- 20 Temmuz 2024
- 278
- 147
- 27
- Konu Sahibi oylesinebiriistee
Hadi hayirli olsun canmmKızlar bugün yumurtam 17mm Estradiol 375 yarın ovitrelle vuruyorum pazartesi aşılama yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirli olsun canmmKızlar bugün yumurtam 17mm Estradiol 375 yarın ovitrelle vuruyorum pazartesi aşılama yapıyorum
Cokk uzuldum canmm Allahim tez zamanda nasip etsin adetin kac gunde geliyor ?Adetime 2 gün var dayanamadım erken gebelik yaptim maalesef negatif o kadar agri umut hep bosaymis.. cok üzgünüm maalesef yine de buna da sükür
Hayırlısı inşaallah üzüldüm canım bugün kaçıncı günündü?Adet oldum kizlarr yine olmadi
12ci gunum canmmHayırlısı inşaallah üzüldüm canım bugün kaçıncı günündü?
Nasıl gidiyor tedaviniz? Ben de çarşamba aşılama olacağım bu akşam ovitrelle yaptımKızlar bugün yumurtam 17mm Estradiol 375 yarın ovitrelle vuruyorum pazartesi aşılama yapıyorum
Dün aşılama oldum iğneden dolayı biraz ağrım sızım var ama umarım güzel sonuç alırızNasıl gidiyor tedaviniz? Ben de çarşamba aşılama olacağım bu akşam ovitrelle yaptım
Canım sonucun ne oldu test yaptın mıDaha adetime 3 gün var erken oldugu icin yapmak istemedim gecikme olursa yapacagim insallah
İnşallah bu son şansın çok ama çok güzel sonuçlanır dualarım seninle allah sağlıklı şekilde nasip etsin kolaylıklaKizlarr nasilsiniz ben cuma gunu ignelere yeniden basliyorum 6 kez asilama icin bu son sansim asilamak icin insallah olur sizce yumurtaliklar icin ne yiyim ?
Cokk tesekur ederimm canmm bugun igneye basladim hayirlisiiİnşallah bu son şansın çok ama çok güzel sonuçlanır dualarım seninle allah sağlıklı şekilde nasip etsin kolaylıkla
İnşallah hayırlısı olsun canım allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun zor süreçlerCokk tesekur ederimm canmm bugun igneye basladim hayirlisii
Amin canmm Allahim isteyen herkeze nasip etsinİnşallah hayırlısı olsun canım allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun zor süreçler
Selamlar estradiol bende aşılama öncesi 1041 çıkmıştı estradiolun neyi ifade ettiğini biliyor musunuz acaba?Kızlar bugün yumurtam 17mm Estradiol 375 yarın ovitrelle vuruyorum pazartesi aşılama yapıyorum
Evet tüplerin açık mı kapalı mı olduğunu görmek gerekiyorMerhabalar aşılamadan önce rahim filmi çektirmek zorunda mıyız? Bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen
Yumurta kalitesini yumurtanın boş olup olmadığını gösterirSelamlar estradiol bende aşılama öncesi 1041 çıkmıştı estradiolun neyi ifade ettiğini biliyor musunuz acaba?
Estradiolün yüksek olmasıda sorunmuş sanırım bende 4 yumurta vardı farklı boyutlarda. 1041 çok mu yüksek diye düşünmeye başladım.Yumurta kalitesini yumurtanın boş olup olmadığını gösterir
Ovulasyon döneminizdeyseniz yada yumurta geliştirici ilaçlar kullandiysanız ondan dolayı olabilir yumurta sayınızda fazla içiniz rahat olsun çok takmayınEstradiolün yüksek olmasıda sorunmuş sanırım bende 4 yumurta vardı farklı boyutlarda. 1041 çok mu yüksek diye düşünmeye başladım.