- 5 Haziran 2024
- 35
- 16
-
- Konu Sahibi oylesinebiriistee
Bazilari belirti olmadan da hamile kaliyor onlara takılmaBenim hala hiçbir belirtim yok göğüs şişliği dışında
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bana haber edersin o güzel haberi aşılama yapıldığı ertesi gün göğüs ucu ağrım oldu ve hayla de devam ediyor sık idrara oldu canımÇok sevindim inşallah ben de olumlu sonuç alırım aşılama tedavimden önce yemeğe başlamıştım ne belirtilerin vardı peki:)
İnşallah bakalımBazilari belirti olmadan da hamile kaliyor onlara takılma
Tabiki söylerimİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bana haber edersin o güzel haberi aşılama yapıldığı ertesi gün göğüs ucu ağrım oldu ve hayla de devam ediyor sık idrara oldu canım
Hayırlı olsun inşaallahMerhaba kizlar bende daha once 4 kez asilama yaptirdim persembe gunu 5.Asilamami oldum bende ve esimde hic bi problem yokInsallah bu kez iyi sonuclar goruruz
Inşallah canmmHayırlı olsun inşaallahnerde yaptırdınız?
Allah utandırmasın inşaallahInşallah canmmben yurtdışında yasiyorum Hollandada yaptirdim
Bende hemen hemen 2 yıldır oğluma kardeş istiyorum henüz olmadı , rabbim sağ Salim kavuştursun inşAllah darısı başımıza7 yaşında bir kixim var 4 senedir kızıma kardeş istiyordum ne bende ne eşimde bir problem yoktu canım sadece göğüs ucu ağrım vardı aşılama yapıldığı ertesi gün başladı
Umarim sonuc pozitif olurMerhaba kizlar bende daha once 4 kez asilama yaptirdim persembe gunu 5.Asilamami oldum bende ve esimde hic bi problem yokInsallah bu kez iyi sonuclar goruruz
Insallah canmmUmarim sonuc pozitif olur
Canım ben her sabah kahvaltı da 1 tane haslanmis yumurta domates salatalık peynir zeytin avokado yedim asilamadan önce ve sonra yaptım bunları sonra asitli icecekleri cipsi kestim cig badem kaju ceviz fındık yedimAsilamadan once ve sonra neler yapiyorsunuz neler yiyorsunuz ? Onerileriniz var mi ?
Benim de ilk günler agri oluyordu 3 gün kanama yasadim hatta az miktarda ama islemden dolayı agri olmasi normalmis benim sonucumu ögrenmeme 4 gün kaldi insallah hayirli haberler alirizKizlar bugun benim asilamanin 4 gunu sabah 1 saat fln sol kasımda batmalar oldu simdi yine pek biseyim yok
Insallah canmmBenim de ilk günler agri oluyordu 3 gün kanama yasadim hatta az miktarda ama islemden dolayı agri olmasi normalmis benim sonucumu ögrenmeme 4 gün kaldi insallah hayirli haberler aliriz
Canım test yapabildi miTabiki söylerim
Daha adetime 3 gün var erken oldugu icin yapmak istemedim gecikme olursa yapacagim insallahCanım test yapabildi mi