L lov3y Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2023 305 286 30 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi oylesinebiriistee #181 Asilamada sonra agriniz olduğu acaba ben ağrıdan duramıyorum acaba kötü birseymi var
L luckykus Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2023 844 682 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi oylesinebiriistee #182 lov3y .!.: Asilamada sonra agriniz olduğu acaba ben ağrıdan duramıyorum acaba kötü birseymi var Genişletmek için tıkla... İlk aşılamam da olmuştu çok ağrı ama diğer üçünde hiç olmadı. Aşılama sonrası hafif ağrı kanama çok normal şiddetli olmadığı taktirde.
lov3y .!.: Asilamada sonra agriniz olduğu acaba ben ağrıdan duramıyorum acaba kötü birseymi var Genişletmek için tıkla... İlk aşılamam da olmuştu çok ağrı ama diğer üçünde hiç olmadı. Aşılama sonrası hafif ağrı kanama çok normal şiddetli olmadığı taktirde.
L lov3y Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2023 305 286 30 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi oylesinebiriistee #183 luckykus .!.: İlk aşılamam da olmuştu çok ağrı ama diğer üçünde hiç olmadı. Aşılama sonrası hafif ağrı kanama çok normal şiddetli olmadığı taktirde. Genişletmek için tıkla... 3 yumurtam buyuktu acaba ondan mi asiri oldu kalkıp yürüyemiyorum sancidanda
luckykus .!.: İlk aşılamam da olmuştu çok ağrı ama diğer üçünde hiç olmadı. Aşılama sonrası hafif ağrı kanama çok normal şiddetli olmadığı taktirde. Genişletmek için tıkla... 3 yumurtam buyuktu acaba ondan mi asiri oldu kalkıp yürüyemiyorum sancidanda
L luckykus Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2023 844 682 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi oylesinebiriistee #184 lov3y .!.: 3 yumurtam buyuktu acaba ondan mi asiri oldu kalkıp yürüyemiyorum sancidanda Genişletmek için tıkla... Allah allah ya imkan varsa bi ulaşsanız doktorunuza iletişim bilgisi falan varsa? Çünkü hiç o kadar olmamıştı benim ağrım yürüyemeyecek kadar
lov3y .!.: 3 yumurtam buyuktu acaba ondan mi asiri oldu kalkıp yürüyemiyorum sancidanda Genişletmek için tıkla... Allah allah ya imkan varsa bi ulaşsanız doktorunuza iletişim bilgisi falan varsa? Çünkü hiç o kadar olmamıştı benim ağrım yürüyemeyecek kadar
L lov3y Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2023 305 286 30 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi oylesinebiriistee #185 luckykus .!.: Allah allah ya imkan varsa bi ulaşsanız doktorunuza iletişim bilgisi falan varsa? Çünkü hiç o kadar olmamıştı benim ağrım yürüyemeyecek kadar Genişletmek için tıkla... Ulaşmaya çalışıyım ozmn ben TSK ederim cevap icin
luckykus .!.: Allah allah ya imkan varsa bi ulaşsanız doktorunuza iletişim bilgisi falan varsa? Çünkü hiç o kadar olmamıştı benim ağrım yürüyemeyecek kadar Genişletmek için tıkla... Ulaşmaya çalışıyım ozmn ben TSK ederim cevap icin