mafoldumbenkızlar tutmadı aşılamam..bu sabah geldi kırmızılar
inş.. bugun 11. gunum bakalımım kısmet artık...inş o güzel haberi burda paylasırım bende...
akrepcim uzulme canım daha yasın genc , biraz daha calısırsın .. Allah tez zamanda hayrılı saglıklı evlatlar nasip etisn arkadasım
canım benim 12. günün akşamı öğrenmiştim hanile olduğumu kanda baktırmıştım
sende sabırsızlanıyosan baktırabilirsin bence............. Eğer gebeysen çıkar
açıkcası korkuyorum ya degılssem dıye . ılk gunlerde kasıklarım belım ve goguserım cok agırdı ama sımdı hıc bısey yok.hafta ıcı mıdem bıle bulandıama psikolojik herhalde bakalım kısmet artık...üstelık ben dış gebelık gecırdım eger hamıle kalırssam tekrarkama rıskom var ondan da korkyorum...ALLAH'ım sen yardımcımız ol...:ecrin_bebek:
açıkcası korkuyorum ya degılssem dıye . ılk gunlerde kasıklarım belım ve goguserım cok agırdı ama sımdı hıc bısey yok.hafta ıcı mıdem bıle bulandıama psikolojik herhalde bakalım kısmet artık...üstelık ben dış gebelık gecırdım eger hamıle kalırssam tekrarkama rıskom var ondan da korkyorum...ALLAH'ım sen yardımcımız ol...:ecrin_bebek:
canım benim neticede bufün almazsa yarın öğreneceksin sadece 1 gün önce öğrenmiş olursun bide hamile biri olarak söylüyrum büyük ihtimalle sende hamilesinnnn canımmmm
devam edicem canım ama ben aşılama ile olacağına inanmıyorum...
canım benim neticede bufün almazsa yarın öğreneceksin sadece 1 gün önce öğrenmiş olursun bide hamile biri olarak söylüyrum büyük ihtimalle sende hamilesinnnn canımmmm
inş dedıgın gıbıdır.:ecrin_bebek:.ALLAHIM dualarımızı kabul eder ınş...senın ılk asılamanda mı tuttu acaba...:ecrin_bebek:
kızlar 2. aşılamam şubata kaldı..bu sefer gonal-f iğne kullanıcam..rapor çıkmadığı için bu ay yapamıcaz..allahım hayırlısını ver...
inşallah hayırlısı olur canım kendine dikkaet bide bu arada bol bol melisa çayı iç hemen seni rahatlatır hemde yumurtanınıda hazırlar. Moralini bozma herşeyde bir hayır vardrı.....
Evet canım benim ilk aşılamamda tuttu çok şükür dün doktara gitim 5 hafta 5 günlükmüş daha ceviz kadar bişey 2 hafta sonrada kalp atışlarını görmeye gididcem....
Allahım sizleri ve sizin gibi isteyen herkeze nasip etsin.....
Dualarınızı eksik etmeyin Allah mutlaka duyacaktırr...... Umarım sende hamilesindir.
malesef hasta oldum..mafoldumben..kısmet degılmıs şubatta tekrar denıcez.dr 1 ay dınlen dedi ..bakalım belkı 2.de tuttururuz...senın de hayırlı olsun kucagına almagı nasıp etsın ALLAH..
üzülme canım yaa...inşallah ikincide tutar...inan ki alah bizi bizden çok düşünür...o hayırlısını bilir..bak benim de tutmadı...ve şubata kaldı 2. aşılamam..
malesef hasta oldum..mafoldumben..kısmet degılmıs şubatta tekrar denıcez.dr 1 ay dınlen dedi ..bakalım belkı 2.de tuttururuz...senın de hayırlı olsun kucagına almagı nasıp etsın ALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?