Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm ben idrartesti yaptım 12.günümde pozitif olcak çizgi çook silik çıktı ve bugün yani ondördüncü günümde beta hcg baktırdım ve sonuç altı nokta altmışsekiz çıktı dr um daha erken dedi.ama sonuç kötü değil dedi.yumurtalıklarımın old. yerde kasılmalar oluyo adetim yirmialtısında 10 gün snr gene yaptır dedi dr.hayırlısı Allah herkese hakkında hayırlısını versin

slm ben klübe yeni katıldım.önümüzdeki ay ilk defa banada aşılama yapılacak.çok heyecanlıyım.bi o kadar da korkuyorum ya tutmazsa diye.işlem yapıldıktan sonra ben ne yapıcam ne edicem şimdiden elim ayağım birbirine solandı.bana bi yardım edin neolur.....

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

((benim sonucu açıklıyorum kızlar negatif.ya aslında biliyodum böyle olcağını.1 ay mola snr gene 2. aşılamam yapılacak. ne zaman anne olucaz biz.((offf

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bugün serophene kullanmaya başladım ve eşimin tahlilleri bugün çıktığı için doktoruma gittim bize de aşılama önerdi yaaa bende çoook heyecanlıyım birazda korku var 3 şubatta dr gidicem muayene olucam bakalım ne diyecek

evet canım ben aşılama ile ikiz hamile kalmıstım

Esteryacım merhaba yazıları okudumda benimde sorunum sağ kanalımda polipten dolayı tıkanıklık vardı şimdi de medical park ta fahri bey ile tedavi görüyorum sendeki sorun ne idi ve ilk aşılama ile mi hamile kaldın? Ayrıca aşılama çok can acıtıyor mu? Bilgi verebilirsen sevinirim. Tekrar hayırlı sağlıklı evlatların olması dileklerimle...

canım asılamada can acıtacak hicbirsey yok , hic bir sey hissetmedim ben.
benim sorunum yasım ileri oldugu icin bir an once hamile kalmaktı :) daha onceden bir bos gebelik gecirmistim, tekrar aynı sey olmasın diye asılama yaptırdım

merhaba arkadaşlar sayfanın başından beri yazdıklarınızı okudum ben ocak 18 de adet oldum yumurtalarım adetin 15. günü istenen büyüklüğe geldi ama dört gün boyunca iğne yapmadan kontrole gittim bu gün artık çatlama iğnesini yapmaya karar verdi doktor menogon kullandım ve pregly iğne ile çatlacak bu gece 12 de aşılamam adetin 20. gününe denk geliyor çok yumurtam olduğu için beklediğini söyledi yumurta boyutla 24 mm 25mm 19 mm 20 mm buna benzer bir sürü yumurta çok olması kalitesini düşürüyormuş doğrumu sizce bilgisi olan varmı sizce şansım varmı cumartesi 11.30 aşılamam var ilk aşılamam çok heycanlıyım çok yumurtam olması iyimi kötümü sizce lütfen yardımcı olun bilgisi olan varsa. çok umutluyum olacak gibi hissediyorum ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah

selam canım öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun Allahım senin gibi isteyen herkeze nasip etsin.......
çok yumurta çok bebiş demek oyüzden birazdaha riskli ayrıca benimde aşılamam 21. gün olmuştu ve tuttu çok şükür 10. haftamdaydım.. Allah seninde gönlüne göre versin çünkü ben çok umutsuzdum, çok karnım ve belim ağrıdı. hatta test yaptığım gün belimin tutlacağını hissetmiştim. ben 12. günde kan testi yaprıtdım. kafanı oraya verme diycem ama mümkün değil saatler bile geçmedi bana sadece kendine dikkat et ağır kaldırma yorulma inşallah tutar seninde.....

esteryacım naber kaç haftalık oldu bebişin uzun zamandır yazamdım
işlerim yoğun evede geç geliyodum hiç bakamadım ama anladığım kadarıyla ii gidiyo öyle de devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…