• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese merhaba...bende sayfanıza ilk kez yazıyorum.bişey merak ettim.aşılama yapılan veya yapılacak olan arkadaşlar;eşinde morfoloji problemi olan varmı?bizde sayı iyi ama morfoloji%3.buna benzer durumda olupta aşılama olacak varmı?yada aşılamayla hamile kalan..Allah hepimizin yardımıcısı olsun...

slm arkadaslar,
ben de onumuzdekı hafta ılk kez asılama yaptırıcam..cok korkuyorum nasıl oluyor anlatırmısınız ltfennn...:çok üzgünüm:

Korkmana hiç gerek yok arkadaşım, aşılama çok basit bir işlem, adetin 2. ya da 3. günü ilaç ya da iğneyle başlıyor tedavi 8. gün falan ultrasona gidiyosun, yumartalarına bakıyor doktor, yumurtaların yeterince büyüyünce çatlatma iğneni yaptırıyorsun, iğneden 36 saat sonra da aşılama yapılıyor, ince bi katater yardımıyla spermler yumurtaların hemen yanına bırakılıyor, ben 3 kere yaptırdım, hiçbirinde de en ufak acı hissetmedim, sadece rahat ol, kasma kendini, İnşallah hayırlısıyla tutar ilk aşılaman da kurtulursun

ya kızlar beklemek çok zormuş aşılamamın 8 günü ama bende hiç belirti yok sadece sık idrara çıkıyorum acaba tutmadımı

ya kızlar beklemek çok zormuş aşılamamın 8 günü ama bende hiç belirti yok sadece sık idrara çıkıyorum acaba tutmadımı

haklısın cnm beklemek çok zor ama inş.sonunda hayırlı haberler alırsın,rahat ol stres yapma kafanı başka yerlere vermeye çalış,sonunda ölüm yok bak bana üçünçüyü yaptırcam,sonunda bizde anneee olucaz cnm benim:nazar:

haklısın cnm beklemek çok zor ama inş.sonunda hayırlı haberler alırsın,rahat ol stres yapma kafanı başka yerlere vermeye çalış,sonunda ölüm yok bak bana üçünçüyü yaptırcam,sonunda bizde anneee olucaz cnm benim:nazar:

:ecrin_bebek:canım stres yapmamak elimde değil kafama çok takıyorum ya olmazsa diye offf allahım sen bize güç ver inşallah annelik duygusunu bizde yaşarız

Allah yardımcın olsun ben de 2009 haziran da yaptırdım aşılama ve çok şükür Rabbime 2. aşılama ve 8 yılın sonunda alacağım bebeğimi kucağıma Allah izin verirse.

Belirti olacak diye bekleme bende hiç bir belirti olmadı ne göğüslerde bi değişiklik ne kasıklarda ağrı hiç bişey olmadı. Hatta test yapılıp sonucu aldığımda inanamamıştım. Yani herkeste belirti olacak diye bişey yok.
Rahat ol desem de elinde değil bunu çook iyi biliyorum ama en azından "belirti yok heralde olmadı" diye de kendini üzme

İnşallah başka sefere kalmaz ama bu sefer olmazsa bi dahakine olur Allah'ın izniyle

Allah yardımcın olsun ben de 2009 haziran da yaptırdım aşılama ve çok şükür Rabbime 2. aşılama ve 8 yılın sonunda alacağım bebeğimi kucağıma Allah izin verirse.

Belirti olacak diye bekleme bende hiç bir belirti olmadı ne göğüslerde bi değişiklik ne kasıklarda ağrı hiç bişey olmadı. Hatta test yapılıp sonucu aldığımda inanamamıştım. Yani herkeste belirti olacak diye bişey yok.
Rahat ol desem de elinde değil bunu çook iyi biliyorum ama en azından "belirti yok heralde olmadı" diye de kendini üzme

İnşallah başka sefere kalmaz ama bu sefer olmazsa bi dahakine olur Allah'ın izniyle

canım çok sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah allah bana ve anne olmak isteyen bütün arkadaşlarada nasip ederkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Canımcım bir kaç gün önce kuzenimin hamilelik haberini alıp çok sevindik.Aşılama yapılmış sonucu bekleniyordu;pozitif çıktı.İlk aşılamaydı bildiğim kadarıyla.Umutsuzluk yokkkkk.Hem bak ben de umutla bekliyorum3 kez eşime baba olcaksın müjdesini verdikten sonra hüsranla sonuçlandı hamileliklerimsenağlama.Ama olcak bir gün.Hadi artık yap bi çocuk diyenlere ben yapıyorum,onlar durmuyor diyorumyerimseniben.Kısmet:teselli:

allah kuzenine kucağınada almayı nasip eylesin. sana gelince emin ol olur. benim arkadaşım ablası 4 düşük bir dış gebelik yaşadı ve şuan gebeliğinin 8,5 ayında:) yani geldi gelecek bebişimiz kızımız. allahım sanada verir inan ben artık şuna yürekden inanıyorum canabı hakkın bir bildiği varki böyle yapıyor. ve yeri geldiğinde bize bebişimizi kucağımıza almmayı nasip edecek ve bizler allah ın sevdiği kullarızyız bence.......

ya kız kardeşim bende 2 yaş ufak hadi benden önce evlendi 1 kızı var ama şuan 7 aylık hamile eşimin ablası 6 aylık hamile 42 yaşında kendiliğinden geldi gelince aldırmadı iki dayımın eşi 1 hafta arayla doğum yaptılar bebişlerin kırkını yeni yaptık ikiside tüp bebek buarada:) sonra teyzemin bacaksız oğlu var daha 20 yaşında sen git ünüversitede bir kızla beraber ol kız hamile kalsın evlendirdik apar topar onun eşihamile gene halamın kızı 2.yi dünyaya getirdi 3 ay oldu ve inanın kimseye gitmiyorum 3 aydır hehehe psikolojim bozuluyor ya bebiş var ya hamişler. hehehe ben garip kaldım ühü hehe artık şakaya vurmaya başladım. artık soranlara kızmıyorum bile hehe sülalenin yumurtasızı ben spermsizi eşim çıkdı napalım diyor lafı ağızlarına tıkıyotum ...

herşey allahdan hehe uzun oldu sanırım.

gülleyna biz seninle aynı gün yaptırmışız inş sonuçları güzel olur senin kaçıncı benim ilk bi sorunda yoktu ama olmaadı hayırlısı

gülleyna biz seninle aynı gün yaptırmışız inş sonuçları güzel olur senin kaçıncı benim ilk bi sorunda yoktu ama olmaadı hayırlısı

benimde ilkdi canım ama dün kan tahlili yaptırdım malesef negatif çıktı inşallah senin pozitiftir....allahım inşallah ikincide nasip edermafoldumben

yaacanım çok üzüldüm inş ikincisinde nasip eder üzülme cnm belkide aynı teselliyi bir kaç gün sonra sende bana verirsin herşey için hayırlısı

arkadaşlar bende cumartesi günü ilk aşılamamı yaptırdım. Hiç umutlu değilim nedense sanki tutmayacak gibi geliyor. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

yaacanım çok üzüldüm inş ikincisinde nasip eder üzülme cnm belkide aynı teselliyi bir kaç gün sonra sende bana verirsin herşey için hayırlısı[/QUOT

inşallah canım ikincide de olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum hayırlısıyla....seninki tutar inşallah canım bizede moral olursun.....:teselli::

--------------------------------------------------------------------------------

aşılama yaptıracak arkadaşlar. benim ilk aşılamamda tuttu. şanslıydım. şu an 5 aylık hamileyim. ilk aşılamada tutmaz diye bir kural yok. yeterki moralinizi yüksek tutun. inanın. ben birde aşılama günü aşılama yapılırken dahi hiç heyecanlı değildim. hatta aşılama sırasında kafamı başka şeylerle meşgul ettim. odayı inceledim falan. hamile olup olmadığımı öğrenmek için hastaneye gittiğimde olmadığıma o kadar emindimki bir sonraki tedavi ile ilgili doktora sorular sormaya hazırlanırken doktor tebrik ederim deyince ağlayayımmı güleyimmi şaşırdım. çünkü hiçbir belirti yoktu. sadece sık idrara çıkıyordum o kadar. onuda üşüttüğüm içindir diye önemsemiyordum. moralinizi yüksek tutun. hepinize şans diliyorum.

Plazma hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Darısı bizim başımıza. Sen aşılamayı neden yaptırdın. Eşindemi sorun yoksa sendemi yada bizim gibi ikinizdede sorun yokmu. Ne bende nede eşimde bir problem yok 5 ay olmayınca zaman kaybetmemek için aşılamaya yaptırdık. ılaçlarla 3 tane yumartam gelişti sonra çatlatma iğnesi oldum doktor çok iyi dedi ama bilmiyorum genede.ınşallah benimkide tutar. Rahatım aslında burdaki yorumları okuyunca olumsuz düşünmeye başladım. 2. aşılamayı şimdiden düşünmeye başladım henüz sonuçu öğrenmem için 9 günüm olmasına rağmen. Olumsuz düşünüyorum çünkü sonradan sonuç negatif çıkarsa en azından çok üzülmem diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
olmadı maalesef bende çok rahattım aynen hiç düşünmüyordum doktorum ne kadar rahatsın herkez çok stersli oluyo demişti ama kader be bıraktım artık allah ne zaman nasip ederse

olmadı maalesef bende çok rahattım aynen hiç düşünmüyordum doktorum ne kadar rahatsın herkez çok stersli oluyo demişti ama kader be bıraktım artık allah ne zaman nasip ederse

Aslında herşeyi oluruna bırakmak lazım. Zamanı geldiğinde zaten olacak. Şuan kendimizi üzmekten başka birşey yapmıyoruz. Zaten ilk aşılılama yapıldı. Çoğu kişi 2.3. de bebek sahibi olabiliyor. O yüzden ben oluruna bıraktım. Bende önümüzdeki haftasonu test yapacağım bakalım. Ama umutsuzum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Back