-
- Konu Sahibi oylesinebiriistee
Naptın canım çıkmadı mı sonuç? 2 gün içinde demişsin neden öyle ya çok geçKan verdim ama koydeyim pazar gunu ankaraya donecem burdada sonuc 2 gune anca cikiyor korkuyorum negativi gorucem diye
Yok canim ya cikmadi bende merak ediyorum koydeyim ben kaynanamin oraya gelmiwdim burda kan verdim onlarda dedi ki ya bu gun oylen onrasi ciksr olmazsa 2 gun icinde bu gun cikmadi cumaya kadar hangi gun cikacak bilmiyorum inwallah pozitiv olurda sonuc ben beklemeye hazirimNaptın canım çıkmadı mı sonuç? 2 gün içinde demişsin neden öyle ya çok geç
İnşallah canım dualarım seninle umarım yüzünüz gülerYok canim ya cikmadi bende merak ediyorum koydeyim ben kaynanamin oraya gelmiwdim burda kan verdim onlarda dedi ki ya bu gun oylen onrasi ciksr olmazsa 2 gun icinde bu gun cikmadi cumaya kadar hangi gun cikacak bilmiyorum inwallah pozitiv olurda sonuc ben beklemeye hazirim
Tewekkur ederim canim inwallah hepimizin yuzu guler Allah hic birimizin kucagini bow birakmasin oyle heyecanliyim ki sonuc ne cikacak diye bi tarafdanda korkuyorumİnşallah canım dualarım seninle umarım yüzünüz gülerhaber bekliyorum senden
Bak canim buda bu gun sabah elimde son testim kalmiwdi onu yaptim bu gun yine boyle ciktiİnşallah canım dualarım seninle umarım yüzünüz gülerhaber bekliyorum senden
Var ya kesinlikle ovitrelle mi kalır bu zamana kadarBak canim buda bu gun sabah elimde son testim kalmiwdi onu yaptim bu gun yine boyle cikti
Ay inwallah canim bende oyle duwunuyorumda bu gun artik 14 gun bundan sonra negative donmezVar ya kesinlikle ovitrelle mi kalır bu zamana kadar
Bence de canımAy inwallah canim bende oyle duwunuyorumda bu gun artik 14 gun bundan sonra negative donmez
Surekli girib e nabiza bakiyorum daha cikmamiw sonuc deliricemBence de canım
Arasana hastaneyi sistemde gözükmüyor diyeSurekli girib e nabiza bakiyorum daha cikmamiw sonuc deliricem
Yok dun burda ben kan verdigimde dediler ki yozgata salacayig oda bir kac gun suruyorArasana hastaneyi sistemde gözükmüyor diye
Bence pozitif olucakKan verdim ama koydeyim pazar gunu ankaraya donecem burdada sonuc 2 gune anca cikiyor korkuyorum negativi gorucem diye
İnwallah canim bu gunde test yaptim oda pozitiv cikti bu gun 14cu gunum bence daha negativ olmazBence pozitif olucak
Bencede daha olmaz kan verdin mi hiçİnwallah canim bu gunde test yaptim oda pozitiv cikti bu gun 14cu gunum bence daha negativ olmaz
Kan verdimde koyde oldugum icin burda kucuk hastane var oda 2 gune anca cikar pazar gunu ankaraya donecem sonuc cikana kadar catlarim ki ben test dun vermiwdim daha sonuc yok belkide wimsi versem deyer dahada yuksek cikacakBencede daha olmaz kan verdin mi hiç
Habee ver bize hamilesinde kan testiyle net olsunKan verdimde koyde oldugum icin burda kucuk hastane var oda 2 gune anca cikar pazar gunu ankaraya donecem sonuc cikana kadar catlarim ki ben test dun vermiwdim daha sonuc yok belkide wimsi versem deyer dahada yuksek cikacak
Mutlaka haber vericem canimHabee ver bize hamilesinde kan testiyle net olsun
Kaçıncı gün ??Bak canim buda bu gun sabah elimde son testim kalmiwdi onu yaptim bu gun yine boyle cikti
Dun yapmiwdim o testi 14cu gunduKaçıncı gün ??
10. Gün testim hala silik çıkıyor sende de oyle olmuşmuyduDun yapmiwdim o testi 14cu gundu