ve 3. aşılamada hamile kalıp bebeğimin kalbi durduğu için 9. haftada kürtaj olmuş biri olarak sana sadece şunu söylemek istiyorum tecrübelerime dayanarak. Doğacak olan bebek sen ne yaparsan yap bir şekilde doğuyor. Koştum, eğildim, zıpladım bunlarla bebeği öldüremezsin eğer düşük tehditin yoksa tabii ki. Rızkı olan bebek bir şekilde doğuyor. Sakın böyle düşünerek kendini yıpratmaBilmiyorumm canmm bu 6kez asilamam ilk basta cok korundum fln ustune titredim yatim az bi yuruyus yaptimm
Sonra hep negatif gore gore artik yoruldum kafamdan atmayi istiyorum ama te karsidan karsiya gecerken biraz kostum neden yaptim die kendime kizdim