• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba defnecim iiyiz cok sukur bugun 14 hafta 2 gunluk olduk ..
Biraz halsizlik ve yorgunluk oluyor ama onun dısında cok muhim bi sıkıntımız yok..
Sen nasılsın?

:CüvCüv:defnecim cevabın ve desteğin için çok teşekkür ederim çok sevindim senin adına. aşılamada 10 12 saat sonra çok şiddetli ağrılarım oldu öleceğimi zannetim mide ağrım gaz ağrısı yumurtalık ağrısı ve kas ağrısı hepsi bir anda başladı eşim pervane oldu etrafımda ve çok korktu şimdi anladım doktorun anlatmak istediğini çok yumurtayı çatlatınca böyle rahatsız olunuyormuş yaşım 23 ömrüm boyunca böyle ağrı yaşamamıştım inşallah sonucunu alırım sizlerde böyle ağrı olmamıştır benim gibi yumurta fazlalığınız yoktur çünkü aman iyikide yok arkadaşlar 2 tane olsun temiz olsun bu ağrıları çekmeyin allah hepimizin yardımcısı olsun bu gün 2. günüm beklemek çok zor hamile olayımda dah fazla ağrı çekmeye razıyım ben:CüvCüv

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum,bende iki yıldır korunmuyorum doktorlar herşey normal dedi bir defa aşılama yaptırdım ama tutmadı birkaç ay ara verdim şimdi yeni bir doktora gidiyorum oda bana ardışık aşılamada gebe kalma oranı çok yüksek dedi yani ara vermeden 3 ay üst üste yapalırsa 3. de başarı oranı %50 oluyormuş ben bu ay ovitrolle yaptırdım aşılamayı martta düşünüyorum hepimiz için hayırlısı........

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum,bende iki yıldır korunmuyorum doktorlar herşey normal dedi bir defa aşılama yaptırdım ama tutmadı birkaç ay ara verdim şimdi yeni bir doktora gidiyorum oda bana ardışık aşılamada gebe kalma oranı çok yüksek dedi yani ara vermeden 3 ay üst üste yapalırsa 3. de başarı oranı %50 oluyormuş ben bu ay ovitrolle yaptırdım aşılamayı martta düşünüyorum hepimiz için hayırlısı........

slm hoşgeldin..

yatmaya gerek yok ben de doktoruma soyluyorum turkiyede yarim saat yatiriyorlar diye guluyor dalga geciyor benimle, spermlerin tersine yuzme kabiliyeti yokki turk spermleri ters mi yuzuyor acaba diye:) ziplasan yine akmaz diyor rahim agzinda normal iliskide akmasi baska bir sey rahime enjekte edilen spermin cikmasi icin tersine yuzmesi lazimmis:)). bes dakika yatiriyor o da laf olsun diye bence.
ayrica catlama ignesinden 24 saat once asilama yapan da var cifte asilama deniyor 48 saat sonra bir daha yapiyorlar. ya da asilamadan iki gun once kendiniz denemeye baslayin diyen doktorlar da.
kisacasi yontem dogru yapilmis bosuna uzulme.
gerisi Allah nasip ederse. Insallah olumlu sonuclanir.

2 Şubatta ilk aşılamamı oldum. 14 gün sonra kanda baktırdığımda sonuç negatifi. arkadaşlar adet olmam gerekenden 5 gün geçti ve hala ses seda yok. ilaçlar bu kadar geciktirirmi bilginiz varmı :(

slm arkadaşlar.bütün yazıları okuyup,bende aranıza katılmaya karar verdim.bende 5 senelik evliyim.bir senedir çocuk istiyoruz.bugün regl oldum ve moralim bozuk.eşimde bi problem yok.bende de ara sıra çatlama problemi oluyor.doktorların muayene etme şekilleri yüzünden mümkün olduğunca gitmiyorum.çünkü iyice psikolojimi bozuyor.yolum aşılamaya doğru gidiyor gibi.nasıl oluyor?zormu acırmı gibi endişelerim yüzünden sayfanızı okudum.insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş derler ya,bende sevmiyorum bu konuyla ilgili doktora gitmeyi ama elimiz mahkum.yinede inşallah gerek kalmadan hamile kalırım.güzel haberlerimizle mutlu oluruz inşallah
bu arada bursadan katılan varmı?

sezencim en çok dikkatimi çeken senin yazdıkların.bu ay aşılama yaptırcaksın sanırım.inşallah bu sefer olur.kendime dertleşecek bi yer buldum sanırım.
ayrıca bişey sorcam.bu sayfaya en kolay nasıl girebilirim?
arama kısmına sayfanın adını yazıp girdim.en kolayı bu mu?
teşekkürler şimdiden

sezencim en çok dikkatimi çeken senin yazdıkların.bu ay aşılama yaptırcaksın sanırım.inşallah bu sefer olur.kendime dertleşecek bi yer buldum sanırım.
ayrıca bişey sorcam.bu sayfaya en kolay nasıl girebilirim?
arama kısmına sayfanın adını yazıp girdim.en kolayı bu mu?
teşekkürler şimdiden

slm ewet üçüncü aşılamayı yaptırcam inş bu sefer tutar herşeye ragmen umutluyum.bende sayfanın adını yazarak giriyorum.inş herkez için hayırlısı olur:nazar:

umutlu olmak zorundayız.başka çaremiz yok sanırım.inşallah hamile kalırsın.ben bile çok sevinirim gerçekten.buna inan.güzel haberlerini bekliyorum.:nazar:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim şubat 17 ilk aşılamam oldu mart 2 sinde inşallah hayırlı haber alırım çok heyecanlıym :ecrin_bebek:allah herkese naip eder inşallah

:ecrin_bebek:slm kızlar ben arnıza yeni katıldım cumartesi aşılama yaptırdım inş tutar bakalım hayırlısı ..

ben de pazar günü 3. aşılamamı yaptırdım, 8 martta test yaptırıcam Allah hepimize sabır versin sonunda da hayırlı güzel haberler almamızı nasip etsin...

gülaycım ben 2. aşılamamı yaptırdım ilki negatifti . aşılamalardan önce de 2 düşüğüm var ama onlar aşılama ile değil ama tedaviyleydi.ben zübeyde hanımın bi doktoruna gidiyorum serhat tatlıkazan tıp fakültesinin proflarıyla birlikte bi hastane açtılar ihsaniyeye hastanenin adı art. senin doktor nerenin doktoru?

slm arkadaslar,
ben de onumuzdekı hafta ılk kez asılama yaptırıcam..cok korkuyorum nasıl oluyor anlatırmısınız ltfennn...:çok üzgünüm:

Back